Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: perversiunea din 13 apr 2005 23:40 de Nekunoskuta
Merci de lamuriri, chiar erau necesare.
Si daca replicile mele sunt inutile o sa "replic" in continuare :D
Diferente exista si e normal. "A fi pervers" e relativ, si eu devin perversa dar in sensul inteles de mine, poate ...
Re: Re: Re: Re: perversiunea din 13 apr 2005 23:29 de haniball13
nu vad ce ar fi de explicat .se pare ca nu m-am facut inteles poate ca e vina mea.
ce anume nu se intelege in aceste cuvinte?"diferenta de perversiune"nu vi s-a intamplat niciodata sa intalniti un partener mai pervers decat voi?
ei bine ...
Re: Re: Re: Re: perversiunea din 13 apr 2005 23:29 de haniball13
nu vad ce ar fi de explicat .se pare ca nu m-am facut inteles poate ca e vina mea.
ce anume nu se intelege in aceste cuvinte?"diferenta de perversiune"nu vi s-a intamplat niciodata sa intalniti un partener mai pervers decat voi?
ei bine ...
Re: Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect... din 13 apr 2005 23:27 de Nekunoskuta
Si in atentia baietilor: seductia e o infractiune ce consta in determinarea (prin promisiuni de casatorie) unei fete sub 18 ani sa intretina raport sexual iar pedeapsa e pana la 5 ani.
Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect... din 13 apr 2005 23:14 de Taqua
Apropo de viol, stiati ca actul sexual intretinut cu o persoana sub 14 ani se considera viol, indiferent ca ea te roaga frumos sau se impotriveste? Si aceasta pentru ca legea considera o copila de 14 ani lipsita de discernamant, incapabila de ...
Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect... din 13 apr 2005 22:26 de Alida
Violatorilor nu le trebuie inchisoare, nu acolo te vindeci. In general violul este facut automat.. nu-ti pui in plan, ma duc sa violez azi.. oamenii aia sunt nebuni, ar trebui tratati in spitale, inchisorile nu ajuta la nimic. In general dupa ce ...
Re: Re: Mi se pare destul de corect... din 13 apr 2005 22:22 de Nekunoskuta
Care domn???:blink:Ca daca e ce ma gandesc eu e Domnul.
La subiect...e drept ca o asemenea pedeapsa e destul de inapoiata si medievala iar acum referire la ea se face doar la modul figurat insa pedepsele disponibile in zilele noastre ...
Re: Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele?? din 13 apr 2005 21:24 de rook
mai lasa-ma cu , compatibilitatea.. tu de cat o vrei? nush de ce tot o ocoliti atata??
Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele?? din 13 apr 2005 21:01 de Alida
In primul rand ,,tu' are un user si ar fi frumos sa-i zici pe nume.
Doi la mana am scris mai sus ca e vb de comptaibilitate asa ca daca ar fi compatibili poate i-ar place si una de aia.
Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele?? din 13 apr 2005 20:56 de Nekunoskuta
Tie ti-ar placea???:D:D:D
Am observat ca nu se ia la intrecere dar cand cineva intreaba asa ceva sigur nu e multumit de marime, nu crezi?
Re: Re: cat de mare o vor fetele?? din 13 apr 2005 20:51 de rook
ce orgoliu tu???:ninja:
ala intreaba daca e buna una de ...atat.nu se ia la intrecere cu baietii! sau tie ti-ar place de ex. una ca aia?
Re: Re: Era prima data... din 13 apr 2005 20:35 de Nekunoskuta
Cam asa am patit si eu. Mai asteapta, cred ca va fi bine. Daca nu, te duci la un medic.
Re: Era prima data... din 13 apr 2005 20:22 de Alida
Nu mai stiu exact cum a fost la mine dar din cate-mi amintesc a fost ceva asemanator.. mai stai cateva zile fara sa mai faci sex dupa care daca mai ai secretia du-te la doctor.
E putin probabil ca in 2 zile daca ai luat vreo boala sa se si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce doare de fiecare din 13 apr 2005 19:52 de capshunika`
ooo scuze mai esti si fata pe deasupra..nu mai vreau sa ne cunoastem:lol:....atunci te intzeleg...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce doare de fiecare din 13 apr 2005 19:49 de capshunika`
mah prietene tu nu intzelegi ca nu suntem una si aceeasi persoana? ce sa fac ca sa te fac sa-ti intre in capul tau cat o nuca?...):(...chiar asa e nevoie de ca sa-ti spuna omu de mau multe ori acelasi lucru?...si eu sunt din ct..hai la mare la ...
Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 13 apr 2005 15:31 de Cinderella
Rog ca la aceasta intrebare sa raspunda in primul rand barbatii care au experimentat ambele tipuri de sex: cel propriuzis (fara sentimente) si cel facut din dragoste. As vrea sa stiu, pe larg daca se poate, ce diferente sunt intre modurile in care ...
Re: Re: Re: sex cu colege din 13 apr 2005 15:12 de MachoMan
Ce sinceri sunt unii!Uluitor......!;)
Fara suparare,dar a face sex cu colega doar pt ca e placuta si arata bine,fara sa-ti pese de responsabilitati cum ar fi cea ca tu ai/ea are acasa partener, mi se pare cam....cum ai spus tu!;)
Era prima data... din 13 apr 2005 15:11 de oanna17
Chiar daca au mai fost inainte petting-uri,acum 2 zile am facut-o de-a binelea.Am sangerat si banuiesc ca himenul s-a rupt:D.Insa, de atunci tot imi vine un lichid care la inceput a fost de culoarea sangelui diluat, iar acum imi vine un lichid ...
Re: Re: Re: Adevarat sau fals? din 13 apr 2005 15:04 de Nekunoskuta
Astfel de reviste nu se scot pe piata pentru ca unii barbati (majoritatea) cred ca nu ar mai fi "macho" daca ar citi despre produse de ingrijire a corpului, cosmetica masculina, epilare, pedichiura si manichiura masculina. Considera ca ...
Re: Prima data din 13 apr 2005 14:12 de Taqua
Sa mori tu??? :p:p:p
Esti amuzant, nimic de zis.
Pagina 2972 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||