Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa ma ajutati!!! din 25 mar 2005 20:56 de Ramona
Da-mi adresa!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Va rog sa ma ajutati!!! din 25 mar 2005 20:52 de Chaos Theory
daca esti din cta atunci vino la doctor Chaos Theory,sexolog amator, care prescrie sfaturi si tratamente vesele!:D:D:D
Re: Re: ce chestie ciudata din 25 mar 2005 17:53 de Cezara
Daca te desparti de ea ce rezolvi? O sa gasesti alta, o sa te desparti si de aia din aceleasi motive, o sa gasesti alta etc.,etc,
Lasa prostiile si ramai cu ea daca zici ca nu aveti nici un fel de probleme.
Re: din 25 mar 2005 17:42 de Cezara
Ma bucur pentru tine. Daca e asa cum zici inseamna ca ai dat peste un baiat de calitate.
Imi pare rau daca mai devreme am fost atat de prapastioasa dar varsta ta de 13 ani m-a determinat. Nu te cunosc si nu stiu cat esti de matura, dar ce ai ...
Re: Re: Re: Relatii la locul de munca din 25 mar 2005 17:29 de Cezara
E clar ca esti roata de rezerva!!
Sau poate intr-adevar el e un tip de nota 10 si-i este teama de ceva la distanta, ori ii e teama ca el nu rezista ori ca tu il vei insela indiferent ce spui acum, si refuza sa se mai italneasca acum cu tine tot ...
Re: Va rog sa ma ajutati!!! din 25 mar 2005 17:27 de rapperitza
eu zic ca e ceva normal,si mie mi se intampla acelasi lucru...intotdeauna am scurgeri alb-galbui cand sunt la ovulatie..daca aceste scurgeri nu sunt abundente si nu observi alte particularitati suspecte eu zic ca nu ai motive de ingrijorare.
Re: Re: Re: Va rog sa ma ajutati!!! din 25 mar 2005 17:21 de Nekunoskuta
Uneori si medicii o mai dau in bara. Asta e...:)
Daca totusi ti-au facut un control atent cred ca ar fi fost imposibil sa greseasca.
Din cate stiu eu...scurgerile vaginale sunt normale in perioada pe care o precizezi tu deoarece e perioada ...
Re: Re: Re: Re: marirea sanilor din 25 mar 2005 16:37 de Cezara
Eu te sfatuiesc sa nu incerci cu anticonceptionale. Am o prietena farmacista care are niste probleme cu ovarele si i-a recomandat medicul niste anticonceptionale de la care i s-au marit vizibil sanii mai ales ca ea chiar ii are mici. Aratau ...
Re: Re: Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul din 25 mar 2005 16:10 de Cezara
Re: Re: Sexul oral: act normal sau perversiune? din 25 mar 2005 15:54 de Cezara
Exact!
Si mai cred ca sexul oral este ceva foarte intim. Eu simt nevoia sa-i fac sex oral prietenului mei cand ma simt coplesita de sentimentele fata de el. Si el la fel.Mai ales cand vine din delegatie dupa 4 zile:D
de multe ori ne place chiar ...
Re: Re: Re: Re: este adevarat ca....? din 25 mar 2005 14:44 de Cezara
Bineinteles ca poti ramane insarcinata si daca esti virgina!
Si inca ceva. Poti ramane insarcinata si doar de la lichidul acela pe care-l elimina penisul cand se excita. Si o stiu din surse sigure de specialitate. Doar ca sansele sun f. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-m din 25 mar 2005 14:28 de CEZARA
NU TE DUCE!!!!!!
DE VIOL AI AUZIT?
CUM POTI AVEA INCREDERE INTR-UN BAIAT CU CARE ESTI DE DOUA LUNI?
NU-TI AJUNGE O VIATA SA CUNOSTI UN OM!!!
SI FAPTUL CA TI-A SPUS CA CA NU SEXUL E IMPORTANT INTR-O RELATIE E TO UN MOD DE A TE MANIPULA!!!!!
NU ...
Re: Re: Re: este adevarat ca....? din 25 mar 2005 14:21 de necunoscutaS
Acum haideti sa va spun si eu ce stiu.Sunt cupluri care se chinuie ani intregi sa aiba un copil...adica el ejaculeaza in ea,exact in perioada fertila,adica la ovulatzie.Poate ca va intrebatzi de ce totusi ea nu raamane insarcinata.Ei bine,el ...
Re: Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul? din 25 mar 2005 13:46 de necunoscutaS
Orgasmul unei femei este divin...dupa orgasm,toate itzi reushesc...simtzi ca zbori si toate itzi ies cum trebuie...Pacat ca unii barbatzi nu stiu sa aduca femeile la orgasm.Este si asta o arta.Corpul nostru este atat de complex...Si atunci cand ...
Re: Re: DUREAZA PREA PUTIN! din 25 mar 2005 13:22 de necunoscutaS
Chiar daca sunt fata,itzi pot da un sfat destul de eficient...incearca sa aplici "apneea".Apneea este ceea ce se mai numeste si "tzinerea respiratziei".Imagineaza-tzi ca esti sub apa si nu ai cum sa respiri.Dar nu exagera,adica ...
Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ??? din 25 mar 2005 11:01 de Nekunoskuta
Daca am putea.......
Scrie si tu cenzurat ca altfel nu ne mai putem bucura de posturile tale. :D
Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ??? din 25 mar 2005 09:48 de Infector
Baga-ne-am pula-n ele de sentimente!
Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ??? din 24 mar 2005 22:26 de Guest
Mesajul asta nu e adevarat: pentru ca e scris de o femeie!
Un tip nu da atatea detalii si nu vorbeste despre "castele":D:D:D
1-0 pentru Chaos Theory!!!
Re: Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ??? din 24 mar 2005 19:59 de Chaos Theory
normal ca nu ma supar!
si imi convine de minune si insensibil si inconstient!:)
Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ??? din 24 mar 2005 19:53 de Nekunoskuta
Nu ai cunoscut durerea, nu ai cunoscut sentimentul ca nu esti unde trebuie, cand trebuie, ca vrei sa schimbi intr-un fel sau altul situatia care e dureroasa pentru ambele parti, nu ai plans si te-ai intrebat cu ce ai gresit de tocmai tu ai fost ...
Pagina 3003 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||