Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Disperare din 4 apr 2005 02:46 de mancuso
Stiu ca situatia e ciudata dar asta e realitatea...
Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noaptea din 4 apr 2005 01:50 de gigel
Serios draga, chiar nu-l intereseaza cu cati? Iar faza cu "nepotrivirea sexuala" mi se pare o mare aberatie in spatele caruia se justifica adeptele acestei opinii. Nu cred ca daca 2 persoane s-ar iubi cu adevarat nu ar reusi sa se ...
Re: Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza sexua din 4 apr 2005 00:13 de EcKaR
:)))
1: La calc am avut monitor LCD.
2: Acum lucrez numai dupa Laptop.
Si nu cred ca are asta aface cu ce am zis io.
Ma refeream cu statul prea mult in casa ... oboseala psihica provocata de calc .. kestii dastea.
Re: Re: Re: Disperare din 3 apr 2005 23:15 de SORIN28
Daca nu exista altcineva in afra de tine in viata ei,relatii sexuale ati avut,cand afli raspunsul de la ea te rog sa-mi spui si mie.Chiar nu pot intelege de ce s-ar comporta asa(!)(!)(!)
Re: Re: Re: inghit sperma? din 3 apr 2005 22:29 de SORIN28
:)
Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza sexuala ? din 3 apr 2005 22:08 de SORIN28
In primul rand eu folosesc calculatorul mai mult de 8-9 ore pe zi:blink: ;nu simt nici o difernta chiar daca stau in fata compului sau nu,de durata inca nu am primit reclamatii:D:D:D iar daca te-ai simti mai bine poate ar trebui sa-ti cumperi un ...
Re: maritis la 18 ani,el 37...dar ne iubim din 3 apr 2005 22:00 de SORIN28
Nu stiu ce sa-ti spun,cred ca nu ar trebui sa te grabesti,poate este iubire,poate este atractie fizica,poate doar "ti-a facut capul mare".Diferenta de varsta in primul rand este prea mare dar daca exista iubire nu mai conteaza,dar asa cum ...
Re: maritis la 18 ani,el 37...dar ne iubim din 3 apr 2005 20:16 de EcKaR
Dupa parerea mea cam ciudata dragostea asta asa cu diferenta mare de varsta. Gandeste-te ca or sa treaca anii ... si tu vei fi o femeie matura ... si el v-a fi un "mos" ce faci atunci? O sa ai nevoie tale de femeie ... o sa renunti la ...
Cum va afecteaza calculatorul viatza sexuala ? din 3 apr 2005 20:10 de EcKaR
Si aici ma refer la folosirea calculatorului in mod excesiv ( cel putin 8 9 ore/zi ).
Am observat o kestie foarte ciudata .... si anume ... de cand lucrez pe calculator ... pe care il folosesc in mod foarte excesiv ... s-a cam dus ... sau se ...
Re: Re: Despre a face dragoste din 3 apr 2005 18:11 de andra
Sunt de acord cu tine.Mie cand nu imi place ceva anume din ceea ce-mi face iubitul meu,ii spun sa schimbe strategia,si chiar ii spun ce anume ma face sa ma simt mult mai bine.Pe cand daca eu a mima ca imi place,el nu are de unde sa stie ce simt ...
Re: maritis la 18 ani,el 37...dar ne iubim din 3 apr 2005 16:09 de DarkAngel
Daca va iubiti nu vad care ar fi problema..desi diferenta de varsta e mareeee :blink: dar ce pot sa zic decat sa va urez succes si sa aveti parte de tot ce vretzi :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu m-am terminat.. din 3 apr 2005 00:55 de Nekunoskuta
Hmmmm.......
Nu ai citit prea bine...lunga era durata, nu dimensiunea, cred ca pe aia nu ar vrea sa o ajusteze nimeni. ;););)
Re: Re: Re: Re: Re: nu m-am terminat.. din 3 apr 2005 00:52 de ExoticDream
Daca e prea lung, ajusteaza nenea Cristian (8-10 cm)! Din cate stiu, nu se face vorbire de drujba, fierastrau si chestii inrudite.....Vorba aia, curaj, gaina, ca te tai!
:p:D:lol:
Re: Re: Re: sexul are superstitii? din 3 apr 2005 00:38 de valentine
Mdea e nasol ca in scara blocului te murdaresti pe geaca....stii cat de greu se ia?
Re: Re: sexul are superstitii? din 3 apr 2005 00:32 de ExoticDream
Daca ai ratat sexul in scara blocului, esti complet anacronica! Nici nu stii cata poezie post modernista se ascunde in locul acela! B)B)B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De Ajutor De La din 2 apr 2005 23:59 de ExoticDream
S-a intamplat in cretacic sau intr-o viata anterioara cand erai don Casanova si te plimbai printre curtezane? B)B)B)
Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De Ajutor De La Fete din 2 apr 2005 23:56 de valentine
Vrei sa iti fac o demonstratie de cum se sta cu 7 fete deodata?...daca ma chinuiesc pot sa imi aduc aminte....;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De Ajutor De La din 2 apr 2005 23:39 de ExoticDream
Nu el vrea sa reziste la cel putin 3 deodata??? Eu am o problema cu vocabularul lui, dar, daca promite ca se rezuma la onomatopee, mai vedem.... Desigur sunt extrem de tentata de faptul ca are dotare....financiara, poate ne cumpara si un suc ...
Re: Re: Re: Re: fantezii din 2 apr 2005 23:24 de ExoticDream
Alte fantezii dintr-astea cu adrenalina la maximum mai ai? Daca ne mai impartasesti cateva, pun si eu o vorba buna la Sf.Petru! Cred ca s-a transformat in voyeur saracul de cand prietena ta are idei atat de fierbinti!!!
;););)
Re: Relatii scurte ??? din 2 apr 2005 23:19 de Nekunoskuta
Esti destul de tanar incat sa crezi ca vei ramane singur "forever". La varsta ta relatiile (mai bine zis aventurile) vin si pleaca. Va veni momentul in care vei gasi acea fata speciala si vei vedea ca nu vor mai fi motive sa va ...
Pagina 2993 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||