Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: dereglarea menstruatiei=sarcina?

din 31 mar 2005 23:09 de Cezara

Am uitat de prezervativ:p Daca zici ca n-au avut loc incidente n-ai de ce sa-ti faci griji.:)

Re: dereglarea menstruatiei=sarcina?

din 31 mar 2005 23:02 de Cezara

Daca ti-a venit ciclul inseamna ca nu esti insarcinata. Este posibila dereglarea ciclului din cauza ca ai facut sex mai des avand in vedere ca ti-ai inceput recent viata sexuala. Dar exista si sarcini in timpul carora mai exista menstruatii. Dar ...

Re: Re: Re: Re: sex la 14 ani?

din 31 mar 2005 21:19 de Cezara

Mai bine nu presupunem pentru ca nu exista asemenea cazuri. De fapt ar putea exista? La 14 ani sa ai o relatie stabila, sa fii constient de sentimentele tale, de sentimentele partenerului...cred ca e aproape imposibil. Exista odata de mult ...

Re: Re: Re: sex la 14 ani?

din 31 mar 2005 19:48 de Nekunoskuta

Mai bine nu presupunem pentru ca nu exista asemenea cazuri. De fapt ar putea exista? La 14 ani sa ai o relatie stabila, sa fii constient de sentimentele tale, de sentimentele partenerului...cred ca e aproape imposibil. Exista odata de ...

Re: Re: sex la 14 ani?

din 31 mar 2005 16:52 de Cezara

Daca o persoana de 14 ani crede ca si intr-adevar este dpdv psihic si al relatiei pegatita sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui totusi sa astepte ptr. ca fizic aceasta varsta este prea frageda? Nu stiu daca exista asemenea cazuri dar sa ...

Re: sex la 14 ani?

din 31 mar 2005 16:28 de Nekunoskuta

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, astfel de discutii sunt multe prin arhiva dar niciodata nu sunt prea multe. Cu riscul de a ma repeta pentru ca am mai postat si pe alte subiecte de acest gen, imi voi spune parerea si aici. Copiii din ziua de azi nu ...

Re: Re: Pentru fete

din 31 mar 2005 16:26 de Cezara

Eu nu m-am simtit niciodata atrasa de un barbat caruia ii joaca fiecare muschi sub piele chiar daca l-am admirat.Ma simt mai mult atrasa de un trup armonios dar la care muschii sunt mai putin accentuati.:) Am avut un prieten culturist, nu era ...

Re: Re: sex

din 31 mar 2005 16:12 de Cezara

Imi place cand ma saruta in talpa si imi musca degetele:D:D Si cand ma atinge cu muscaturi usoare in zona inghinala ( am observat ca si la barbati e o zona destul de erogena daca nu se gadila):D Si-mi place cand imi ia sanii in palma si ma ...

Re: Re: Re: Re: sex

din 31 mar 2005 15:31 de señorita

Si mie imi plac sunetele scoase de iubitul meu...ma excita mai mult decat orice...si imi place si sa imi sopteasca cuvinte fierbinti in timp ce facem toate astea...Imi place sa ma traga de par,sa ma muste,sa ma domine,sa ma simt prinsa si sa simt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete

din 31 mar 2005 15:18 de Nekunoskuta

Nu poti compara o opera de arta cu un om in carne si oase. Opera de arta o admir pentru cum e creata, acolo lipseste parul si "chestia aia atarnand":D:D:D Din punctul asta de vedere trupurile goale sunt la fel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 31 mar 2005 15:04 de Nekunoskuta

Tinerii si tinerele din ziua de azi (de fapt pot spune copii pentru ca asta sunt la 13-14 ani, tanara sunt eu :D) nu au pic de cultura sexuala. Cred ca totul se intampla ca la tv, cu lumanari si muzica lenta. Cand descopera ca realitatea nu e asa ...

Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 31 mar 2005 14:53 de Cezara

Dupa cum vedeti mai exista BARBATI in ziua de azi asa ca nu inteleg de ce exista fete care inca suspina dupa niste DOBITOCI.

Re: Re: Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 31 mar 2005 14:14 de señorita

Ma bucur enorm ca nu sunt singura care gandeste asa,si sper ca tinerele din ziua de azi sa se informeze corect inainte de a face acest pas.Macar,daca tot vretzi sa faceti asta cu orice chip,intrebatzi-ne pe cele care suntem trecute cat de cat prin ...

Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 31 mar 2005 13:44 de señorita

Alexandra,imi pare rau,dar eu voi fi destul de "taioasa"cu tine...si de ce spun asta?pentru ca esti doar o copila...probabil doar ce t-a venit ciclul,si deja te crezi o femeie...sau probabil o colega de a ta a facut-o si nu vrei sa fii mai ...

Re: Pozitii sexuale

din 31 mar 2005 13:16 de Nekunoskuta

Incearca aici www.ado.ro Si foloseste-ti si imaginatia. :D

Re: Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 31 mar 2005 10:53 de MachoMan

Mascul sunt si eu,dar daca as iubi-o pe prietena mea nu as lua-o pe aratura in timpul relatiei, din "curiozitate masculina",nu as parasi-o pt aia noua si daca tot am parasit-o nu as mai zapaci-o cu sentimentele mele nemuritoare despre ...

Re: Pozitii sexuale

din 31 mar 2005 08:57 de miseropia

Te-a lasat imaginatia?Ti-a cazut netu?Nu mai sunt carti?Cred ca cel mai bine ar fii sa-ti dai frau liber imaginatiei, sa te simti tu cat mai confortabil, caci daca ne apucam sa-ti spunem noi, poate tu si prietena ta nu va ve-ti simti bine in ...

Pozitii sexuale

din 31 mar 2005 05:13 de Dorin1

eu si prietena mea vrem sa facem cat mai multe pozitii sexuale si as vrea sami spunetzi si mie cateva faine daca se poate!!!doar voi suntetzin expertzi nui asa!!!:rolleyes:

Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 31 mar 2005 05:08 de Dorin1

:x ahahha esti tare :) eu miam inceput viatza sexuala la 15 anii si prima data mia fost urit sa ma fut :love: foloseste prezervativu si nu fa sex oral pina nu invetzii :))))) pe bune

Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 31 mar 2005 04:50 de DarkAngel

Dupa o relatie de 3 ani chiar daca vrea cineva nu ii este usor sa se desparta de persoana iubita... poate sa incerce dar nu cred ca reuseste acest lucru fara consecinte ... eu cred ca inca mai tine la tine a calcat stramb..(curiozitatea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2996 din 3732
«   1 ... 2993   2994   2995   2996   2997   2998   2999 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare