Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O palma din...dragoste din 5 apr 2005 18:23 de SORIN28
Nu,asa ceva nu as ierta):():():(Daca s-a intamplat odata si ea a acceptat,POATE vor urma si alte palme.Am o intrebare : Decat sa o loveasca de ce nu si-a dat un cap in gura ?!sau de perete.Daca as fi fata sigur nu l-as ierta.Parerea mea
Re: Re: Re: Partenera ideala din 5 apr 2005 18:10 de SORIN28
De "Fantoma de la Opera" vorbaem eu:D:D:D.Probabil ca unii dintre baietiarbati le plac ca partenerele lor sa fie mai inalte.Care ar fi problema ?!Eu unu am mai mult de 1,71 asa ca pot sa am pretentii la o partenera care sa aibe minim ...
Re: O palma din...dragoste din 5 apr 2005 16:36 de ExoticDream
Nu exista scuza nici pentru violenta verbala, dar'mite pentru cea fizica!!! Nu ar fi fost de iertat nici daca il plesnea ea pe el, indiferent de motive!!!
:ninja::ninja::ninja:
Re: Re: Partenera ideala din 5 apr 2005 16:34 de ExoticDream
Aloooo, nu toate avem 1,40 si nici o prajina de 2,10 nu ne-ar placea langa noi (vrei sa ma sui pe masa ca sa il sarut?), dar sunt baieti care zic ca au 1,80, iar cand te intalnesti cu ei constati ca tu, la 1,71 ai tai si cu o farama de toc, esti ...
Gustul si mirosul in timpul sexului oral facut unei femei din 5 apr 2005 15:34 de Andrei
Buna, sunt curios si vreau sa intreb pe toti care acceseaza acest forum, in caz ca au oferit sex ora l vreunei femei, ce fel de gust / miros au simtit in acele momente in situatia in care ea respecta normele de igiena ?
Vreau sa ii intreb in ...
Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 5 apr 2005 14:24 de Giulia
Pomeneste de "greseala" pentru ca nici gand sa renunte la ea, le doreste pe amandoua! Nimeni nu este perfect, dar solutia sa fie oare aceea de a gasi n persoane care, cumulat, sa ne ofere acel ideal dupa care tanjim? In acest caz, ...
Re: Partenerul ideal din 5 apr 2005 12:36 de Cezara
Trup armonios, alura sportiva dar nu cu muschi, picioare bine facute.Nu-mi plac cocostarcii:p Par saten inchis sau negru, ochi caprui care imi par cei mai senzuali, surazatori si cu gene bogatesi lungi.Si sa aiba in ei ceva visator si copilaresc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 apr 2005 12:28 de SORIN28
Acum depinde de la cine sa iau bataie : de la fata mea sau de la NEKUNOSKUTA(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 apr 2005 12:25 de SORIN28
Degeaba,am ecran de protectie:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa din 5 apr 2005 12:22 de MachoMan
Daca te descurci, nu te vad bine! Cred ca pana la urma imi iau ochelari! Or avea astia posibilitatea sa transmita bataia in direct pe net? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa din 5 apr 2005 12:19 de MachoMan
Vrei sa mor de ras? Chiar nu vezi cati au pretentii doar la cei din jur fara sa se uite la ei insisi? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parten din 5 apr 2005 12:16 de SORIN28
Pai,daca nu am pretentii la mine cum pot sa am pretentii la altcineva(?):blink::blink::blink:Intotdeauna am pretentii si la mine si la cea de langa mine:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ide din 5 apr 2005 12:10 de SORIN28
Pentru epilat o iau pe necunoscuta si o duc in braila:D:D:D (e mai aproape )
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 5 apr 2005 12:08 de MachoMan
Ascunde-te bine, nu stiu daca i-ar conveni sa vada ca ai experimenta epilat inghinal cu...necunoscute! Si asta chiar la voi in oras! :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 5 apr 2005 12:04 de SORIN28
Degeaba da peste site daca nu stie care sunt eu:D:D:D si oricum,atat timp cat o descriu nu cred ca s-ar supara:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie din 5 apr 2005 11:59 de valentine
Cand elevii nu-s acasa joaca profesorii pe masa :D
Re: Re: Despre a face dragoste din 5 apr 2005 11:49 de valentine
Daca tot ai inviat puteai si tu sa nu te legi de cineva...
Re: Re: Re: Partenerul ideal din 5 apr 2005 11:48 de MachoMan
Sa inteleg ca tu le indeplinesti pe cele de mai sus? Si mai incap inca 3? ;)
Briliant scrie pe tine, norocosule! B)
Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 5 apr 2005 11:46 de valentine
Din pacate sunt total de acord cu tine :/
Re: Re: Partenerul ideal din 5 apr 2005 11:45 de valentine
alte 3 dorinte? daca tot ai dat de pestisorul de aur...
Pagina 2988 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||