Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Astept o minune! din 8 apr 2005 19:32 de MarkD
Stiu ca pare ciudat ce-am scris pana acum,unii poate si-au dat seama prin cea trecut si nu e usor nici pentru ea,mai ales ca mi-a spus totul,mai bine zis aproape totul!
Ceva s-a intamplat acum o luna,nu stiu ce a declansat fuga ei,respingerea ...
Re: Re: Re: Problema mea! din 8 apr 2005 18:01 de Yo
Nu am avut nici un accident dar vreau sa stiu daca se poate indrepta si cam ce asi putea sa fac. Eu o tzin in chilotzi asa cum sta ia de obicei culcata
Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 8 apr 2005 17:56 de SORIN28
Si cica noi suntem aia violenti:D:D:D. Ah femeile:D:D:D
Re: Re: O palma din...dragoste din 8 apr 2005 17:55 de SORIN28
Ce gasesti tu asa distractiv in ai reaminti cuiva ca a gresit ?!Cat despre partea cu "el a iesit mai sifonat ca mine" o cred doar daca mai erau pe langa tine vreo 10 frati si un tata.La ora actuala daca tu ai inca "placerea" ...
Re: Sex anal?! din 8 apr 2005 17:47 de SORIN28
De fapt care e intrebarea ?!:blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 8 apr 2005 17:34 de SORIN28
Dupa cum spuneam,100 de ani daca voi fi cu ea.Pe "Moldoveanu" nu am urcat,singurul munte care l-am urcat a fost "muntele lui Venus":D iar la 1000m pe Dunare nu cred ca rezisti,ii facem in amonte:)
Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange??? din 8 apr 2005 17:31 de Nekunoskuta
Crezi ca ei gandesc la fel? El sa fie experimentat (ma refer la 18-20 de ani) si ea virgina e varianta perfecta pentru multi din baieti.
Gandeste-te numai la copilele astea cu "sex la 14 ani". Cati barbati vor avea pana la 20? Si ...
Re: Sex anal?! din 8 apr 2005 17:22 de Nekunoskuta
Dupa cum vezi o femeie e iubita mai mult daca e virgina, cele care fac sex anal cred ca-s tare urat vazute de astfel de indivizi.
Re: Sex anal?! din 8 apr 2005 14:18 de trinchi
Poti fi mai explicit? numai un pic te rog frumos!
Re: O palma din...dragoste din 8 apr 2005 14:13 de trinchi
Daca ea il iubeste mult sigur o sa il ierte in speranta de a numai exista astel de incidente dar sa nu uitam prima oara e mai greu apoi... nu se stie niciodata!
Presupunad ca eram eu in locul ei sigur nu il iertam, traim intr-o lume ...
Re: Re: O palma din...dragoste din 8 apr 2005 12:18 de ExoticDream
Eu merg pe principiul "nu incep eu bataia, dar daca sunt provocata raspund"! In gradinita si scoala primara, am batut cativa baieti (asta dupa ce respectivii se luasera de mine), dupa care spiritele s-au linistit si am devenit o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 8 apr 2005 12:08 de ExoticDream
Ne intalnim dupa ce implinesti 100 de ani, n-ai zis ca esti ocupat pana atunci? Daca nu-ti lezez orgoliul masculin, pot sa ma ocup si de munte, si de inot, te provoc la o ascensiune pe "Moldoveanu" sau la 1000 m inot pe Dunare, ce zici? ...
Re: O palma din...dragoste din 8 apr 2005 11:55 de Taqua
Mi-am luat si eu candva doua "palmute" de la al meu...ca pe a treia n-a mai nimerit-o...Aveam si eu convingerea ca daca mi se va intampla vreodata asa ceva...pentru mine respectivul, oricine ar fi fost, nu va mai exista din urmatoarea ...
Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange??? din 8 apr 2005 11:47 de ExoticDream
Depinde despre ce varsta discutam. La 25-30 de ani nu ar conta, ar fi normal ca sa fi existat alte iubiri inainte, dar la 18-20 mie una mi-ar pasa si m-as simti mai bine moral daca l-as sti virgin, "numai al meu"! Nu cred ca este vorba ...
Sex anal?! din 8 apr 2005 11:37 de De la Cluj
Mai voi astia care le prea stiti pe toate, ca aveti experienta in toate cele, dati-va cu experienta aici, si spuneti-mi si mie ce considerati (daca practicati)despre sexul anal (ma repet-cel practicat=desi nu strica ceva "cultura gen.":D). ...
Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange??? din 8 apr 2005 11:37 de ExoticDream
Eu inteleg chestia asta cu puritatea, dar.... ce te faci daca si fata are aceeasi pretentie/dorinta? Consideri cumva ca ea trebuie sa fie pura, iar barbatul super experimentat?
(?)(?)(?)
Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 8 apr 2005 10:07 de ExoticDream
Chiar daca s-a dus increderea, exista adesea o perioada de inertie in care, vrei-nu vrei, sentimentele se incapataneaza sa traiasca in tine ("old habits die hard" ) si continui sa vezi in celalalt omul pe care l-ai iubit, nu cel care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2005 09:32 de Nekunoskuta
Pentru tine sun un prieten.:D:p
Zice ca NU. :p:p:p;)
Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange??? din 8 apr 2005 09:29 de Nekunoskuta
Nu inteleg, nu-mi pasa. Ea nu s-ar simti mai bine moral daca ai fi tu virgin, sa stie ca ai fost numai al ei???
Asta e o prejudecata tampita. Crezi ca daca o iubesti si stii ca a mai fost cu inca...sa zicem...5 baieti, nu te mai comporti la fel ...
Re: Re: Re: sex cu colege din 8 apr 2005 09:25 de Nekunoskuta
Baiatul ala nu a spus ca ar avea o prietena si dupa numele lui are 16 ani. Oricum face ce vrea.
Cat despre feminism, nu ai dreptate, sunt de acord cu "sexul sportiv" dar la varste mai inaintate si doar nu o sa le spun asta copiilor ...
Pagina 2982 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||