Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale) din 12 apr 2005 18:43 de ExoticDream
(Ma fac ca nu observ jignirile din acest post! ):()
Te intreb urmatorul lucru: daca tu in casa nu ai sa vorbesti nici despre ce ai invatat la facultate (asta ipotetic discutand), nici subiecte de analiza matematica, istorie sau orice alt ...
Re: Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale) din 12 apr 2005 17:46 de ExoticDream
Aici te contrazic un pic. Nu ne programam cum sa fie partenerul (nu suntem chiar atat de rigurosi in viata sentimentala), dar un minimum de calitati tot ne dorim sa aiba (poate in subconstient doar, dar undeva in adancul fiintei noastre exista un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 apr 2005 17:43 de Alida
Daca primesc si am primit iubire care e scopul visului?
:huh:
Re: Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale) din 12 apr 2005 17:28 de Alida
Daca un barbat e neatragator din punct de vedere fizic poate sa aiba calitati peste calitati, niciodata nu-l voi privi ca pe un potential iubit ci ca pe un bun prieten.
Daca atragator nu e atunci nici sex nu e.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 12 apr 2005 17:24 de Alida
Ai perfecta dreptate ):(
Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 12 apr 2005 17:24 de ExoticDream
Pe post de demonstratie iti recomand oricare dintre cele peste 1000 de mesaje pe care le poti gasi in arhiva, citeste cateva si-ai sa intelegi..... Aparentele inseala! Mai discutam dupa! ;););)
Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul din 12 apr 2005 17:19 de Alida
Mi se pare de prost gust sa nu-ti saluti un fost sau o fosta prietena. Daca ai fost impreuna cu cineva inseamna ca acel cineva ti-a placut si ti-ai asumat un risc, acela de a fi dezamagit intr-un final de persoana de langa tine. Mi se pare ca atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 12 apr 2005 17:16 de ExoticDream
A fi moderator nu inseamna a avea pareri STAS, fiecare este liber sa scrie ceea ce gandeste cu conditia sa nu jigneasca alti useri. Omul si-a expus parerea proprie si personala, nu trebuie sa fii de acord cu ea sau sa o cataloghezi ca fiind ...
Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 12 apr 2005 17:00 de SORIN28
Da ,aici ai dreptate . IMI CER SCUZE,cred ca am sa ma retrag
Re: Re: Re: Partenerul ideal din 12 apr 2005 16:57 de ExoticDream
Daca stam stramb si judecam drept (dupa datele din profil), ajungem la concluzia ca tu esti cu vreo 3 anisori mai "trecut" decat el, inseamna ca nu mai poti da sfaturi? (?)(?)(?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara din 12 apr 2005 16:52 de SORIN28
Ma asteptam la ceva mai multa culoare de la unu care se vrea macho man,dar nici la asa ceva nu te duce capul.Stii tu ceva dar nu stii bine.Cea de la coltul strazii era mama ta,nu era o bancnota de 100.000 mii lei era una de 10.000 lei.Iti urez sa ...
Re: Re: Femeile din ziua de azi... din 12 apr 2005 16:34 de ExoticDream
Inca ceva: tu nu ai cunoscut baieti care sa-si aleaga prietena pe criterii financiare? Eu stiu cazuri! Daca nu ai bani, nu te imbraci "de firma" si nu ai relatii in "lumea buna", esti nula!!! Nu mai conteaza nici silicoanele, ...
Re: Re: Femeile din ziua de azi... din 12 apr 2005 16:28 de ExoticDream
Mda, chestia asta este oarecum simetrica, unele fete umbla dupa bani (bietele c****), in aceeasi masura in care unii baieti umbla dupa posesoare de accesorii gen sani marca Pamela Anderson (ce daca a trisat natura siliconandu-i?), fund JLo, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sang din 12 apr 2005 13:11 de Bozgoru
Si inca ceva..intrebare pt sorin :Cum te-ai combinat cu nevasta-ta? La un colt de strada intinzandu-i 100 mii spunandu-i la ureche (vreau un AON (Anal. Oral, Normal)? - Bah agariciule.... daca ai 28 de ani si ai mentalitatea asta esti un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 12 apr 2005 12:41 de valentine
Si daca tot e asta subiect pt aberat...unde a disparut faza aia cu regulamentul forumului?
Re: Astept o minune! din 12 apr 2005 11:39 de ExoticDream
De vina sunt probabil acel eveniment trist din trecutul ei si acel ceva mai nou despre care nu are curajul sa-ti vorbeasca (sa fie imposibilitatea de a avea copii???) Cu trecutul a incercat sa se impace, ai ajutat-o si trecuse peste, dar cu ...
Re: Cum te porti cu fosta/fostul din 12 apr 2005 11:02 de Nekunoskuta
Sunt relatii dupa care un simplu "buna, ce faci?" e deja prea mult. Sunt relatii dupa care poti lejer iesi la o cafea cu persoana respectiva si sa vorbesti despre orice.
Indicat ar fi macar un "buna" din politete.
Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 12 apr 2005 11:01 de ExoticDream
Poate nu suntem atat de puternici pe cat ne-am dori si atunci cand iubim (prea) mult pe cineva suntem capabili sa acceptam compromisuri care ne coboara pe noi in fata noastra. Nu cred ca cei care isi construiesc un anumit fel de a fi sunt niste ...
Re: Cum te porti cu fosta/fostul din 12 apr 2005 10:52 de miseropia
Tu cum ti-ai trata fosta prietena ca te-a inselat cu un "bun prieten" din copilarie si nu iti da nici macar nici un raspuns plauzibil, de ce a facut ceea ce a facut, si dupa o relatie de 5 ani de zile?Io pot sa iti raspund la ...
Cum te porti cu fosta/fostul din 12 apr 2005 10:25 de MachoMan
Acum doua zile stateam la o parola cu un coleg, cand deodata observ o grimasa pe fatza lui si brusc enervat imi spune: "Aia care vine spre noi este fosta mea prietena,i-am dat papucii acum 6 luni,hai sa traversam ca n-am chef sa vb cu ea!" ...
Pagina 2975 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||