Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cum sarut???

din 19 mar 2005 01:51 de adriano

ASCULTA BOBOCEL...io zic nu gandi fa-o si gata daca tu intrebi despre sarut pai inseamna k o sa vezi p... cand o sa o vad io p mama(is plekat din tara) sa mai cresti destul d stupida intrebare pa

Re: diferenta de varsta

din 19 mar 2005 01:27 de adriano

:huh:pai ia sa vedem...daca fata e cea mica... io zic ca merge pt k un barbat stie sa mentina focul aprins si sa aiba grija d o relatie daca baiatul e cel mic e...TORPE...VARZA... d prima data cand o sa il sarute o sa se laude la toti prietenii lui ...

Re: Re: pentru baietzi

din 19 mar 2005 01:14 de valentine

Si daca tanti e frigida ce faci ba macho-ule

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 19 mar 2005 00:24 de Nekunoskuta

Eu ti-am mai spus...traieste povestea asta dar incearca sa nu te implici prea mult. Stiu relatii de 3-4 ani care s-au destramat dupa 6 luni de distanta asa ca trebuie sa fii pregatita pentru orice. Si inca ceva...orice s-ar intampla nu-ti lasa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 19 mar 2005 00:18 de Dulcika

Aici cam ai dreptate. O sa-mi fie greu, defapt imi este deja greu, dar ce sa fac, iubirea inseamna sacrificii, durere, suferinta si mai apoi fericire, multa fericire. Pt acea fericire langa persoana iubita merita sa astepti si sa lupti, chiar ...

Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap

din 18 mar 2005 23:47 de Nekunoskuta

Serios acum...din ce spui tu nu cred ca vrei sa te pastrezi pana in noaptea nuntii :) Putina morala: nu e frumos sa dai sperante daca nu vrei sa se intample nimic. Frica e normala pt o virgina. Se aduna mai multe frici: sa nu te doara, sa nu ...

Re: ????

din 18 mar 2005 23:31 de Nekunoskuta

Daca-i intarzie ciclul nu inseamna neaparat ca e insarcinata, cauze pot fi multe. Daca insa are temeri ca ar putea fi e mai bine sa-si faca un test de sarcina sau sa se duca la un medic. Cat despre avort...chiar nu stiu, nu am trecut prin asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 18 mar 2005 23:26 de Nekunoskuta

Romantism nu poate exista pe net si cuvinte dulci poate tasta oricine. Nu neg sentimentele lui dar nu ar strica sa fii si putin realista. Ce faci cand o sa incepi sa ai nevoie de mangaieri, cuvinte dulci spuse la ureche (for real) si sarutari? Ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 18 mar 2005 19:25 de ExoticDream

Stai linistita, la 17 ani nu mai esti chiar asa de mica si cred ca stii ce simti. Lasa gura lumii sa vorbeasca, asa e ea, sloboda, unii oameni sunt invidiosi sa-i vada pe altii reusind ceea ce ei poate nu au reusit, altii poate chiar nu cred in ...

Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 18 mar 2005 18:50 de Dulcika

mersy mult pentru intelegere,sfaturi si pt incurajari. Eu cred ca e o relatie de durata si ca va tine caci de asta vara pana acum a tinut , si inca foarte bine. Iubire exisista, speranta la fel, dar ramane problema dintotdeauna :PARINTII. Sper ...

Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in

din 18 mar 2005 17:18 de capshunika

sa zicem ca sunt majora.:D

Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap

din 18 mar 2005 17:10 de ExoticDream

Cati ani ai (daca se poate spune)? (?)(?)(?)

Re: virginitatea pastrata pana in noaptea nuntzii?

din 18 mar 2005 16:52 de ExoticDream

Nici eu nu cred ca e bine sa lasi hazardul sa decida in privinta potrivirii sexuale cu partenerul. Daca exista iubire, este OK sa faci dragoste inainte de noaptea nuntii. Sanse ca nepotrivirea sa fie insurmontabila nu sunt multe, dar....de ce sa ...

Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 18 mar 2005 16:42 de ExoticDream

Diferenta de varsta este OK (avantaje sunt de ambele parti), diatanta....este greu de indurat, dar cu multa iubire si vointa se poate (relatiile la distanta pot avea deznodamant fericit), cat despre parinti.....aici iarasi se poate ...

Re: Re: virginitatea pastrata pana in noaptea nunt

din 18 mar 2005 16:32 de Nekunoskuta

Nu vei fi luata in ras si daca o face cineva nu-l baga in seama. Eu nu sunt de acord cu asta pentru simplul motiv ca intr-un cuplu potrivirea sexuala conteaza mult. Ce faci daca dupa 2-3 ani va casatoriti si in noaptea nuntii descoperi ca nu va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 18 mar 2005 16:30 de ExoticDream

Nu cred ca dupa 5 zile a ajuns la stadiul de iubire, probabil s-a indragostit doar. De acord cu tine ca este nevoie de timp pentru a iubi pe cineva, cateva luni de zile mi se par o perioada normala in care se pot "construi" sentimente ...

Re: o femeie brutala,sau una blanda?

din 18 mar 2005 16:16 de ExoticDream

Chiar daca pare putin "nebarbatesc" sa o arate, partenerii nostri sunt si ei fiinte sensibile, au nevoie de un cuvant dulce si o mangaiere, un gest tandru care sa-i faca sa simta ca ii iubim si le suntem alaturi mereu. Probabil nu le-ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va

din 18 mar 2005 16:02 de ExoticDream

Cand vezi cu cata inconstienta unii oameni de langa tine fac sex neprotejat, apoi intra in prima farmacie si cumpara ce se nimereste cu toptanul, cand multe fete se rusineaza sa mearga la doctor pentru a li se recomanda ceea ce se potriveste ...

virginitatea pastrata pana in noaptea nuntzii?

din 18 mar 2005 15:59 de shiminika

PRIMUL ACT SEXUAL IN NOAPTEA NUNTZII. Cand auzitzi aceasta fraza,ceva anume va duce cu gandul la evul mediu,si la conceptziile de acum 100 de ani,...dar tare sunt curioasa daca mai exista cineva care inca mai crede in inceperea vietzii sexuale in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va

din 18 mar 2005 15:45 de ExoticDream

Imi dau seama ca sunt ceea ce scriu, o fiinta cu defecte si calitati ca fiecare, nu incerc sa ma ascund (in spatele unui monitor), nu am 2,3,4,..., n fete, cred ca asta se numeste sinceritate. Unii ma percep cu totul altfel decat sunt, c'est la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3009 din 3732
«   1 ... 3006   3007   3008   3009   3010   3011   3012 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare