Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce as putea face???

din 7 apr 2005 00:23 de Nekunoskuta

Mai da si tu niste detalii daca vrei si poti: cati ani ai tu, cati ani are el, de cat timp sunteti impreuna, il iubesti, te iubeste, ai vrea sa-ti incepi viata sexuala cu el??? Daca nu vrei sau nu poti sa ne spui gandeste-te tu la ...

Re: Re: Partenerul ideal

din 7 apr 2005 00:21 de Cezara

La ce adevar te referi? Daca am prieten? Da descrierea pe care am facut-o e chiar a prietenului meu si n-am fabulat nimic.Suntem de 6 ani impreuna.Si nu suntem din sud ci din Brasov. Asta ca sa-ti satisfac curiozitatea dintr-un alt mesaj postat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre a face dragoste

din 7 apr 2005 00:00 de Cezara

Ba da, si pentru ca tot mi-ai adus aminte am sa mai postez una la " fantezii sexuale." Dar nu pot spune ca in astfel de momente este doar sex. Sentimentele exista. Nu cred ca as avea aceste impulsuri daca n-ar fi sentimentele pe care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre a face dragoste

din 6 apr 2005 23:18 de Nekunoskuta

Nu ai avut niciodata impulsul de a face sex cu prietenul tau??? Pur si simplu sex, "una mica" :), fara sa te mai gandesti la sentimente? Un impuls animalic, consumat in 10 minute in care sa te simti bine?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 22:30 de SORIN28

Cand ziceai ca ne intalnim ?! Nesimtitu de mine am uitat ?! De munte te ocupi tu,de inot eu.:D:D:D

Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 20:52 de De la Cluj

;)No fii atent unde zice Cezara (daca spune advarul eu nu bag mana-n foc, dar o cred totusi): "Trup armonios, alura sportiva dar nu cu muschi, picioare bine facute.Nu-mi plac cocostarcii Par saten inchis sau negru, ochi caprui care imi par cei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 20:41 de De la Cluj

Da inseamna ca nici tu ma dezamagesti, (caci mi-am facut o parere mai buna desper fetele ce intra in acest site, decat baetzii ) dar probabil -deduc din ce imi spui -ca esti un ingeras de fata. sincer felicitarile mele :D:heart:si tine-o tot asa. ...

Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 6 apr 2005 20:34 de inuendo

intr-o relatie daca s-a dus increderea..nika numai conteaza.. si dupa detasarea cu care vorbesti se pare ca ti-a trecut de el...fa asa..: spune-i ultima oara ca gata s-a terminat si ca de acum nu o sa ii mai raspunzi..si asa si fa...altfel nu prea ...

Re: Re: Re: multmuesc

din 6 apr 2005 20:24 de inuendo

de obicei daca apar semne de ciclu...o sa vina..de la stres mai intarzie

Re: sex cu colege

din 6 apr 2005 20:23 de inuendo

daca vrei sa fii in forma, practica sport, daca vrei ceva deaosebit fa sex, sau si mai bine ...dragoste :D

Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 19:06 de ExoticDream

Mai, daca o fata zice ca-i place sa fie pisicuta, asta nu inseamna sa ajungem automat de la miau-miau la ham-ham, pus botu', Jaguar (Corvette, Mustang), cont in banca, vila si piscina! A fi felina se refera in general la clipele fierbinti cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea?

din 6 apr 2005 18:54 de cinevabun

Ok bro ... sincer sa-ti spun o meriti si daca prostia doare sper sa ajungi pe la doctor asa cum ar trebui sa ajunga si ea macar pentru o verificare. Deci 1. Du-te la un ginecolog cu ea indiferent daca e ce va sau nu! 2. Postinor 2 se ia in 2 doze ...

Re: Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 6 apr 2005 18:50 de ExoticDream

....sa zambesti privind inainte cu incredere catre ceea ce te asteapta, sa zambesti privind in urma cu dispret catre Mister Wise Guy si a sa Miss Perfectiune......chiar daca astazi ei rad si tu plangi, gandeste-te ca maine va fi invers, iar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex la 14

din 6 apr 2005 18:42 de ExoticDream

Generatia tanara este cea formata la TV, pe Internet, citind reviste gen "Bravo", "CoolGirl", "Playboy", band si dansand in cluburi de noapte si discoteci! Nu te poti astepta sa aiba o cultura adevarata, ei nu mai au ...

Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 6 apr 2005 18:34 de SORIN28

Am si eu o nelamurire .TU ce vrei ?! Sa rupi relatia sau sa o contiunui ,chiar daca suferi ?! Bineinteles ca fara Miss Univers:D:D:D Ar trebui sa incerci sa zambesti,parerea mea:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex la 14

din 6 apr 2005 18:28 de ExoticDream

Exact! As vrea sa se gandeasca la iubire, scoala, viitor! Lumea pare mai frumoasa daca o privesti cu suflet de indragostit!!! :love::love::love:

Re: New hit

din 6 apr 2005 18:04 de ExoticDream

N-am inteles care este legatura dintre Mr Fisherman ala, Juventus de Vito si dragoste/sex!!! Daca este cineva pasionat de manele, eu am mai scris undeva ca fostul patron de la Realitatea TV a primit licenta pentru un post TV care va difuza ...

Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 15:27 de De la Cluj

da sa stii ca ai dreptate aici.desi sunt baiat ma cam fac ceva pe une;le metalitati ale acestora, care pe langa ca nu functioneaza si cand vrei (vorba ta )sa aduci o idee noua nu te crede nimeni pana nu se bate cu capul de zid, mai si int(s)triga ...

Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 6 apr 2005 15:12 de Cineva

Aici, (daca se mai uita cineva la vechiturile astea de mesaje) tre sa spun ca ai dreptate, caci ma cam include -fiind virgin, dar nestand de pomana am citit ce era de citit in domeniu, inclusiv faptul ca am intrat pe forumuri , si am vazut parerile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 6 apr 2005 15:11 de Cezara

Hmm, inseamna ca nu sunt chiar atat de proaste ca sa nu-si dea seama ca nu exista barbatul ideal(!) Doar daca nu se marita sa-si ocupe timpul... intre timp;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2985 din 3732
«   1 ... 2982   2983   2984   2985   2986   2987   2988 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare