Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ??? din 29 mar 2005 14:27 de Cezara
Eu am crezut si inca mai cred ca dragostea adevarata invinge totul.
Dar nu mai inteleg nimic din ce ai scris.
Ce poate fi atat de grav incat sa nu mai puteti fi impreuna?
Am inteles ca O IUBESTI si TE IUBESTE. Dar pana la urma de ce nu puteti fi ...
Re: Re: Re: O IUBESC din 29 mar 2005 14:07 de Cezara
Sunt de acord cu iedeea ca ar merge sa faca o facultate.
Dar gresesti daca tu crezi ca nu exista astfel de baieti cu "2-3-4-clase".
Cunosc persoane la nivelul carora (nu doar intelectual ci ca OM) o persoana cu 100000... de doctorate ...
Re: Re: Re: Re: Amintirea primului sarut.... din 29 mar 2005 13:48 de Cezara
Sunt de acord cu " indragosteala de dragoste".
Totusi nu pot sa nu ma intreb pentru ca pe acel baiat l-am " iubit", sa spunem, de la 7 ani decand l-am cunoscut si am trecut prin toate asa zisele episoade ale sa-i spunem, ...
Re: Re: Re: Re: O IUBESC din 29 mar 2005 12:56 de MachoMan
In general nu este bine sa te abtii,era vb doar de o opinie.Necazul este ca in subconstient si tu simti diferenta aia dintre voi (daca facultatea aia a ei nu este una neserioasa),astazi iti inchipui ca dragostea sterge orice nepotrivire,dar in ...
Re: Re: Amintirea primului sarut.... din 29 mar 2005 12:51 de Cezara
Si eu imi aduc aminte tot de primul meu sarut cu actualul meu prieten care a fost tot in scara cand m-a condus acasa:D
Atunci am realizat ca iubesc pentru prima
oara.Si acum ma trec fiorii cand imi amintesc de acel sarut.
Celelalte ...
Re: Re: si daca.. din 29 mar 2005 12:38 de MachoMan
Cum iti asterni,asa dormi!Nici iubire,nici atractie sexuala,concentratie mare de masculi pe....patrat,mai bine mergeti la culcare ca la orgasm e inchis tura asta! ;)
Ce-mi "place" cum va aruncati cu capul inainte la sex si pe urma va ...
Re: si daca.. din 29 mar 2005 12:31 de MachoMan
Deh,cam cand nu faci sex,nu se intampla adesea sa ai orgasm,desi uneori se intampla sa te termini si de una singura asa cum ne termini tu pe noi acuma.Nu te stresa,natura e de vina ca te-a lasat asa fierbinte.
Si erau multi,fata tatii?
Era ...
Re: si daca.. din 29 mar 2005 12:30 de trinchi
Si tu si ei! TU probabil pentru ca ii schimbi cam repede dupa cum am inteles eu din postul tau si ca nu astepti sa simti ceva pentru ei, orgasmul este uramre a trairilor sentimentelor, daca nu esti atrasa se ei din punct de vedere sexual mai bine ...
Re: si daca.. din 29 mar 2005 12:23 de Cezara
(?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa ma ajutati!! din 29 mar 2005 12:01 de Cezara
Eu nu imi mai aduc aminte ce mi-au spus exact medicii ca a fost acum 6-7 ani. Dar nu a fost nici o problema.Si acum am acele scurgeri inainte de a-mi veni ciclul. Eu le am si inainte de a face...treaba mare.Stiu ca suna comic dar asa e. Nu am gasit ...
Re: virginitatea pastrata pana in noaptea nuntzii? din 29 mar 2005 09:52 de Ramona
Nu cred ca este obligatoriu sa-ti pastrezi virginitatea pana in acea noapte,ci pana in momentul in care ti-ai gasit aleasul(parerea mea).Pt.ca nu poti sta cu un baiat foarte multi ani,si sa-l tii asa cu faza "pana in nopatea nuntii"(mi se ...
Re: Amintirea primului sarut.... din 29 mar 2005 09:27 de Iuliana
Primul primul sarut?Da imi aduc foarte bine aminte,dar nu e foarte important.Eu imi aduc aminte de primul sarut cu omul pe care il iubesc cel mai mult!Intotdeauna primul sarut(mai ales daca e vorba de baiatul/barbatul cu care urmeaza sa-ti petreci ...
si daca.. din 29 mar 2005 00:27 de adeorata
si daca decite ori nu am facut sex nu am avut orgazm desi uneori era cit pe ce dar totii terminau inaintea mea iar eu deparca nimic nu sa intimplat cine este devine ei sau eu?...:D
Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ??? din 28 mar 2005 21:19 de YLoveCamelia
sa nu mai fii nanau. asta ajuta sigur.
Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ??? din 28 mar 2005 19:09 de MarkD
Multi rad,ma iau la misto,dar rugati-va ca nimeni sa nu sufere macar 20 %,sa simta durerea ei...
Nu a avut pe nimeni alauri,nici familia nu stie,eu ca viitor sot,fost sot pot spune acum,am aflat.
A riscat mult spunandu-mi,am inteles-o si credeam ...
Re: Re: Re: Re: inghit sperma? din 28 mar 2005 18:01 de Cezara
imi pare rau pentru tine. Nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: marirea sanilor din 28 mar 2005 16:48 de Cezara
Si eu:p
Va rog sa retineti din mesaj doar chestiile cu contraceptivele. E un motiv stupid sa le iei PENTRU A-TI CRESTE SANII
Re: Cand se pune problema unei sarcini nedorite? din 28 mar 2005 15:31 de Nekunoskuta
Pentru prima parte nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.
Pentru a doua parte, toata chestia e ca el sa nu fi ejaculat si apoi printr-un mod sau altul sperma sa ajunga in vaginul tau.
Re: Re: Re: Re: marirea sanilor din 28 mar 2005 13:44 de necunoscuta
Sanii cresc cu siguranta si mai repede daca ii maseaza altcineva...si daca masajul este si mai des,e si mai bine,dar eu nu am prea mult timp la dispozitie in viata de zi cu zi...asa ca fac asta la 3-4 zile.
Trebuie sa recunosc ca pe mine m-a ...
Re: Re: Re: O IUBESC din 28 mar 2005 13:15 de SORIN28
Banuuiesc ca esti una din acele persoane care crede ca intelegerea in casa sta in studii si de aceea ma abtin sa iti raspund;)
Pagina 3000 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||