Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 14 apr 2005 14:02 de valentine
Momentan nu stiu...dar ce tin minte bine este ca, cand am facut-o cu o femeie pt care aveam cat de cat sentimente (nu iubit ca nu cunosc sentimentul asta) puneam accent pe preludiu, postludiu si pe placerea ei...pe cand cand o facema cu femei ...
Re: cat de mare o vor fetele?? din 14 apr 2005 14:00 de valentine
Nop...fetele o vor exact cat a mea :D:D:D:D
Si acum serios...cati ani ai? Poate iti mai creste, oricum sa stii ca nu stai rau pe langa unii, dar nici bine pe langa altii!:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat sau fals? din 14 apr 2005 13:51 de valentine
Hai hai ca deja te intreci cu gluma....cel putin in fata mea e ceata completa cand citesc ce ai scris tu mai sus....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat sau fals? din 14 apr 2005 13:36 de nemesis
Hei, hei! Nici chiar asa!
Marie Curie (Unul din cei doi fizicieni, din intreaga istorie, cu 2 premii Nobel), Dorothy Crowfoot Hodgkin - al doilea premiu ne-impartit cu nimeni in chimie... prima fiind M.Curie, Barbara McClintock - un geniu in ...
Re: din 14 apr 2005 13:05 de Nekunoskuta
Asta e o ipoteza, nu??? Pentru ca nimic nu ma convinge ca e vorba de tine si prietena ta in povestea aia.:D
Re: din 14 apr 2005 13:01 de rook
prietena mea vrea de 3 ori pe zi o anala..ce sa fac...[Cenzurat de ExoticDream] ori tu ori minti ori vb prostii: nu am mai auzit unu care sa se planga ca prietena lui vrea sa o ia in gura
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: perversiunea din 14 apr 2005 13:00 de Nekunoskuta
Nu pot sa ma pronunt in legatura cu "cel mai mare pervers" din viata mea. Tot ce am facut pana acum a fost in limitele normalitatii (mele), mi-a facut placere. Daca asi primi vreo propunere care mie sa mi se para perversa si sa-mi ...
Re: Re: Re: am o veste proasta fiilor din 14 apr 2005 12:33 de ExoticDream
Te atentionez sa folosesti un limbaj mai putin colorat, este site despre educatie sexuala, discutam liber, dar asta nu inseamna sa ne exprimam in limbaj de cartier. Intre termenii stiintifici si cei folositi in spatele blocului se poate gasi o ...
Re: Re: am o veste proasta fiilor din 14 apr 2005 12:24 de rook
Cu cat e mai des cu atat e mai bine ..daca ai face sex nu e tot aia?daca tu strangi cu patentu..normal ca iti explodeaza!!!
[Cenzurat de ExoticDream]
Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: ce simtiti (compar din 14 apr 2005 12:01 de ExoticDream
Mai baiete....nu ai capacitati paranormale ca sa stii ce simt toate fetele, nu te grabi sa generalizezi, poate tu ai intalnit astfel de fete "grabite", cum naiba sa iubesti "din toata inima" doar pentru o saptamana?!? La mine ...
Sex oral din 14 apr 2005 11:53 de haniball13
prietena mea este o nebuna ii place mereu sa inceapa preludiu cu un mic sex oral mi-a spus ca atunci cand o simte in gura se simte foarte bine si mereu cand ma termin vrea sa ma termin la ea in gura sau cel putin pe fata .intr-un fel ma sperie. nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: perversiunea din 14 apr 2005 11:50 de ExoticDream
Daca este doar pervers..... fara sexual....., merge? Este relativ pervers, nu?
B)B)B)
Re: Re: Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 14 apr 2005 11:29 de ExoticDream
Am inteles ca esti tare tanar si nelinistit, dar nu orice site unde apare cuvantul "sex" este unul de matrimoniale! Pentru schimb de adrese si alte chestii fierbinti exista mesageria, OK? Propunerea ta este lipsita de logica, cum crezi ...
Re: Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 14 apr 2005 11:21 de ExoticDream
Nu stiu ce simti tu cand o faci cu toate fetele, dar esti off-topic, nu faci diferenta intre dragoste si sex si nu ne poti explica, pentru tine toate fetele sunt o apa si-un pamant, obiecte de amuzament sexual pentru masculii virili. Parerea ...
Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul din 14 apr 2005 11:15 de ExoticDream
Eu i-as raspunde la "buna-ziua", m-as purta civilizat (dar rece) cu ea, daca are o farama de suflet si va vedea ca ai puterea sa zambesti (fara sa ierti)dupa tot ce s-a intamplat, poate va intelege cat a gresit, iar tu te vei simti mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fos din 14 apr 2005 11:06 de ExoticDream
Straduieste-te mai mult, altfel vei ramane un (geniu?) neinteles, cel putin aici......
;):p:D:lol:
Re: am o veste proasta fiilor din 14 apr 2005 02:26 de grte
Ti sa umflat pentru ca lai bagat intrun rulment, sau tub :)
Nu va faceti griji, ca nu se intampla nimic, numai sa o faci mai rar. asa cam la 2 zile e OK.
Re: Re: Re: Re: fantezie sexuala din 14 apr 2005 00:06 de Alida
M-am gandit :)
Pe mine m-a prins un politist si un jardam si au vrut sa ne dea o amenda ustiuratoare, mai bine zis doua.. nu mai stiu ori 2 mil de persoana ori 4 acu cativa ani buni. Am avut noroc cu plansul, i s-a facut mila de mine.
Oricum e ...
Re: Re: sa ma lamureasca cineva din 13 apr 2005 23:56 de alex1
CD-urile astea sunt o porcarie. L-am comandat si eu si am ramas uimit de prostia care m-a incercat, atunci cand l-am comandat. In manual iti arata ( cu "lux" de amanunte ), cum sa faci dispozitive pentru agatzarea greutatilor de penis, pt ...
Problema mea! din 13 apr 2005 23:44 de alex1
Si eu am aceeasi problema, si m-am documentat destul de mult. Cauza curbarii poate fi de natura patologica sau nu. In cazul in care erectiile nu sunt insotite de dureri, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Am citit undeva ca se rezolva chirurgical, dar ...
Pagina 2971 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||