Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ce faci daca...? din 15 apr 2005 00:03 de inuendo
[multe date...
umm..daca vrei sa vorbim mai clar da-mi pm cu id tau de msger...yahoo..si vorbim...
Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele?? din 15 apr 2005 00:03 de finutul 16
Re: lol din 14 apr 2005 23:52 de haniball13
0727915556
nu cred ca ai cum sa ma scapi de eai-ti trebuie bani sau...ea mai are pe cineva care o finanteaza si nu cred ca renunta asa usor.totusi incearca.dar fi diplomat si suptil.nu e vb ca nu vreau sa fiu cu ea.doar ca m-am saturat sa fie asa ...
Re: Re: ce faci daca...? din 14 apr 2005 23:51 de indecisa
pai toti trei avem 20 de ani...cel pe care l-am cunoscut de curand accepta pentru moment relatia mea de mai demult...dar eu nu pot fi pe 2 fronturi...si totusi pe cine sa aleg?
Re: ce faci daca...? din 14 apr 2005 23:44 de inuendo
in primul rand da mai multe detalii...varsta...locuri..etc... daca vrei un raspuns pertinent oricum...si oricum sfatul meu e sa alegi repede repede..findca altfel din 2 iepuri...dar cred ca stii povestea
Re: sexuala din 14 apr 2005 23:42 de haniball13
propun ceva daca sunteti de acord dupa ce raspundeti sa va spuneti fiecare fantezia voastra sexuala.crede-ti ca puteti?
incep eu bine alida?fantezia mea este sa o fac cu o gimnasta in "sfoara sau pod" am fantezii dese si diverse dupa ce am ...
Ce faci daca dupa 4 ani de relatie te atrage altcineva? din 14 apr 2005 23:37 de Indecisa
ce faci daca dupa 4 ani intr-o relatie..ceva nu mai merge...si cunosti o alta persoana de care crezi ca te-ai indragostit si care te iubeste mult de tot? ce faci? incerci sa salvezi relatia de dragul celor 4 ani, a amintirilor, a sentimentelor inca ...
lol din 14 apr 2005 22:43 de inuendo
ok...retractez ..nu esti gay..doar ai imaginatie bogata... nu cred ca exista barbat sa nu doreasca sex oral..si mai ales sa mai fie si finalizat..si asta are si explicatie psishologica...lasand la o parte faptul ca e vorba de niste senzatii ...
Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele?? din 14 apr 2005 22:41 de Alida
Eu nu cred ca mai creste asa ca nu are sens sa-ti faci probleme, asta esti tu, asta e corpul tau, nu trebuie sa-ti fie rusine sau sa te inhibe chestia asta, accepta-te asa cum esti, nu ai alta posibilitate.(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat sau fals? din 14 apr 2005 22:41 de Taqua
Urat din partea ta.
Re: din 14 apr 2005 22:29 de Alida
Daca tu cauti altceva desparte-te de ea daca nu poti tine pasul. Daca nu accepta situatia. Simplu, nu?:/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat sau fals? din 14 apr 2005 22:24 de Alida
Unu la mana, multumesc pentru informatii, se pare ca aveam nevoie de ele.
Doi la mana nu ma consider nici proasta nici inculta si fii sigur ca nici altii nu ma considera asa ca nu ma simt deloc jignita de comentariul tau grosolan, iti sugerez doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce doare de fiecare dat din 14 apr 2005 22:09 de Nekunoskuta
Cu mine nu se petrece nimic, doar de intampla :D:D:D
Vrei sfaturi??? Scurgerile tale cu miros neplacut pe care le ai de 6 luni sunt semn de boala. Scurgerile vaginale sunt normale dar cand isi schimba culoarea, consistenta sau mirosul trebuie sa ...
Re: Re: right din 14 apr 2005 21:50 de Nekunoskuta
Fii si tu mai explicit. Din ce ai scris in primul post se intelege cu totul altceva. Acolo spuneai ca ii place sa inceapa preludiul asa, acum zici ca vrea oriunde si oricand. Cum vrei sa-ti raspunda lumea daca tu nu explici clar ...
right din 14 apr 2005 16:50 de inuendo
ma tu daca ai asaceva...fiindca e rar...eu am avut doar odata...si te mai si plangi...cred ca esti gay sau f complexat...ca e ceva super..asa...ca...shhhhh.....
Re: sa ma lamureasca cineva din 14 apr 2005 15:52 de SORIN28
Daca nu ai incredere in cd,poti intra aici si poate o sa fii multumit : " www.artsex.ro/articole.php?categorieID=28&articolID=86&action=articol " :D:D:D
Re: cum imi pot uita fostu prieten? din 14 apr 2005 15:13 de Nekunoskuta
Ce diferenta de varsta este intre voi? Nu cred ca asta e singura problema pe care o au parintii tai impotriva lui. Trebuie sa mai fie ceva altfel nu te lasau 10 luni cu el. Daca il iubesti cu adevarat si vrei sa fii cu el in continuare ia-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi se pare destul de corec din 14 apr 2005 14:13 de Nekunoskuta
Nu e discriminare. Am mai precizat ca prin felul in care e reglementat violul in legea penala romana se poate pedepsi si violul savarsit de o femeie asupra unui barbat. E mai greu insa, inchipuie-ti daca ar fi posibil ca o femeie sa foloseasca ...
Re: Re: cat de mare o vor fetele?? din 14 apr 2005 14:11 de xbf
18 nici nush daca mai creste..la varsta asta si e putin curbata in sus..
my dick din 14 apr 2005 14:04 de oonu
imi sta penisu' belit toata ziua din cauza ca mi s-a rupt ata cand eram mic, si acum nu prea mai am sensibilitate pe kp
si atunci cand fac sex imi dau drumu f greu in partenera..ma excit foarte greu din cauza asta.. ce dracu sa fac???lasati ...
Pagina 2970 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||