Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Relatii scurte ???

din 4 apr 2005 18:56 de Vampyrela

Eu cred ca nu ai avut destula rabdare cu ele: sa le cunosti mai bine, sa purtati discutii lungi si interminabile intrbandu-va cum au trecut asa de repede 7 ore,cu alte cuvinte acorda-i cat mai multa libertate de desfasurare si las-o pe ea sa-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex la 14 ani?

din 4 apr 2005 18:56 de claudiudr

Ce aveti cu fata ?ce aveti cu tineri ...eu consider ca ce a zis este chiar f bine si frumos si exprimat corect...acu nush daca gagicasu a facut sex cu una si a invitato pe ea sa doarma cu el ...da in rest a zis corect ...La varsta ei gandeste f ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

din 4 apr 2005 18:49 de Vampyrela

Da mai 7 ore! Daca nu crezi, intreaba-l pe domnul Valentine ca el stie cum e "7 zile de 8 ori":D:D:D

Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

din 4 apr 2005 18:48 de SORIN28

Crezi tu ca poti sa te abtii ?!:D:D:D.Eu nu pot,dar nici nu vreau sa ma abtin,mai degraba fac o pauza "de o tigara" si o iau de la inceput.Daca nu perseverezi nu reusesti:D:D:D.Parerea mea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie

din 4 apr 2005 18:33 de SORIN28

Banuiesc ca te referi la inelele din gimnastica ?!:D:D:D

Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 4 apr 2005 18:32 de ExoticDream

Cu sau fara compromisuri? (Sa stiu daca iau epilator cu amortizor pentru durere sau nu!) :love::love::love:

Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

din 4 apr 2005 18:28 de ExoticDream

Nu pleca de langa ea, nu o lasa sa infrunte demonii din sufletul ei singura! Nu-i cere nimic acum, fii doar aproape de ea si ajut-o, lasa orice alt gand pentru mai tarziu! :love::heart::love::heart::love::heart::love::heart::love:

Re: Re: Partenerul ideal

din 4 apr 2005 18:23 de ExoticDream

Perfectiunea nu exista, asa ca incep sa fac compromisuri! Sa zicem ca renunt la.... urechea muzicala (ascult doar eu muzica daca el e afon si nici nu trebuie sa-i ascult trilurile sub dus! ), accesoriile "implantate" i le pot scoate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperare

din 4 apr 2005 18:21 de mancuso

Multumesc Cezara, aceasta discutie mi-am pus-o chiar prima data dar se pare ca nu e cazul. cu multa rabdare sper sa rezolvam problema noastra.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De A

din 4 apr 2005 18:14 de ExoticDream

Poate s-a dus sa-l caute? Daca il gaseste, il putem invata despre...inel(e)??? ;););)

Re: Partenerul ideal

din 4 apr 2005 18:03 de Nekunoskuta

Inaltime peste 1,85, constitutie atletica, par negru, ten alb, ochi albastrii, privire patrunzatoare, buze carnoase, eleganta in gesturi...si cand m-am trezit era dimineata. :D;):p

din 4 apr 2005 17:57 de ExoticDream

Partenerul ideal: - 1,80 - 1,85m (undeva intre pitic si prajina, dar sa pot purta si eu tocuri) - brunet (exclus chelie) - ochi negri/verzi/albastri (expresivi sa fie, culoarea conteaza mai putin) - dragut, dulce, expresiv (ceva intre ...

Re: maritis la 18 ani,el 37...dar ne iubim

din 4 apr 2005 17:44 de Vampyrela

Eu de principiul "Toate la timpul lor". Maritisul la varsta asta e mult prea devreme, nu se mai poatra ca pe timpuri cand erai obligata sa te mariti (poate fara dragoste, care ar fi si mai naspa) ca mai tarziu nu te mai lua nimeni; ...

din 4 apr 2005 16:31 de Nekunoskuta

Si de ce nu incepi tu prin a ne povesti preferintele tale?:D:p;)

Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza sexuala ?

din 4 apr 2005 16:21 de ExoticDream

Depinde ce faci la calculatorul ala! Daca te tii de chat sau/si cyber chestii, nu ma mir ca realitatea ti se pare oarecum fada!!! Daca insa lucrezi la modul serios, atunci....n-ar trebui sa existe nici o conexiune intre calculator si ...

Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza sexuala ?

din 4 apr 2005 16:04 de Nekunoskuta

Poate fi vorba de ooseala fizica si/sau psihica care iti "taie cheful". In primul rand nu am inteles daca folosesti calculatorul din cauza job-ului sau ca pe un hobby. In al doilea rand nu cred ca folosirea calculatorului, chiar ...

Re: me too please

din 4 apr 2005 15:58 de Nekunoskuta

Stiu ca exista niste medicamente dar sunt pe baza de hormoni si poti sa-ti dereglezi organismul. Nu stiu de ce vrei sa-ti intarzii menstruatia dar mai gandeste-te, poate gasesti alta solutie.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata

din 4 apr 2005 15:50 de Nekunoskuta

Sunt de acord ca exista si astfel de nepotriviri dar e total stupid sa divortezi din cauza asta, mai ales daca exista iubire la mijloc.:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana

din 4 apr 2005 15:43 de Cezara

Exista si nepotriviri...genetice. Cei doi nu pot avea copii impreuna. Exista o sansa la nu stiu cat sa iasa copilul normal. Matusa prietenului meu a fost casatorita cu un barbat cu care nu avea genele combatibile. Din pacate a aflat asta dupa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in

din 4 apr 2005 15:27 de ExoticDream

Eu zic ca ar trebui sa-l intereseze "cu cati" (fara a intra in detalii de alcov), dar asta depinde si daca el a fost "cu multe". Nu-i totuna daca prietena lui a facut sex cu 25 de barbati sau doar cu 1-2 pe care intamplator ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2991 din 3732
«   1 ... 2988   2989   2990   2991   2992   2993   2994 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare