Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce faci daca...?

din 15 apr 2005 12:35 de ExoticDream

Vorbiti iar si iar despre sentimentele celor doi pretendenti la inima ta, despre testari ale acestora (saracii cobai, daca ar sti!), in schimb in relatia ta veche "ceva nu mai merge", tu "crezi" ca te-ai indragostit de cel nou ...

Re: cum imi pot uita fostu prieten?

din 15 apr 2005 12:09 de ExoticDream

Ai gresit daca ai renuntat la prietenul tau doar datorita diferentei de varsta (desi, depinde cati ani tu...., daca tu ai 14 si el 30, atunci e discutabil), ai gresit daca ai renuntat datorita opozitiei parintilor, ai gresit daca nu ai mai vorbit ...

Re: Re: Re: Re: Re: am o veste proasta fiilor

din 15 apr 2005 11:38 de ExoticDream

Stai linistita, ii "taxez" pe toti "nesimtitii", fara discriminare, aici nu functioneaza clasicul sistem pile-cunostinte-relatii. Daca nu observ unele replici colorate sau off-topic, spuneti-mi si se rezolva, ne dorim sa avem ...

Re: lol

din 15 apr 2005 11:20 de ExoticDream

Dupa parerea mea, o fata careia ii face placere sa ofere atat de des sex oral partenerului fie il iubeste pana peste cap, fie este obsedata de sex! Nebunii ca cea in care se renunta cateva minute la atmosfera incitanta dintr-o discoteca pentru a ...

Re: Re: sexuala

din 15 apr 2005 11:04 de ExoticDream

Ma contorsionez in minte de cateva minute bune si, desi am facut gimnastica pe vremuri, imi tot scapa pozitia: cum sa o faci in spagat?!? Ea in spagat, iar tu cum? Ai mobilitate sa stai si tu asa? Daca da, tot misiune imposibila imi pare! In ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 15 apr 2005 10:58 de haniball13

creste in ochii tai ca Fat-Frumos intr-un an cat alti-n 2.:lol: nu serios creste pana in jurul varstei de 21 depinde... stai linistit cunosc casatorii reusite in care el 0 are de 15 cm si atunci te intreb:ce crezi tu ca face acea casatorie sa ...

Re: Re: Re: Prima data

din 15 apr 2005 10:43 de ExoticDream

Am inteles ideea..... vezi tu, marea majoritate considera ca cei din "clasa celor care cred ca totul depinde de sentimente, ca exista iubire adevarata" sunt niste fiinte ciudate, aeriene, tu esti printre putinii care, chiar daca se afla ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul

din 15 apr 2005 09:35 de De la Cluj

Si ca sa mai completez ar mai fi inca ceva: v-am vazut posturile cu laude de genul "am fost cu el/ea de 6, 5, sau macar 3 ani si m-am despartit ca ceva n-a mai functionat" ...dar ne mai imntalnim uneori ..si o mai si facem..."pai cum ...

Re: Re: Re: Cum te porti cu fosta/fostul

din 15 apr 2005 09:07 de De la Cluj

mai fratilor, sincer nu inteleg un lucru: am tot urmarit parerile fiecaruia si n-am inteles :blink:de ce Dumnezeu trebuie sa se mai desp[arta un cuplu daca se iubesc...mai tarziu? Sau daca s-au iubit si au avut momente tandre , delicate s-au ajutat ...

Re: Re: Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 15 apr 2005 09:03 de Nekunoskuta

1 cm pe an pana la 30 de ani:lol::lol::lol: Glumeam baieti!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat sau f

din 15 apr 2005 09:02 de Nekunoskuta

De ce nu erau lasate femeile sa invete??? Pentru ca le era interzis. Mai ramane sa spui ca si sclavii de pe plantatii puteau sa invete nefiind ingraditi de nimeni si araboaicele se pot descoperi. Cand societatea te creste si iti baga in cap ca ...

Re: Re: Re: Re: am o veste proasta fiilor

din 15 apr 2005 00:58 de Alida

Mai bine te-ai uita cati nesimtiti vorbesc colorat aici, mult mai colorat si pe langa subiect decat cel in cauza si poate, daca ai lua ceva masuri.. ar fi mai bine. Parerea mea. ;)

Re: Intrebare...

din 15 apr 2005 00:47 de Alida

Nici macar nu pot concepe chestia asta asa ca nu-ti pot raspunde.:lol:

Re: Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 15 apr 2005 00:44 de Alida

Pai pana la ce varsta creste? Asta chiar nu o stiam. ):(

Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...?

din 15 apr 2005 00:41 de Alida

Am citit undeva ca nu ai cum sa iubesti doua persoana de-o data, ci doar ti se pare pentru ca nu te cunosti destul de bine si esti nesigura pe tine. Daca te-ai ingragostit de cineva, tu avand o relatie de 4 ani inseamna ca nu-l iubesti pe cel ...

Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 15 apr 2005 00:36 de valentine

Stai tu calm ca de la 18 ani mai creste...cat despre curbata...nu conteaza crede-ma, tot sex, dragoste, fuck etc se numeste chit ca e curbata sau nu...;)

Fetelor, ce v-ati face fara amor?

din 15 apr 2005 00:35 de valentine

Ce v-ati face fetelor daca n-ar mai exista amor? Ce ati mai face noapte si zi? Cine v-ar mai linisti? :ninja::ninja::ninja:B)B)B)

Re: Re: Re: Re: ce faci daca...?

din 15 apr 2005 00:23 de alexxy

tot eu..indecisa...i-am testat pe amandoi...si au trecut cu brio..deci ce fac acum? chiar ma iubesc amandoi...doar ca unu de 4 ani si celalat de 4 luni...dar ei sunt total diferiti...ce are unu nu are celalat si invers...asta imi place si din motivul ...

Re: Re: Re: ce faci daca...?

din 15 apr 2005 00:19 de haniball13

eu cred ca cel mai bine este sa renunti la amandoi un timp si sa-i testezi sa vezi care te iubeste mai mult si pt care simti tu mai mult.dar cred ca pe cel care te iubeste trebuie sa-l alegi.cel de al 2-lea poate sa fi ceva de moment cine ...

Re: Re: Re: ce faci daca...?

din 15 apr 2005 00:06 de finutul 16

asculta-ti inima si ghideaza-te de acum incolo dupa expresia: cine te face sa plangi nu merita lacrimile tale cine nu te face sa plangi acela le merita. te salut cu respect.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2969 din 3732
«   1 ... 2966   2967   2968   2969   2970   2971   2972 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare