Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am si eu o problema!

din 30 mar 2005 00:32 de Griffo_

Stii.... dupa un timp partidele de sex pot deveni plictisitoare... poate si daca e tot timpul cu alta persoana.... macar la tine nu e cazul, ca baiatul studiaza evolutia excitatiei, orgazmului... ii un lucru interesant... mie imi place...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunnilingusul

din 30 mar 2005 00:15 de Cezara

Tu te bazezi prea mult pe "experienta" acumulata din carti si devii pra perfectionista si o sa ai multe dezamagiri. Practic pozitia 69 cu prietenul de 6 ani de zile si de fiecare data totul este prea intens ca sa ne concentram la " ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete

din 29 mar 2005 23:31 de Cezara

Dar ca , sa spunem, opera de arta, nu vi se pare frumos trupul uni barbat in aceeasi masura cu cel al uneu femei? Mie mi s-a intamplat sa vad barbat gol si sa ma gandesc " ce barbat frumos" desi nu era perfect. In ceea ce-i priveste ...

Re: Re: o intrebre in special pentru fete

din 29 mar 2005 23:22 de Cezara

Uneori nu ajung nici doi ani sa treci peste faza cu neincrederea. Eu cred ca tu ai o alta problema.Ai spus ca ea lucreaza si tu esti inca student si nu lucrezi.Poate esti complexat de acest lucru si ti-este teama ca va gasi pe altul mai ...

Re: Re: Re: Re: Pentru fete

din 29 mar 2005 23:08 de Nekunoskuta

Nu se poate face comparatie, iti inchipui. Tindem sa fim subiectivi. E normal ca unui barbat sa-i placa corpul gol al unei femei si sa recunoasca si sa nu recunoasca faptul ca si un barbat poate arata bine gol din frica de a nu fi catalogat gay ...

Re: Re: Pentru fete

din 29 mar 2005 21:57 de Iuliana

Uite cum e la mine.Daca vad un barbat oarecare pe care poate il cunosc,poate nu,sincera sa fiu imi este scarba(oricat de frumos ar fi).Dar daca il vad pe barbatul pe care il iubesc,mi se pare cel mai frumos corp pe care l-am vazut vreodata.Hmmm...ce ...

Re: Pentru fete

din 29 mar 2005 21:55 de Iuliana

Uite cum e la mine.Daca vad un barbat oarecare pe care poate il cunosc,poate nu,sincera sa fiu imi este scarba(oricat de frumos ar fi).Dar daca il vad pe barbatul pe care il iubesc,mi se pare cel mai frumos corp pe care l-am vazut vreodata.Hmmm...ce ...

Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 29 mar 2005 18:52 de Cezara

Copii astia! Abia le-a venit ciclul si vor sa faca uta-uta):(

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete

din 29 mar 2005 18:15 de Cezara

Eu privesc cu placere un barbat gol si as vrea ca prietenul meu sa se plimbe cat mai des gol prin fata mea(!)

Re: Re: Re: Re: Pentru fete

din 29 mar 2005 18:00 de Giulia

Daca in ciuda trasului de fiare (poate nu isi alege bien exercitiile, de ce nu vb cu un antrenor sa-i recomande anumite grupe de exercitii?) si a mersului pe munte, burta se pastreaza, iti sugerez un sport mai dinamic care solicita muschii ...

Re: Re: Re: Pentru fete

din 29 mar 2005 17:41 de Cezara

Ma gandeam ca o sa-mi spui si ce fel de burat:wacko: Prietenul meu in ciuda faptului ca merge saptamanal la sala, mai alearga de cateva ori pe saptamana, si mergem des pe munte tot are burta. E adevarat ca nu mare si grasa, dar tot are desi e un ...

Re: Re: virginitatea pastrata pana in noaptea nunt

din 29 mar 2005 17:24 de Cezara

Faptul ca ai avut rela tii sexuale cu mai multi baieti nu te face " o galeata". Poate ca ai iubit si ai fost iubita dar relatia pur si simplu n-a mai mers la un moment dat . Un barbat daca te iubeste cu adevarat nu-l intereseaza daca si ...

Re: Pentru fete

din 29 mar 2005 17:09 de Giulia

(Exista si femei goale foarte urate!) Daca e un tip de pe strada sau dintr-o revista sau film,il voi judeca obiectiv.Daca e "omul" meu si il iubesc,mie mi s-ar parea frumos oricum si as sti sa-i dizolv eventualele complexe de barbat ...

Re: Prietena mea e gravida?

din 29 mar 2005 16:56 de Iuliana

Nu am inteles pana la urma era sperma sau nu?Daca era sperma se poate depinde cum v-ati "jucat"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa ma ajuta

din 29 mar 2005 16:50 de Roxy

Iti multumesc ca incerci sa ma ajuti.Intr-adevar trebuie sa mai consult si alti medici,dar totusi astept si rasp tau.pupici

Re: Re: Amintirea primului sarut....

din 29 mar 2005 16:29 de Giulia

Daca primul a fost poate nostalgic si ultimul trist, mai bine te gandesti la....urmatorul! Ce nu stii nu te poate rani!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O IUBESC

din 29 mar 2005 16:08 de MachoMan

3.In subconstientul tau normal ca nu conteaza,dar ce crezi despre subconstientul ei?(mai ales ca a terminat o facultate buna?) Te amagesti daca iti inchipui ca pe ea nu o deranjeaza faptul ca nu esti ca ea,nu pe mama ei ar trebui sa o ...

Re: Re: Re: Re: O IUBESC

din 29 mar 2005 15:58 de MachoMan

Vorbim de doua lucruri diferite:caracter si nivel de cunostinte.Facultatea nu-ti poate "darui" trasaturi morale care sa te transforme in 4-5 ani din ultimul ramator intr-un om dintr-o bucata,dar contribuie la partea ta rationala (mod de ...

Re: Re: Re: Re: O IUBESC

din 29 mar 2005 15:48 de SORIN28

MERCI:D:D:D,intr-o singura privinta gresesti : Nu sunt snobi,au doar principiile lor asa cum le avem fiecare

Re: Re: Re: Re: Re: O IUBESC

din 29 mar 2005 15:46 de SORIN28

OK,este o opinie(a lui"Cinderella").Doi : are o facultate pe care nu o termina oricine.Trei :in subconstientul meu nu conteaza studiile,conteaza omul si nu cred ca in casa vorbesti despre ce ai invatat in facultate.Cat despre partea cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2999 din 3732
«   1 ... 2996   2997   2998   2999   3000   3001   3002 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare