Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Am o mare"dilema"-help my... din 23 mar 2005 00:31 de Chaos Theory
Si daca nu te inseli?:)
Re: Am o mare"dilema"-help my... din 23 mar 2005 00:26 de Nekunoskuta
Dupa cele 8 greseli gramaticale facute nu ai mai mult de 12-13 ani si ar fi bine sa-ti ajunga ce iti ofera.
Daca ma insel in privinta varstei lasa excitarea si du-te la scoala.
Re: DUREAZA PREA PUTIN! din 23 mar 2005 00:26 de Chaos Theory
PENIS CAPTIVUS e solutia!daca ai bulan nu va dezbarliga nici cu furtunul de pompieri desi la caini metoda asta e foarte eficace!:D:D:D
Re: Am si eu o intrebare, va rog din 23 mar 2005 00:24 de alex1
In afara de prezervativ si diafragma, nimic nu te protejeaza de BTS !!!!!
Re: Re: plz ajutatzi-ma din 23 mar 2005 00:10 de alex1
Intr-o oarecare masura sunt de acord cu tine, Dulci, doar ca si ea zicea ca ar "vrea ceva mai mult". One step at the time zic eu. Eu cred totusi ca o sa simta cand va veni momentul.
Re: plz ajutatzi-ma din 23 mar 2005 00:10 de Nekunoskuta
Eu cred ca esti prea mica sa faci pasul asta. Oricum decizia e a ta dar gandeste-te bine sa nu regreti mai tarziu.
Daca te hotarasti sa o faci nici sa nu te gandesti sa nu folosesti prezevativul, e cea mai buna metoda de contraceptie in cazul ...
Re: Re: Re: ce chestie ciudata din 23 mar 2005 00:03 de alex1
Eh.. Chestia cu plecatul in strainatate am patit-o si eu, dupa 2 ani de relatie, si apoi inca 3 la distanta. Despartirea a fost dureroasa, dar mi-am revenit. Vorbeste cu ea, spune-i ce simti. Cum mai zicea cieva, poate nu ai incredere in fortele ...
Re: plz ajutatzi-ma din 22 mar 2005 23:59 de Dulcika
eu zic sa nu te grabesti, daca e iubire, atunci va suprevetui si fara sex momentan. Nu poti sa te arunci la varsta asta in bratele primului tip care-ti zice ca tine la tine si care-ti da fiori. Nu e momentul. Totusi, o relatie inseamna mai ...
Re: Re: ce chestie ciudata din 22 mar 2005 23:54 de unu
nu stiu ce sa zic referitor la suferinta daca as suferi mai mult sau mai putin dar stiu ca daca eu as renunta la ea(cu toate ca nu imi doresc sa fac asta)as putea sa trec mai usor peste acel moment.repet nu am nici o problema cu ea din contra ma ...
Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma din 22 mar 2005 23:46 de rapperitza
ms pt sfat :)..ma bukur sa aflu ca e interesat cineva....
Re: ce chestie ciudata din 22 mar 2005 23:45 de alex1
Daca simti ceva pentru ea, NU RENUNTA ! totusi, 2 ani e ceva. Lupta pt ea! Daca oricum nu iese nimic, mai bine las-o pe ea sa-ti dea cu tifla'n cap. Crezi ca suferi mai mult daca te lasa ea balta, sau daca tu o iubesti si-i dai papupcii ? Ce ...
Re: cum fac o felatie? din 22 mar 2005 23:37 de Cezara
Cand l-am cunoscut pe prietenul meu cu care sunt de 6 ani, credeam ca n-o sa fiu niciodata in stare sa fac asta. Dar totul a venit de la sine. Imi doream sa-l ating si sa-l sarut peste tot incat nici nu mai stiu cum am ajuns si acolo. Totul a ...
Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma din 22 mar 2005 23:23 de alex1
Daca simti ca merita, fa urmatorul pas. Tu stii cel mai binece simti, eu zic ca nu e prea devreme. One step at the time, babe! Astept(am) sa ne zici cum a fost ;)
Re: Am si eu o intrebare, va rog din 22 mar 2005 23:09 de rapperitza
Mai bine folositzi fratzilor prezervativu! ala te protejeaza si de BTS-uri si exclude 98% sarcinile nedorite .Postinor 2 se administreaza doar in cazuri de urgentza ..dak s-a rupt prezervativul sau ceva de genu'...e destul de periculos pentru ...
Re: Am o mare"dilema"-help my... din 22 mar 2005 23:05 de Infector
Daca si lui ii vorbesti tot in stilul asta nu ma mira ca l-ai bagat in ceata.
Re: cum fac o felatie? din 22 mar 2005 20:39 de Infector
Instalezi o versiune de winamp > 5 apoi dai la Media Library si apoi la Internet Tv apoi Refresh si selectezi d'acolo ce program vrei tu ..sunt multe si XXX si ai sansa sa vezi ce vrei tu!
Winamp Internet Radio - Club - LaRocca Latvia ...
Re: cum fac o felatie? din 22 mar 2005 20:12 de duran
cu gura si putina pasiune...
Re: Placerea durerii.... din 22 mar 2005 19:51 de Onuza
La ce anume te referi cand spui"durere",despre ce anu me e vorva mai concret.
Re: cum fac o felatie? din 22 mar 2005 15:21 de Nekunoskuta
Intai putina teorie, nu pot sa ma abtin :D. TREBUIE SA VREI CU ADEVARAT SA FACI ASTA.
Acum sfaturi: da search pe google si vezi ce obtii. Am facut eu asta pt tine si iti recomand www.sexAZ.ro...e destul de mishto.
Succes :D
Re: Re: Placerea durerii.... din 22 mar 2005 14:05 de trinchi
Nu vreau sa se inteleaga gresit, e vorba de o violenta/durere moderata!
;);););)
Pagina 3006 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||