Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2005 13:58 de Nekunoskuta
In primul rand un medic te poate ajuta oricand si e chiar binevenit. Ce faci cand postezi o intrebare pe forum si ca raspuns gasesti 5 variante diferite??? Mai rau e daca 4 din ele sunt din auzite, din crezute, nicidecum din experienta ...
Re: intrebare din 18 mar 2005 13:47 de Nekunoskuta
Ce-i drept mesajul tau e cam ciudat.
Eu nu am auzit de vreo astfel de metoda si nici nu cred ca exista pentru ca eu stiu ca impotenta are origine psihologica si momentan banuiesc ca nu exista metode medicale prin care sa se comande creierului in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta din 18 mar 2005 13:39 de Nekunoskuta
Problema cu parintii e grea, o spun din experienta insa parintii se educa.
Eu zic sa continui relatia pentru ca ai o varsta frumoasa si merita sa inveti sa iubesti. Adevarul e ca nu cred ca relatia va dura (eu nu cred in relatiile la distanta) ...
Re: Re: pentru baietzi din 18 mar 2005 11:53 de gaby211
Yap mi-ai luat vorbele din gura :p:p:p
Re: diferenta de varsta din 18 mar 2005 10:23 de trinchi
Daca va iubiti nu e nici o problema, distanta si diferenta de varsta pot fi invinse foarte usor!
:):):):)
Re: pentru baietzi din 18 mar 2005 10:18 de trinchi
Daca e sa aleg intre cantitate si calitate... aleg calitatea! Nu conteaza cat de mult tzine atata timp cat amandoi se simt bine si au orgasm!
;););)
Re: intrebare din 18 mar 2005 10:14 de trinchi
Nu cred ca exista o astfel de metoda, cel putin eu nu am auzit! Oricum daca totusi ar exista banuiesc ca ar fi ireversibila... ceea ce nu iti doresc si probabil nu iti doreste nimeni!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta din 18 mar 2005 00:00 de gaby211
Ok revenim :lol::lol:
In primul rand nu asculta ceea ce zice "lumea".Tu stii mai bine ce relatie ai.
Ar fi bine ca atunci cand va veti intalni "live" sa discutati despre relatia voastra si vezi ce zice si el.
Iar cu parintii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va preocup din 17 mar 2005 23:44 de Taqua
Gresesti, nu ma cunosti aproape deloc, nu am absolut nici o problema in privinta criticilor la adresa mea, cu conditia sa fie constructive. Cu alte cuvinte, asculta-mi argumentele, dovedeste-mi cu argumente ca ma insel si voi sfarsi prin a-ti da ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta din 17 mar 2005 23:30 de Dulcika
Il iubesti numai dupa 5 zile? Daca nu mi s-a intamplat nu cred in dragoste la prima vedere.Eu mi-am dat seama ca imi iubesc prietena dupa 10 luni.Ma minunez cand imi zici ca iubesti un baiat pe care l-ai vazut doar pt o perioada ff scurta.Of si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta din 17 mar 2005 23:11 de gaby211
Daca vrei sa vorbim ma gasesti pe messenger cu id-ul: gabi_gaby21
Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta din 17 mar 2005 23:07 de gaby211
Il iubesti numai dupa 5 zile? Daca nu mi s-a intamplat nu cred in dragoste la prima vedere.Eu mi-am dat seama ca imi iubesc prietena dupa 10 luni.Ma minunez cand imi zici ca iubesti un baiat pe care l-ai vazut doar pt o perioada ff scurta.Of si ...
Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta din 17 mar 2005 22:39 de Dulcika
A fost ... cum sa zic ... dragoste la prima vedere(chiar daca pana atunci nu credeam in lucrul asta), si chestia e ca il si iubesc, iar sentimentul e reciproc. De la prima intalnire (care a "tinut" can 5 zile) nu ne-am mai intalnit, ...
Re: Re: diferenta de varsta din 17 mar 2005 21:39 de Dulcika
Pai e vorba de cam 1.000 de km. Si e cam greu caci nu toti sunt de acord(mai ales parintii), iar asta mai ales din cauza diferentei de varste. Cum poti schimba mentalitatea "invechita" dar totusi precauta a parintilor?
Re: diferenta de varsta din 17 mar 2005 21:24 de gaby211
Daca ai putea fi mai explicita bine ar fi.Despre ce distanta e vorba? In cazul diferentei de varsta de ce n-ar putea fi posibil?
Probleme ar fi atunci cand baiatul ar fi cu mult mai mic decat fata zic eu.
Re: pentru baietzi din 17 mar 2005 21:21 de gaby211
Eu zic ca odata cu experienta creste si timpul actului sexual.Deci nu folosesc nimic special.
Re: a murit la intrare :( din 17 mar 2005 17:43 de shiminika
Mi-a murit la intrare. A mers bine, am avut o erectie beton pana am penetrat-o, cand... mi-a murit in doi timpi si trei miscari. ( Era a doua oara cand o faceam in aceeasi noaptea ). Daca ati patit si voi, cum ati iesit din situatie ?
( Rog ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2005 17:25 de shiminika
Aici cam ai dreptate...nu prea merita sa rishti,dar este o situatzie prin care potzi sa treci,si atunci e bine sa stii ce se poate intampla,inainte sa te trezesti cu burta la gura...dar din pacate,Romania e tot Romanie...in tzara noastra ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va preocupa sa din 17 mar 2005 16:59 de ExoticDream
Gresesti, nu ma cunosti aproape deloc, nu am absolut nici o problema in privinta criticilor la adresa mea, cu conditia sa fie constructive. Cu alte cuvinte, asculta-mi argumentele, dovedeste-mi cu argumente ca ma insel si voi sfarsi prin a-ti da ...
Re: intrebare din 17 mar 2005 16:38 de ExoticDream
Prietena ta pleaca departe, ai vrea sa ii ramai fidel, dar te temi ca nu vei fi capabil sa rezisti tentatiilor fara "ajutor"?
;););)
Pagina 3010 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||