Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Partenerul ideal

din 10 apr 2005 01:52 de nemesis

Partenera ideala? A fost merau o imagine, o reflexie a iubirii mele... "Partenera ideala este dragostea ce-i port", este imaginea creata de sufletul meu in realitate... Nu arata nicicum! Este corpul ce-mi joaca in fata ochilor, creand ...

Re: Re: Partenerul ideal (calitati morale)

din 10 apr 2005 01:40 de nemesis

Calitati morale? Huh? :blink::blink::blink: Aha, sa inteleg ca "ne programam" cum sa fie partenerul??? Sa fim seriosi, te indragostesti si gata! Auzi la ei... "calitati morale"! Maine gasesc un subiect despre ...

Re: Cu sange sau fara sange???

din 10 apr 2005 01:01 de ExoticDream

Sunt de acord cu tine. Nu toti barbatii sunt porci (exista inca destui care nu ar face sex oricum, oricand si oriunde fara sa existe sentimente, chiar daca in fata amicilor isi dau aere de macho) si nu toate fetele sunt niste sfinte (sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din zi

din 10 apr 2005 00:57 de valentine

ok...B)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua d

din 10 apr 2005 00:53 de ExoticDream

Domnisoara! (Cand oi fi doamna, s-ar putea ca domnul sot sa nu agreeze plimbarile mele pe un forum despre sex, decat daca..... venim de manuta! ) Stai linistit ca sterg postul ala, am profitat ca era tarziu si nu ne vedea nimeni! O mica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de az

din 10 apr 2005 00:48 de valentine

:o:o:o Doamna moderatoare!!!!!!!!!! Ce cauta intrebare despre ATB pe un forum de sex????? :o:o:o:o:o ;);););)

Re: De ce doare de fiecare data?

din 10 apr 2005 00:48 de Nekunoskuta

Durerea o simti pentru ca abia ti-ai inceput viata sexuala si o faci rar. In legatura cu scurgerile du-te la un medic, daca ti-e frica sau rusine treci peste astea, ia-ti prietenul de manuta ca sa capeti incredere si fuguta la medic!!!

Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de azi...

din 10 apr 2005 00:47 de De la Cluj

:lol::lol::lol::lol:De ras ? Da sa stii ca ai dreptate, numai am subliniat acolo fatul ca exista si exceptii la acele fotomodele. Cum era de exemplu Nadira din ultimul Big Broth.:lol::lol::lol::lol:Sa te imptrastii nu alta...ghiar daca nu era ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de azi...

din 10 apr 2005 00:46 de ExoticDream

SCUZE, totally OFF-TOPIC!!! Stie careva (din Bucuresti) daca ATB mai canta pe undeva zilele astea??? Aseara au fost in Krystal Club si n-am stiut! (Se pare ca e rau sa nu umbli prin localuri de noapte!) :(:(:(

Re: Re: Re: Prima data

din 10 apr 2005 00:40 de Nekunoskuta

E putin timp si nici nu folosesti o expresie de genul "suntem impreuna..." asa ca...o bila neagra. Aici sunt vreo cateva variante: 1. Se comporta frumos cu tine (si pentru asta ar trebui sa-i spui ca esti virgina) si apoi te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:

din 10 apr 2005 00:36 de ExoticDream

Constientizezi ca el este un jeg uman, ceea ce reprezinta un mare pas inainte! Stiind asta, vei gasi in tine puterea sa renunti la el, sa te ridici din mlastina in care te-a lasat si sa mergi mai departe. Acum esti la pamant, slabita, suferi, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data

din 10 apr 2005 00:24 de ExoticDream

Nu avea de unde sa stie asta atunci cand a pus intrebarea! Probabil se astepta ca de pe un forum depsre sex sa primeasca numnai incurajari!!! :p:p:p

Re: Re: Femeile din ziua de azi...

din 10 apr 2005 00:18 de valentine

Decat asa prefer sa stau in banca mea....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data

din 10 apr 2005 00:17 de SORIN28

Si daca toata lumea ii spune ca nu e bine,de ce mai intreaba ?!;)

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral: act normal sau per

din 10 apr 2005 00:15 de SORIN28

E logic ca imi place sa primesc dar imi place sa si fac.Sa o vad cum tremura de placere,mmmmmm,ce frumoasa priveliste.Celor care nu au facuto sau nu vor sa o faca : pacat,nu stiti ce pierdeti:love::love::love:Iar sexul oral nu se cere se ofera,il ...

din 10 apr 2005 00:06 de De la Cluj

Sa stii ca nu numai acelea "rare si urate" sunt cuminti ca am intalnit si FOTOMOIDELE care s-au legat permanet de tipi xu stare modesta...Asa ca mai cauta. Numai bine .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu colege

din 10 apr 2005 00:02 de SORIN28

Nu cred ca ii faci rau colegei,mai ales ca era si nefericita pana sa te intalneasca,dar sigur faci rau relatiei tale cu prietena ta plecata afara,sigur ii faci rau prietenii tale care are incredere in tine;)Imi pare rau dar faci o mare ...

Re: De ce doare de fiecare data?

din 9 apr 2005 23:57 de SORIN28

Despre durere poate ca din cauza ca o faci prea rar iar despre acel lichid cred ca cel mai indicat este sfatul unui medic.Poate o sa te lamureasca si de ce te doare.Totusi sunt 6 luni,daca pe el nu il intereseaza ( sau nu stie ?! ),macar pe tine ...

Re: Sex anal?!

din 9 apr 2005 23:54 de De la Cluj

No vezi ca n-a fost char asa de greu de intes, dar imi vine sa cred ca ti-a placut sa-ti mai "zburlesc" frizura de la distanta, ca doar era o intrbare tare simpla. Vezi..? Oricum am inteles ce ai vrut sa spui,si acum e ok, mai lasa si ...

din 9 apr 2005 23:32 de ExoticDream

Te inseli amarnic! Te-ai gandit ca poate nu banii si vilisoarele sunt ceea ce iti lipseste cand e vorba sa intalnesti o fata buna? ;) Eu l-as fi luat pe cel sarac daca era inteligent, sincer, romantic etc.! :heart::heart::heart:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2979 din 3732
«   1 ... 2976   2977   2978   2979   2980   2981   2982 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare