Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cu sange sau fara sange???

din 7 apr 2005 18:11 de Nekunoskuta

Adevarul despre "gagica ta" pe care de acum incolo o sa o numim "prietena ta" :D il afli chiar din gura ei. Si de ce iti pasa daca era sau nu virgina, tu erai virgin??? :blink:

Re: Re: Cu sange sau fara sange???

din 7 apr 2005 17:26 de yna20

intr-adevar unele fete nu sangereaza din cauza himenului elastic sau din cauza ca sunt cam inaintate in varsta.eu mi-am incepu viata sexuala la 20 ani si desi m-a durut destul de rau nu am sangerat,abia dpa aceea am observat pe bikini o mica pata.nu ...

Re: Re: Re: Durerile actului sexual!

din 7 apr 2005 17:16 de yna20

sal viky!sa stii ca te inteleg,avem cam aceeasi problema.sa stii ca nu e nimic grav,totul se intampla pt ca esti prea inhibata,te gandesti ca ti-e frica si ca te va durerea si de aceea doare,la fel am patit si eu!dar daca te gandesti numai la placere ...

Problema mea!

din 7 apr 2005 17:03 de FloRin

Am o intrebare!Daca penisul se poate indrepta? Si cum? este curbat in jos si.:(

Re: Cu sange sau fara sange???

din 7 apr 2005 14:13 de valentine

Aici tine de himenul fetei si de excitarea din momentul ruperii himenului...deci daca fata iti spune ca era virgina si nu i-a curs sange....si stii ca tu ai excitato "bine de tot"...ar trebui sa ai incredere in ea...eu sunt de parere ...

Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 7 apr 2005 13:46 de Cezara

stai linistit nu m-ai jignit cu nimic. N-am nimic cu cei din sud.Am chiar o gramada de prieteni in toata tara. Si multi din Bucuresti. Am prieteni si prin Galati chiar vreo 20. Ti-am zis de unde sunt, informativ. Am si prin Cluj prieteni cu care ...

Re: O palma din...dragoste

din 7 apr 2005 13:02 de Demonul

Depinde de femeie daca poate ierta sau nu...insa cele care iarta trebuie sa stie ca daca au fost lovite o data...sigur va urma si a doua oara.

Re: Intrebare

din 7 apr 2005 11:48 de necunoscutaS

A merge la psiholog,nu inmseamna a fi nebun.Cred ca un psiholog,si cativa prieteni adevarati care sa te inteleaga,sunt cele mai bune "medicamente"pentru problema ta.Oricum,ceea ce ti se intampla,se intampla in mintea ta,iar acolo numai tu ...

Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 7 apr 2005 09:00 de De la Cluj

Da scuze ca te-am facut "sudista" dar nu ma refeream in a nominaliza pe cineva ca e din sud sau ca v-as fi "plasat" eu in locatii de unde nu santeti.:) Am intrebat si eu de unde e fiecare...suna interesant sa stiu...:) In ce ...

Re: Re: Ce as putea face???

din 7 apr 2005 08:34 de SORIN28

Daca nu mai exista sentimente nu are rost sa-ti incepi viata sexuala deoarece si in sex se ajunde la monotonie dupa un timp, ma refer in cuplu. Si ce faci cand intervine monotonia sexuala in relatia de cuplu (?)Te duci la altualta ?! Sau nu mai ...

Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

din 7 apr 2005 02:24 de Cezara

Scuza-ma dar mie mi se pare ciudat tot ce scrii si cum te exprimi. Dar poate e din cauza ca nu ai dat mai multe lamuriri.:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperare

din 7 apr 2005 02:03 de Cezara

Ma obsedat putin aceasta problema a ta si mi-am amintit ca si eu am trecut prin situatia sa nu doresc sa fac dragoste cu prietenul meu, dar de fiecare data a fost din cauza ca ma obseda o problema despre care nu voiam sa vorbesc dar pe care nu ...

Re: Fac sex de 4 ani si ata nu s-a rupt

din 7 apr 2005 01:30 de Alida

Tatal meu are 45 de ani si inca nu i s-a rupt ata, nu este sfarsitul lumii, nu are sens sa dramatizezi.

Re: Intrebare

din 7 apr 2005 01:28 de Alida

Si eu spun sa mergi la un psiholog iar daca simti ca el nu te ajuta asa cum ai vrea sa mergi la un psihiatru, nu e nici o rusine, daca vrei sa-ti continui viata ca un om normal trebuie sa iei anumite decizii si inca rapid!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex la

din 7 apr 2005 01:00 de Cezara

Din pacate asa e:(

Re: Re: Re: multmuesc

din 7 apr 2005 00:56 de Alida

Daca esti asa speriata de ce nu mergi la ginecolog? Nu inteleg de ce ti-a fot rusine sa-ti iei test iar acum sa te gandesti la posibilitatea de a merge la ginecolog, e ceva normal, iar noi nu avem cum sa te ajutam, nu avem de unde sa stim ce se ...

Re: Ce as putea face???

din 7 apr 2005 00:35 de Cezara

Eu cred ca in primul rand ar trebui sa discutati despre aceasta...monotonie care a intervenit. Daca nu mai exista sentimente nu cred ca le vei readuce prin sex. Eu cred ca trebuie mai intai sa afli ce anume presupune aceasta monotonie.trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre a face

din 7 apr 2005 00:29 de Cezara

Da am inteles :p Dar acele " una mica" tot implica sentimente. Daca n-ar fi sentumentele dar fi avea loc. Adevarul e ca-mi place cate " una mica" asa din cand in cand:p:)

Re: Ce as putea face???

din 7 apr 2005 00:27 de Alida

As vrea sa te ajut desi nu inteleg ceva, el trece printr-o criza, tu sau amandoi? Daca nu mai exista sentimente nu are rost sa-ti incepi viata sexuala deoarece si in sex se ajunde la monotonie dupa un timp, ma refer in cuplu. Faci cum simti tu ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre a face drag

din 7 apr 2005 00:23 de Nekunoskuta

Bineinteles ca sentimentele exista dar ai inteles tu la ce ma refeream eu. ;):)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2984 din 3732
«   1 ... 2981   2982   2983   2984   2985   2986   2987 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare