Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani s din 13 apr 2005 05:32 de haniball13
am 25 de ani si nu am ata rupta nici acum fac sex de la 15 ani.asa ca nu inteleg prea bine rostul acestui subiect.nu vreti sa alunecam putin si sa fim mai interesanti?daca tot nu ti s-a rupt de ce nu incerci sa-ti faci un pearsing in penis?
Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul din 13 apr 2005 05:21 de haniball13
mi se pare mie ca ceva nu este in regula in acest subiect.
de ce se foloseste persoana la timpul trecut?fosta,fostul?
pt ca este la timpul trecut...nu?
atunci de ce nu o lasam la locul ei?si sa ne vedem de viata face parte din trecut acolo este ...
Re: Re: Re: toxic love din 13 apr 2005 05:16 de haniball13
de ce crezi ca e ciudat? priveste lucrurile asa cum sunt ele.in acel moment el asa a gandit.oare a gresit ca ti-a spuso?nu cred.dar se pare ca intre timp ceva a determinat aceasta schimbare care te face pe tine sa crezi ca nu mai ai nici o valoare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data din 13 apr 2005 05:08 de haniball13
vreau si eu.vreau si eu.
daca e virgina la 23 de ani va rog lasati-ma pe mine.eu am 25 si sunt virgin.poate ca macar de data asta ea este cea pe care o caut eu de atata timp.va rog dati-va la o parte sa trec eu.mersi mersi
Re: cat de mare o vor fetele?? din 13 apr 2005 05:01 de haniball13
o vor mare fratioare.
daca se poate cat titanicu ar fi beton .nu...?
Re: Re: toxic love din 13 apr 2005 02:26 de selena
Cred totusi ca e mai mult decat un orgoliu ranit.Nu inteleg:daca i-am placut atunci..cum se poate sa nu-i mai plac dupa aceea din moment ce nu m-am schimbat.
E ciudat cum poate cineva care spunea ca nu vrea sa te raneasca sa-ti faca rau in ...
Prima data din 13 apr 2005 01:35 de inuendo
lol...nu fosfor..mah...(asa e mai bine?) balene...exotic mereu a fost un etalon...iar daca te-ai inregistra ca user..ummm? ce zici? poti sa te iei de cum scriu..zau daca ma intereseaza..dar as prefera sa te iei de pertinenta sfaturilor mele... ...
Re: Adevarat sau fals? din 13 apr 2005 01:31 de nemesis
In sfarsit!!!! O tema mult prea interesanta pentru a ma tine pe tusa! Ce ai mancat de te-ai desteptat, valentine? Deschide un topic ca au nevoie si altii/altele!
In mod clar, femeia din ziua da astazi, este MULT PREA FAVORIZATA! Ultima oara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data din 13 apr 2005 01:20 de Taqua
Meniuri bogate in fosfor ori prea putin, gluma sau nu, apelativul "fah" imi displace total...asta daca are vreo importanta...
De cand si pana cand Exotic a ajuns etalon?
Vom incerca sa-ti "aduce-m" un astfel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data din 13 apr 2005 01:06 de inuendo
lol nu pot fah ca nu ajung..glumeam..dar daca nu te prinzi..mai mananca peste.....
.
Anyway, virgina la 23 de ani suna ciudat..sunt curious cum s-a intamplat... mama autoritara? ceva genul...exoticdream? barbati nu vor decat sex de la ...
Re: Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale) din 13 apr 2005 00:54 de Taqua
E o vorba cu maimuta care cand n-are ce face se scarpina in fund pana-i da sangele...
Ca urmare, vezi rezultatele. Dar sunt convinsa ca nu te asteptai la mai mult...:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si at din 13 apr 2005 00:49 de Necunoscut
hahahahahh
esti tare :))
Glumesti nu ?
:blink:
Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 13 apr 2005 00:08 de Taqua
Trebuie sa desenez? Nu am negat ca ii aminteam, dar "din cand in cand" nu aduce cu "in orice situatie"...dupa cunostiintele mele lexicale.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...drag din 13 apr 2005 00:03 de Taqua
Poate ca sunt printre voi cei de aici unele fete care au patit-o, au fost palmuite sau baieti care si-au lovit partenerele. E intr-adevar destul de neplacut sa recunosti ca prietenul tau te-a plesnit sau poate mai rau, respectiv, rusinos sa ...
Re: Re: O palma din...dragoste din 12 apr 2005 23:47 de Nekunoskuta
Aici ai spus ca-i amintesti de chestia aia.:)
Si sincer mi se pare sadism, nu e distractiv deloc. E ceva care trebuie lasat deoparte, plus ca daca a fost asemenea dobitoace nu stiu de ce ai continuat sa stai langa el.:D
Re: Re: Problema mea! din 12 apr 2005 23:45 de Nekunoskuta
In ce clasa este nici nu se referea la baiatul respectiv cat despre varsta nu stiu daca a spus cineva ceva. Daca citesti mai bine raspunsurile o sa observi ca baiatii au incercat sa-l ajute cu sfaturi si pareri...citeste mai atent inainte de a ...
Re: Re: Prima data din 12 apr 2005 22:20 de Nekunoskuta
Chiar ca ai lamurit unele chestii!!! Deci...in legatura cu virginitatea la 23 ani poate unii privesc ciudat o astfel de fata dar asta nu inseamna ca au dreptate.
Ai dreptate, devine posibila o relatie cu respectivul.
Totusi cel mai bun lucru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce doare de fiecare dat din 12 apr 2005 22:10 de Nekunoskuta
Poti sa fii tu si din America, te cunosc de pe forum. Si daca esti fata desteapta si vrei sa ramai "incognito" postezi cu alt nume...asa, ca un sfat prietenesc.:D:D:D
Re: toxic love din 12 apr 2005 19:40 de sabba
Sincer? Nu cred ca este vorba de iubire!Cred ca este vorba de un orgoliu ranit pentru ca el se poarta asa cu tine! Probabil daca s-ar fi purtat frumos relatia s-ar fi diluat relativ repede. Asa cum spuneam cred ca este vorba de un orgoliu ranit, ...
Re: Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale) din 12 apr 2005 19:31 de sabba
A gati= calitate morala?:D:D:D
Si a matura=? de care e?:D:D:D
Pagina 2974 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||