Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu

din 12 apr 2005 10:14 de Nekunoskuta

Tu ai vazut vreun penis pana acum? :D:D:D Din cuvantul "prea" continut in exprimarea ta se intelege ca totusi se vede. Altfel cum stii daca s-a rupt sau nu?

Re: Re: Sex anal?!

din 12 apr 2005 08:22 de De la Cluj

Bravo miseropia, imi placi prin ceea ce spui si cum le spui-un raspuns sincer(cel putin asa cred), scurt si la subiect.Merci de urari (la fel si tie) si numai bine.

Re: Re: Re: Sex anal?!

din 12 apr 2005 08:19 de De la Cluj

Pai vorbeai cumva de greselile mele de ortiografie? SORIN28 tre sa recunoisti ca se mai intampla si la case mai mari, cum de exemplu esti tu. Ce te crezi "Domnul taste fara de greseala?":x Nu trebuie sa scotocesc printre sutele de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange???

din 12 apr 2005 02:02 de Bozgoru

Ma Sorinemai..stiu ca te-am atins la punctul sensibil..adika...la acela ca prietena sau sotia ta... a mai avut barbati inaintea ta... si ti-ai dat seama...[Cenzurat de ExoticDream]...imi pare rau sorinel draga ca ti-am distrus lumea frumoasa in care ...

Concursul anului!!!

din 11 apr 2005 20:00 de valentine

Dupa o lunga perioada de stat singur si vrajit fete pe net (parca as rezolva ceva)...m-am hotarat ca m-am plictisit sa vrajesc fete si sa stau sollo asa ca vreau sa imi fac si eu o prietena. Inscrierile se fac aici pe site, asa ca domnul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din zi

din 11 apr 2005 19:56 de valentine

Merem aman2...da platesti tu :D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din zi

din 11 apr 2005 19:56 de valentine

Merem aman2...da platesti tu :D:D

Re: Partenerul ideal (calitati morale)

din 11 apr 2005 19:28 de d3a

Am vorbit o multime (7 pagini) despre imaginea fizica a partenerului ideal, haideti sa vedem cum v-ar placea sa fie el din punct de vedere intelectual si moral! Io sincera sa fiu sunt cam noua pe aici:rolleyes:doar ce m-am inscris dar sper sa ma ...

Re: Mi-e frica!

din 11 apr 2005 19:06 de miseropia

Sincer vorbind acuma, nici nu stiu ce sa mai inteleg sin atatea povestiri care le-ai asternut aci.Nu zic ba la ce s-a intamplat, dar sa imi ierte Dumnezeu pacatele habar nu am ce este in capul tau.Te-ai oprit o clipa in loc sa te analizezi?sa ...

Re: Sex anal?!

din 11 apr 2005 18:52 de miseropia

Dar tu ai raspuns la intrebare?Nu prea cred, asa ca fa bine pune mana pe tastatura si apasati degetele pe un raspuns ca sa intelegem si noi daca ai facut sex anal.Din alte puncte de vedere sexul anal poate fii chiar placut daca ambii parteneri ...

Re: Mi-e frica!

din 11 apr 2005 18:52 de SORIN28

Pana la Dumnezeu te mananca sfintii.Ori o lasi in pace(dar ramaneti prieteni) ori stai numai pe capul ei.Nu astepta invitatii care stii ca nu or sa vina.Fii langa ea,fa-o sa inteleaga cat de mult inseamna pentru tine,cat de mult o iubesti,cat de ...

Mi-e frica!

din 11 apr 2005 18:34 de MarkD

Va multumesc penrtu sfaturi,dar imi este frica!N-as vrea sa stric totul,sa ma grabesc si sa dau cu bata in balta! Si n-as vrea sa lupt cu morile de vant,ma doare cand imi spune ca nu mai poate fi nimic intre noi,sa avem o relatie ca fratii!M-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

din 11 apr 2005 18:28 de SORIN28

Nu m-am referit la gradinita(poate la camin:D),nu am scris nicaieri ca dupa ce ai primit o palma trebuie sa intorci si obrazul celalalt.Eu ca barbat consider ca daca dau o palma unei femei ma desconsider in ochii mei.Consider ca nu am fost destul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu san

din 11 apr 2005 18:18 de SORIN28

Ce bine ca nu esti din oras cu mine.Ori ma sinucideam ca un asemenea retardat locuieste in acelasi oras cu mine,ori te bagam la morga):():():(Oare prostia ta are o limita ?! Nu cred.Pacat pentru bucuresteni ca accepta o asemenea specie printre ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 apr 2005 18:09 de SORIN28

In afara de faptul ca esti un dobitoc,un prost,un retardat mai ai si pretentii de om inteligent.Napoleon a spus "toate femeile sunt curve ,cu exceptia mamei si a sorei.Tinand cont de faptul ca si ele sunt femei si ele la randul lor sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

din 11 apr 2005 18:07 de Swann

Mai..mie nu mi s-a intamplat inca lucrul asta, sa ma enervez atat de tare incat sa dau in cineva, sau dimpotriva, eu sa primesc o palma de la cineva drag...astfel incat nu pot spune cum o sa reactionez daca se intampla acest lucru....tu te ...

Re: Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale)

din 11 apr 2005 17:48 de SORIN28

Cer prea mult daca ar fi cam 50% fiecare ?!:D:D:D De ce sa ne ascundem dupa deget,vorba unui mare sexolog de pe aici,conteaza amandoua.Acum depinde fiecare ce cauta:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 11 apr 2005 17:44 de SORIN28

Ma refer la faptul ca are o gandire nashpa pentru unu care se vrea moderator si care ar trebui sa aibe grija ce,cum si cat vorbeste.Si nu ma insel amarnic.Vreau o demonstratie si eu imi cer scuze daca am gresit.Dar cred ca am sa-mi tin scuzele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu san

din 11 apr 2005 16:07 de ExoticDream

Incearca sa ne explici de ce pentru tine este firesc sa-ti fi inceput viata sexuala la 15 ani, sa iti fie rusine ca vreuna din "prietenele" tale ar banui ca esti inca virgin (cand tot tu sustii ca asta este idealul), insa tu ceri ca o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu colege

din 11 apr 2005 15:58 de ExoticDream

Aici sunt aproximativ de acord cu tine, am mai auzit de cazuri in care colegii/amicii fac sex unii cu altii de amuzament ("te stiu de cativa ani, ne intelegem bine, suntem amici, de ce sa n-o facem?" ), mi se pare la fel de urat ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2976 din 3732
«   1 ... 2973   2974   2975   2976   2977   2978   2979 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare