Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Intrebare

din 5 apr 2005 22:21 de Bozgoru

Da frate..sa nu te mai gandesti la ce ti-i s-a intamplat... si sa te privesti ca un om matur...si experimentat intr-o viata sexuala..chiar daca nu esti asa...e o posibilitate..

Fac sex de 4 ani si ata nu s-a rupt

din 5 apr 2005 22:19 de Bozgoru

Este mesajul mai ales..pt cei care totusi cunosc cate ceva despre acest lucru....am 19 ani si ceva.... iar...atza penisului nu s-a rupt desi mi-am inceput viata sexuala de la 15 ani . P.S : Am o viata sexuala activa... si vreau sa stiu de ce nu ...

Intrebare

din 5 apr 2005 22:07 de unknown

Am 30 de ani si e cam ciudat ce scriu aici ..dar asta e.La 6 ani am fost abuzat sexual.Pe la 11-12 ani cosmarurile care le aveam am inceput sa le constientizez si am realizat ce mi sa intamplat atunci.Am suferit si in adolescenta si tinerete de un ...

Re:

din 5 apr 2005 21:46 de espert

in general gustul tinde spre sarat....dar uiti de gust si de miros cand simti cu limba cum intreg vaginul prinde viatza si se contracta.....este el ....orgasmul....cui ii pasa de gust sau miros....fiinca nu poti face sex oral unei fiinte pe care nu ...

Re: Re: Re: Re: Partenera ideala

din 5 apr 2005 21:39 de Vampyrela

Din cate ai observat, nu te mai bag in seama...asa ca poti vorbi de unu singur. Se pare ca numai pe tine te deranjeaza prezentaq mea aici asa ca .......:x:D:lol::D:p:wacko::/

Re: masturbarea?!

din 5 apr 2005 21:34 de SORIN28

Bravo tie,bine ca o recunosti ,sunt multi care o fac si bag si mana in foc ca nu o fac.Nu cred ca are efecte negative,cel putin asupra marimii.Dar parca ai prefera o femeie in locul mainii ?!:D:D:DCe ar fi sa incerci?!

Re: Re: Re: Despre a face dragoste

din 5 apr 2005 21:27 de Vampyrela

Si de cine m-am legat,ma rog?;)

Re: problema..caut rezolvare!!

din 5 apr 2005 21:19 de Vampyrela

Nu esti insarcinata, dar daca iti intarzie cateva zile menstruatia sa nu te sperii ca este din cauza anticonceptionalelor. Data viitoare ai grija!

Re:

din 5 apr 2005 21:01 de SORIN28

Ce parere ai despre idea mea : incearca si dupaia spunene si noua ?!Cine stie daca o sa-ti placa sau nu.Daca ti-as spune ca am facut-o si mi-a placut,te-ai simti mai bine ?! Ai face-o si tu doar pentru ca am zis eu ?!Nu cred.Asa ca daca o faci ...

Re: Re: O palma din...dragoste

din 5 apr 2005 20:51 de SORIN28

Daca prietenul iti da o palma,chiar si dupa 3 ani,il ierti ?! Cine stie ,poate ca e din dragoste.Nu te supara dar nu sunt de acord cu tine.Parerea mea:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 apr 2005 19:49 de SORIN28

Ups:mellow:,s-a suparat fata.Chiar asa pe ea am intrebato daca vrea (?)(!)(?)(!)(?)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 apr 2005 19:36 de SORIN28

Sper ca nu ai rau de inaltime,ca noi ne-am invatat cu Dunarea:D:D:D.Si chiar asa,stau si ma intreb daca noi ne-am intalnit prin oras ?!De acum intreb toate fetelefemeile daca ele sunt "NEKUNOSKUTA":love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ide

din 5 apr 2005 19:13 de SORIN28

:blink:Oare sa fie si ea pe aici (?)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 5 apr 2005 19:07 de Nekunoskuta

Te intrebi daca nu cumva e si ea pe aici si nu stii ce nume are??????? Si cu cine faca epilari inghinale???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re:

din 5 apr 2005 19:06 de valentine

Informatie: vezi cui aplici sa nu ajungi cu porecla Limbarel....;)

Re: Re: Re: Pacat cititi cu atentie !

din 5 apr 2005 18:59 de valentine

:blink::blink: am vrut si eu odata sa ma fac popa....:D

Re: Re: Aceleasi probleme...

din 5 apr 2005 18:35 de Nekunoskuta

Uita-te aici http://www.121.ro/content/pagina_principala/index.php3. Pe unde hasesti cum sa calculezi perioada fertila si cea nefertila.

Re: Re: Pacat cititi cu atentie !

din 5 apr 2005 18:34 de Pacat mare !

Nu e vorba nu numai de fizic e vorba despre relatia ta dintre tine shi Dumnezeu. Nu shtii tu ce mare pacat este. Diavolul nu doarme este mereu in cautare de victime pe care le amageste shi le indeparteaza de la Dumnezeu. Pe tine te-a creat Dumnezeu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex la 14 ani?

din 5 apr 2005 18:31 de SORIN28

Mai bine incepem cu sexul de la gradinita,tot e secolul vitezei,sunt unii care nici cand ies la pensie nu gandesc matur,dar sa fim seriosi la 14 sa crezi ca ai o relatie"mai mult decat stabila"(?)(?)(?)Poate s-au jucat ei de-a mama si ...

Re: O palma din...dragoste

din 5 apr 2005 18:23 de Nekunoskuta

Poate fi iertat, dupa o saptamana de ignoranta totala din partea ei. Daca se mai intampla inca o data nu se mai iarta.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2987 din 3732
«   1 ... 2984   2985   2986   2987   2988   2989   2990 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare