Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: perversiunea

din 13 apr 2005 23:40 de Nekunoskuta

Merci de lamuriri, chiar erau necesare. Si daca replicile mele sunt inutile o sa "replic" in continuare :D Diferente exista si e normal. "A fi pervers" e relativ, si eu devin perversa dar in sensul inteles de mine, poate ...

Re: Re: Re: Re: perversiunea

din 13 apr 2005 23:29 de haniball13

nu vad ce ar fi de explicat .se pare ca nu m-am facut inteles poate ca e vina mea. ce anume nu se intelege in aceste cuvinte?"diferenta de perversiune"nu vi s-a intamplat niciodata sa intalniti un partener mai pervers decat voi? ei bine ...

Re: Re: Re: Re: perversiunea

din 13 apr 2005 23:29 de haniball13

nu vad ce ar fi de explicat .se pare ca nu m-am facut inteles poate ca e vina mea. ce anume nu se intelege in aceste cuvinte?"diferenta de perversiune"nu vi s-a intamplat niciodata sa intalniti un partener mai pervers decat voi? ei bine ...

Re: Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect...

din 13 apr 2005 23:27 de Nekunoskuta

Si in atentia baietilor: seductia e o infractiune ce consta in determinarea (prin promisiuni de casatorie) unei fete sub 18 ani sa intretina raport sexual iar pedeapsa e pana la 5 ani.

Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect...

din 13 apr 2005 23:14 de Taqua

Apropo de viol, stiati ca actul sexual intretinut cu o persoana sub 14 ani se considera viol, indiferent ca ea te roaga frumos sau se impotriveste? Si aceasta pentru ca legea considera o copila de 14 ani lipsita de discernamant, incapabila de ...

Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect...

din 13 apr 2005 22:26 de Alida

Violatorilor nu le trebuie inchisoare, nu acolo te vindeci. In general violul este facut automat.. nu-ti pui in plan, ma duc sa violez azi.. oamenii aia sunt nebuni, ar trebui tratati in spitale, inchisorile nu ajuta la nimic. In general dupa ce ...

Re: Re: Mi se pare destul de corect...

din 13 apr 2005 22:22 de Nekunoskuta

Care domn???:blink:Ca daca e ce ma gandesc eu e Domnul. La subiect...e drept ca o asemenea pedeapsa e destul de inapoiata si medievala iar acum referire la ea se face doar la modul figurat insa pedepsele disponibile in zilele noastre ...

Re: Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 13 apr 2005 21:24 de rook

mai lasa-ma cu , compatibilitatea.. tu de cat o vrei? nush de ce tot o ocoliti atata??

Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 13 apr 2005 21:01 de Alida

In primul rand ,,tu' are un user si ar fi frumos sa-i zici pe nume. Doi la mana am scris mai sus ca e vb de comptaibilitate asa ca daca ar fi compatibili poate i-ar place si una de aia.

Re: Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 13 apr 2005 20:56 de Nekunoskuta

Tie ti-ar placea???:D:D:D Am observat ca nu se ia la intrecere dar cand cineva intreaba asa ceva sigur nu e multumit de marime, nu crezi?

Re: Re: cat de mare o vor fetele??

din 13 apr 2005 20:51 de rook

ce orgoliu tu???:ninja: ala intreaba daca e buna una de ...atat.nu se ia la intrecere cu baietii! sau tie ti-ar place de ex. una ca aia?

Re: Re: Era prima data...

din 13 apr 2005 20:35 de Nekunoskuta

Cam asa am patit si eu. Mai asteapta, cred ca va fi bine. Daca nu, te duci la un medic.

Re: Era prima data...

din 13 apr 2005 20:22 de Alida

Nu mai stiu exact cum a fost la mine dar din cate-mi amintesc a fost ceva asemanator.. mai stai cateva zile fara sa mai faci sex dupa care daca mai ai secretia du-te la doctor. E putin probabil ca in 2 zile daca ai luat vreo boala sa se si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce doare de fiecare

din 13 apr 2005 19:52 de capshunika`

ooo scuze mai esti si fata pe deasupra..nu mai vreau sa ne cunoastem:lol:....atunci te intzeleg...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce doare de fiecare

din 13 apr 2005 19:49 de capshunika`

mah prietene tu nu intzelegi ca nu suntem una si aceeasi persoana? ce sa fac ca sa te fac sa-ti intre in capul tau cat o nuca?...):(...chiar asa e nevoie de ca sa-ti spuna omu de mau multe ori acelasi lucru?...si eu sunt din ct..hai la mare la ...

Pt barbati: ce simtiti (comparativ)

din 13 apr 2005 15:31 de Cinderella

Rog ca la aceasta intrebare sa raspunda in primul rand barbatii care au experimentat ambele tipuri de sex: cel propriuzis (fara sentimente) si cel facut din dragoste. As vrea sa stiu, pe larg daca se poate, ce diferente sunt intre modurile in care ...

Re: Re: Re: sex cu colege

din 13 apr 2005 15:12 de MachoMan

Ce sinceri sunt unii!Uluitor......!;) Fara suparare,dar a face sex cu colega doar pt ca e placuta si arata bine,fara sa-ti pese de responsabilitati cum ar fi cea ca tu ai/ea are acasa partener, mi se pare cam....cum ai spus tu!;)

Era prima data...

din 13 apr 2005 15:11 de oanna17

Chiar daca au mai fost inainte petting-uri,acum 2 zile am facut-o de-a binelea.Am sangerat si banuiesc ca himenul s-a rupt:D.Insa, de atunci tot imi vine un lichid care la inceput a fost de culoarea sangelui diluat, iar acum imi vine un lichid ...

Re: Re: Re: Adevarat sau fals?

din 13 apr 2005 15:04 de Nekunoskuta

Astfel de reviste nu se scot pe piata pentru ca unii barbati (majoritatea) cred ca nu ar mai fi "macho" daca ar citi despre produse de ingrijire a corpului, cosmetica masculina, epilare, pedichiura si manichiura masculina. Considera ca ...

Re: Prima data

din 13 apr 2005 14:12 de Taqua

Sa mori tu??? :p:p:p Esti amuzant, nimic de zis.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2972 din 3732
«   1 ... 2969   2970   2971   2972   2973   2974   2975 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare