Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt bar

din 20 mar 2005 00:43 de ExoticDream

Aberatiile, postarile off-topic si calomniile vor fi sterse de ambii moderatori pentru ca exista un regulament care trebuie respectat, aici nu este o jungla in care fiecare bate campii si insulta dupa bunul sau plac. Iti atrag atentia ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varst

din 20 mar 2005 00:17 de ExoticDream

Nu am spus ca l-a cunoscut in 5 zile, ci in probabil lungile, zilnicele discutii care au urmat, in orele petrecute pe Messenger sau la telefon, prin scrisori si mailuri! E greu sa cunosti pe cineva si dupa un an, dar'mite dupa 5 zile! Ei au avut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati

din 20 mar 2005 00:11 de Taqua

Mda, total inutil...Iti sugerasem ceva succint si amuzant...Pe ici pe colo, amuzanta ai fost... Nu mai am nici chef si nici rabdare sa te iau punctual... Chestia asta ar putea merge la nesfarsit... Spui ca esti plictisita sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 20 mar 2005 00:03 de Nekunoskuta

Doar dupa 5 zile??? Cum sa citesti ca pe o carte deschisa o persoana cunoscuta in 5 zile? Nu trebuie sa fii actor exceptional sa minti pe cineva prin intermediul netului intr-atat incat sa te creada. Nu stiu daca ai iubit vreodata la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi

din 19 mar 2005 23:43 de Ionel

Mai valentine, sexul de cateva ore e un chin si o corvoada pentru ambii parteneri. Nu zic ca nu sunt cupluri care fac asa ceva, dar sexul de cateva ore se incadreaza in anormalitate (nevoia de sex prelungit e o boala) la fel ca si ejacularile ...

Re: hmmm..

din 19 mar 2005 23:34 de Nekunoskuta

In primul rand daca respectiva e prietena ta ar trebui sa ai mai multa grija de ea pentru ca a fi insarcinata si a face un avot la 15 ani poate fi tragic. Apoi...daca ai postat o astfel de intrebare cred ca ai motive de ingrijorare. Sa-si faca ...

Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi

din 19 mar 2005 23:34 de valentine

Sa mori tu...dute mai ca nu te cred. Nu am zis ca ar fii careva incepator in ale sexului, am zis doar ca m-am saturat de robotei care nu stiu sa se abtina de la a ejacula mai mult de 5 minute...daca ati incerca un pic ati observa ca se poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Deranjeaza?

din 19 mar 2005 23:25 de Y

Uite cata inteligenta mai Valentine! Dar i se scurge din capul aflat intre picioare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 19 mar 2005 22:27 de ExoticDream

Te contrazic, romantism poate exista pe net chiar daca ai dreptate, cuvinte dulci poate tasta oricine. Daca cei doi au ajuns sa se cunoasca, probabilitatea ca unul dintre parteneri (sau amandoi) sa minta, sa-si insele cu buna tiinta iubirea de la ...

Re: Prima mea dragoste adevarata

din 19 mar 2005 15:06 de nu conteaza

Parerea mea sincera: relax, man, ai doar 15 ani :) nu e timpul pierdut, esti doar la inceput de viata! Ia-o incet, daca nu va fi ea, va fi alta, si uite-asa viata merge inainte, azi maiine o sa ai 25 de ani :) apoi 35 de ani (si copilul tau 5 ani ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata

din 19 mar 2005 10:33 de Nekunoskuta

In primul rand poti sa razi cat poftesti, nu-mi pasa. In al doilea rand poti sa te culci (daca ai cu cine) si daca de fapt te refereai la dormit poti sa dormi toata viatza ca iar nu-mi pasa. In rest treaba ar sta cam asa...ca sa intelegi o ...

Re: Re: cum sarut???

din 19 mar 2005 08:09 de hehehe

valentine, semeni cu ExoticDream:D Nu, nu e un compliment, e o intrebare retorica:D

Re: cum sarut???

din 19 mar 2005 08:00 de guest

Privesti buzele tipei ca si cum tocmai ai vrea sa i le adaugi in portret :huh: in timp ce mesteci guma pe partea dreapta, cu un aer meditativ... B) Ea o sa inteleaga ca vrei s-o saruti si o sa te prinzi din reactia ei daca vrea sau nu. Daca ea ...

Re: Re: o femeie brutala,sau una blanda?

din 19 mar 2005 04:59 de valentine

Te caut in intuneric cu febrilitate Te ghicesc goala cu un sarut pe spate Iti prind buza cu o muscatura Ma ratacesc, ma pierd, ma fura. Iubesc sanul tau cel drept Si sfarcul stang cu un sarut il leg Iar mana mi-o cobor unduitor Mai ...

Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noaptea

din 19 mar 2005 03:12 de valentine

O partida de sex, dragoste sau cum so numi in care este implicata f multa iubire nu are cum sa fie un esec....parerea mea.

Re: Re: virginitatea pastrata pana in noaptea nunt

din 19 mar 2005 03:10 de valentine

Sunt cazuri de baieti care nu s-ar culca cu o virgina nici daca ar fii platiti...mai pe romaneste au "alergie" la virgine...

Re: virginitatea pastrata pana in noaptea nuntzii?

din 19 mar 2005 03:09 de valentine

Acest lucru ne duce cu gandul la Evul Mediu si la vremurile de demult pt ca stim ca pe vremea aceea era ca un fapt obligatoriu si daca fata nu mai era virgina in noapte nuntii (faza cu cearsafu) era o foarte mare rusine. Aici nu e problema de ...

Re: cum sarut???

din 19 mar 2005 03:04 de valentine

In primul rand ca sa fii un bun "sarutator" nu trebuie sa faci ca majoritatea baietilor/barbatilor din ziua de azi; adica sa iei sarutul ca prima treapta spre ultimul etaj - sexul-. Majoritatea baietilor/barbatilor din ziua de azi ...

Re: Re: cum sarut???

din 19 mar 2005 02:44 de valentine

Robotilor...parca voi nu ati fost odata in locul lui cand va gandeati la faza cu primul sarut...cum o sa fac, daca o sa imi iasa etc...

Re: despre orgasme

din 19 mar 2005 02:41 de valentine

Pai exista un drog numit LSD (search google pt mai multe informatii despre el) pe care daca femeia il ia, poate duce femeia la a avea sute de orgasme. Un barbat spunea ca sub influenta acestui drog o femeie a avut 150 de orgasme in 4 ore ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3008 din 3732
«   1 ... 3005   3006   3007   3008   3009   3010   3011 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare