Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fos

din 13 apr 2005 13:49 de MachoMan

Tu la cine te referi cand vb de aroganta,ironie si cinism?La ala care nu da buna-ziua fostei sau la persoana care a scris despre borcane? :unsure: Eu n-am inteles comparatia cu ursoaica si puiul,vrei sa explici,te rog?

Re: Re: Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul

din 13 apr 2005 13:42 de haniball13

aroganta ironia si cinismul tau nu face altceva decat sa te faca cunoscut asa cum esti tu. era vb despre relatia in sine nu de persoana.e vina mea daca nu m-am facut bine inteles.:wacko:

Re: Re: Adevarat sau fals?

din 13 apr 2005 13:40 de valentine

Draga nemesis stii cat de mult ne iubim noi2 si din pacate si cu durere in suflet trebuie sa iti dau dreptate la ceea ce ai scris mai sus! Excelenta informare!

Re: Re: Adevarat sau fals?

din 13 apr 2005 13:38 de valentine

Bozgoru sa fie sanatos. Eu nu ma refeream la reviste cu persoane dezbracate...eu ma refeream la revistele gen "Lumea femeilor", "Bolero" s.a.m.d...arata-mi tu mie una de asta pt barbati! Daca nu ma insel printre aia ...

Re: Re: toxic love

din 13 apr 2005 12:27 de Selena

Nu mi-a spus ca ma iubeste.Dar in momentul respectiv eu vroiam sa experimentez sa vad cum e cu altcineva decat cu prietenul vroiam ceva fara prea multe complicatii.oricum n-am facut-o decat o data. Si dupa asta s-a purtat frumos cu mine o ...

Re: Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul

din 13 apr 2005 12:19 de ExoticDream

Sigilam "fosta/fostul" intr-un borcanel vidat (nu cu formol ca nu ne dorim sa se pastreze, dimpotriva!) si izolat fonic (n-am vrea sa ne tulbure prezentul si viitorul! ), pe eticheta scriem "nume-prenume-perioada(in care am fost ...

Re: Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul

din 13 apr 2005 12:02 de ExoticDream

Sunt de acord ca asa este firesc, m-am referit la faptul ca multi nu lasa loc nici macar de "buna-ziua" dupa o relatie in care au existat totusi sentimente de ambele parti. Nu este vorba doar de clipele frumoase petrecute impreuna, daca ...

Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale)

din 13 apr 2005 11:44 de ExoticDream

A gati este o calitate "combinata": te solicita si fizic (esti supusa emanatiilor de arome suparatoare, stai mai tot timpul in picioare, fataiala bucatarie->camara->masa->chiuveta->aragaz, lucru mecanic depus prin taierea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 a

din 13 apr 2005 11:20 de ExoticDream

Cand voiai sa vrajesti o fata virgina, ziceai ca esti neprihanit, acum te-ai trezit experimentat?!? Cat despre piercing in zone intime, pot sa-ti recomand pe cineva (gaurit, vrajit, gratuit)!!! ;):p:D:lol:

Re: Re: Re: Re: Problema mea!

din 13 apr 2005 11:12 de Nekunoskuta

Ce sa-ti spun eu??? Te trimit din nou sa citesti mai bine mai sus sa vezi ca si eu m-am luat de Alida referitor la faptul ca a criticat baiatul in legatura cu gramatica. Deci...am facut comentarii si la ce a scris Alida. De fapt eu fac comentarii ...

Re: toxic love

din 13 apr 2005 11:10 de ExoticDream

Defineste acea "scurta aventura"! Ti-a spus el ca te iubeste? Ti-a dat sperante ca poate fi ceva mai mult decat "o scurta aventura"? Ati facut sex? Daca tu aveai pe altcineva si el stia asta, daca ati facut sex de cateva ori ...

Re: Re: Prima data

din 13 apr 2005 10:41 de ExoticDream

Da, ne pasa. Perspectiva este cu totul alta dupa "iluminare", ne-ai indus in eroare si am aberat in nestire, criticandu-te ca pe o gasculita care abia a renuntat la papusi si vrea sa "o faca" neaparat! Nu trebuie sa te ...

Re: Re: Re: Problema mea!

din 13 apr 2005 08:11 de nnadbog

of of ...eu am citit destul de bine ..nu se vede alida il ia cu gramatica,mai bine sa il ia de al lui!!!ce treaba are gramatica cu problema baiatului??imi poti spune tu?daca tot ai facut comentarii la ceea ce am scris eu...?

Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 13 apr 2005 07:50 de rooster

cred ca medii ar fi mai bune

Re: Re: Astept o minune!

din 13 apr 2005 06:19 de haniball13

frate nu mai exista nici o solutie trebuie sa muriti amandoi. :lol: ce dracu parca a-ti fi copii chiar nu intelegi ce se intampla?daca simtea ceva puternic pt tine nu se gandea sa renunte ,dar cum nu simte ce vrei sa fac ce vreisa-ti spuna.totul ...

Re: Re: Re: Femeile din ziua de azi...

din 13 apr 2005 06:11 de haniball13

eu tind sa cred ca atata timp cat exista minte suflet si universsi ele sunt inbalsamate cu DUMNEZEU nu cred ca ar trebui sa catalogam intr-un fel sau altu femeile si nici barbatii.inainte de toate suntem oameni nu...?asa ca eu cred in aceeasi masura ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce doare de fiecare

din 13 apr 2005 05:50 de haniball13

eu spun sa te duci la un ginecolog si sa-i spui lui toate nelamuririle tale.e mai bine nu cred ca te poate ajuta vreunu dintre cei care intra aici numai dac vrea cineva sa faca pe desteptul dar nu vad cu ce te-ar ajuta pe tine.asa ca i-al de manuta ...

Re: Re: sex cu colege

din 13 apr 2005 05:43 de haniball13

ce sa spun?daca e placuta ,arata bine ai sau nu responzabilitati,merita sau nu sa risti...! nu stiu sunt mai multe aspecte pe care nu le cunosc. eu cum sunt mai bou as faceo. dar nu stiu cum esti tu. dar bafta spune-mi si mie cum e la pat:lol:

Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

din 13 apr 2005 05:40 de haniball13

in dragoste nu se dau palme decat peste fundulet sau clitoris si incet asa frumos stiti voi fetelor cum.cred ca stiti daca nu...haniball1311@yahoo.com:D

Re: Re: Re: Problema mea!

din 13 apr 2005 05:36 de haniball13

cat de stramb i-ti este penisu fratele meu?daca nu-ti ajunge in anu e ok.poti sa satisfaci o fetiata atunci nu vad unde e problema. si eu am penisu stramb nu este nici o problema fetelor nu le pasa daca este stramba sau nu crezi ca atunci cand i-ti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2973 din 3732
«   1 ... 2970   2971   2972   2973   2974   2975   2976 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare