Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat de mare o din 17 apr 2005 00:52 de ExoticDream
Nu-l intrebi, dar poti sa te convingi singura ca Demi Moore in filmul acela cu Michael Douglas in care, pentru a se convinge daca tipul merita sa fie bagat in seama, fata nu se sfieste sa-i controleze pe loc dimensiunea! Asta model de fata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?! din 17 apr 2005 00:48 de Nekunoskuta
1. Greselile gasite nu sunt de ordin gramatical (6 din ele) iar una e produsa de graba in tastare.
2. Greselile gasite nu sunt 21.
3. Greselile au fost gasite intr-un pasaj care e de fapt citat din "De la Cluj" (cateva posturi mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat de mare o vor din 17 apr 2005 00:48 de ExoticDream
Nu stiu, stai sa calculez raza sa vad daca imi convine....
2*3.14*R = 13 => R =...?
Mi-e lene!!! Cred c-o sa vad la fata locului!
;):D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?! din 17 apr 2005 00:33 de ExoticDream
1."totusi" - propozitia/fraza se incepe cu litera mare (chiar si pe un forum despre sex)
2. "poti sa nici nu te mai obosesti" - exprimare contorsionata
3."sa tastezi ceva, ca" - corect este "pentru ...
Re: Heeelp!!!!!! 911!! din 16 apr 2005 23:45 de ExoticDream
Chiar trebuie sa se intample totul de prima data? Grabit mai esti! Poate ca fata te place, de aceea nu ti-a respins gesturile, dar poate ca nu are chef sa mearga atat de repede (era doar prima intalnire), de aceea nu si-a manifestat placerea sau ...
Re: Heeelp!!!!!! 911!! din 16 apr 2005 23:40 de Nekunoskuta
Eu cred ca fata e cam timida. Daca accepta o a doua intalnire deja e un semn bun. Incearca sa o intrebi despre ea, fa-o sa vorbeasca (noi fetele tindem sa fim mai vorbarete si ne simtim in largul nostru cand ni se da sansa sa povestim :D). Cand o ...
Re: Re: Re: hm....se pare ca am o problema din 16 apr 2005 23:28 de ExoticDream
Inca un part-time job??? Parca spalam masini impreuna la "XXX production" !?! Te-ai reprofilat??? Then I quit too!
:unsure::unsure::unsure:
Re: hm....se pare ca am o problema din 16 apr 2005 23:22 de ExoticDream
Ai facut sex de curand? Cum arata acele bubite?
Daca nu ai facuit sex, iar bubitele seamana cu niste cosuri, este posibil sa fie produse de astuparea canalelor de evacuare ale unora dintre glandele de la nivelul penisului, care produc ...
Ce sa fac la a doua intalnire? din 16 apr 2005 23:22 de stranger
DEci am fost cu o fata la intalnire neam inteles super fain bla bla.. am vd despre una alta la un pahar de vin la plecare cand am plecat am luato de mana si nu a dat semne ca ar deranjao dar statea ca o moarta adika acepta sa o tin de dupa talie etc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantez din 16 apr 2005 22:54 de ExoticDream
Tu (mai) ai o problema: incurci genurile! Se intampla a treia oara (Dr.Lecter, eu, Alida), nu as merge pana acolo incat sa-mi imaginez ca nu stii ca aricolul "lui" nu se pune in fata substantivelor de genul feminin (cu cateva exceptii, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezie s din 16 apr 2005 22:46 de ExoticDream
Obositor sau nu, eu, "visA" exotica fiind, cred ca "m-iar" fi relativ imposibil sa penetrez pe cineva decat cel mult cu privirea, indiferent in ce pozitie ar sta! Gandindu-ma acum din perspectiva Raducan (fara "u"), ...
Re: Re: Re: sexuala din 16 apr 2005 22:39 de TaplaYute
Las-asa! NU te mai gandi...uneori face rau...:p
Re: hm....se pare ca am o problema din 16 apr 2005 16:20 de medic
Crema Nizoral este un antifungic, adica are efect numai daca agentul patogen incriminat este o ciuperca. Din pacate, astfel de manifestari pot da si o seama de alte microorganisme, in speta bacterii, care nu sunt nicicum impresionate de un ...
Re: Re: Re: hm....se pare ca am o problema din 16 apr 2005 16:04 de moderatorul
Astia doi, "necunoscuta" si "[...]28", se simt pe tusa! Care-i problema voastra? Nu va baga nimeni in seama? Complexul lui Cain?
Nu ma abtin deloc, "fiind moderator"! Vrei sa-mi torni platitudini morale? Hmmm... ...
Re: Prima data din 16 apr 2005 15:06 de Magdutza
La raspunsuri de genul acesta ma refeream cand am amintit de Murphy. Tuturor celor care ati incercat sa dati sfaturi pertinente va sunt recunoscatoare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat sau fals? din 16 apr 2005 15:04 de SORIN28
Te-ai vopsit sau esti BLONDA naturala ?!(!)(?)
Re: Re: Adevarat sau fals? din 16 apr 2005 14:52 de SORIN28
Esti plictisitor:/
Re: Re: hm....se pare ca am o problema din 16 apr 2005 14:46 de Nekunoskuta
Iti mai dai mult cu parerea???? Sau chiar il stii pe baiatul ala??? Nu-ti dai seama ca atitudinea ta stupida de superioritate nu e binevenita si intimideaza oamenii cu reale probleme care cer sfaturi? Oare toti suntem prosti pe aici si tu esti ...
Re: Re: hm....se pare ca am o problema din 16 apr 2005 14:45 de SORIN28
Poate ca ar trebui sa te abtii,oi fi tu moderator dar un raspuns era mai indicat.Daca esti asa sigur ca nu se spala de ce nu vii sa-l speli tu si cand termini vii si la mine.Baiatu nu a cerut decat un sfat.Pacat ca citesti mult.):(:x):(:x
Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?! din 16 apr 2005 14:21 de nemesis
21 de greseli gramaticale! Wow! Is this a new record? :D
Pagina 2967 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||