Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Placerea durerii.... din 22 mar 2005 13:40 de Nekunoskuta
Banuiesc ca prin "durere" in sensul mesajului tau te referi la sado-masochism pentru ca o palma data cand trebuie acolo unde trebuie ;) nu strica nimanui.
Nu-mi place durerea intr-o relatie sexuala, nu din cauza durerii propriu-zise ci ...
Placerea durerii.... din 22 mar 2005 12:35 de trinchi
Nu sunt putini cei care gasesc in durere o placere cand vine vorba de jocuri erotice si chear momemntele in care fac sex/dragoste! As vrea sa va intreb catzi dintre voi au incercat sa guste din acest fruct, daca au simtit ceva mai special in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relati din 22 mar 2005 09:31 de Nekunoskuta
Macar ai aflat cum sta treaba. Acum ti-ai dat seama ca de fapt nu e asa cum credeai tu, chiar daca ziceai ca-l stii de un an si te place.
Las' ca trecu tu peste asta, nu e un capat de lume, vine urmatorul care te va merita. :heart:
Re: Re: Pt barbati: Va preocupa sanatatea partener din 22 mar 2005 04:24 de Vampyrela
Tu baga-i in cap ideea asta: sa lase rusinea la o parte si du-te cu ea la un doctor; e cel mai bine asa.Si explica-i un lucru, daca ia niste anticonceptionale care nu i se potrivesc, sau numai de dragul de a scapa de doctor,poate avea consecinte ...
Re: cum fac o felatie? din 22 mar 2005 02:47 de valentine
Imi trimiti mie un mail si se rezolva :D
Re: cum fac o felatie? din 21 mar 2005 23:46 de TalpaYute
Programul TV Spicy ar putea sa te ajute...Dupa ora 00.00, de luni pana duminica, poti sa te documentezi cat poftesti...Asa am auzit. :ninja:
Cum fac o felatie? din 21 mar 2005 23:31 de loredana
acum 1 luna mi-am inceput viata sexuala si as dori sa-mi surprin prietenul dar mi-e frica sa nu iasa bine...vreau sa iasa perfect dar pt asta ar trebui sa vad un filmulet sau ceva pt a invata...daca stiti un site unde pot invata...eu am cautat dar ...
Re: Re: Re: cum sarut??? din 21 mar 2005 00:46 de Guest
Vorbesti din experienta?
Re: Re: cum sarut??? din 20 mar 2005 22:22 de Infector
si daca are mustata si i se lipeste ciunga-n par?
let's see how u handle this one smart'ass :blink:
Re: Re: Re: Re: cum sarut??? din 20 mar 2005 20:12 de Vampyrela
Ce a vrut el sa spuna cu asta? Sa-ti explic.....esti de nerecunoscut, ce-ai patit?
Aaaa, cred ca stiu......vrei sa faci impresie buna ca sa obtii ceva de la cineva:D
Sac, te-am dat de gol:D
bafta in cuceriri "impresarule":lol:
Re: Re: Re: cum sarut??? din 20 mar 2005 19:55 de valentine
Nu stiu daca seman sau nu...eu doar mi-am expus opinia asupra intrebarii baietului...
Re: Re: despre orgasme din 20 mar 2005 19:52 de valentine
:lol::lol::lol::lol::lol:
iti zic eu. 5 ore, intre 7 si 12 orgasme :lol::lol:
Re: Re: este adevarat ca....? din 20 mar 2005 19:39 de Cynthia
raspuns serios:DA,se poate ,pentru ca sperma poate patrunde in vagin.Si chiar daca o fata e virgina ,himenul este perforat mai mult sau mai putin.prin gaurelele din el se scurge sangele menstrual
asa ca e f probabil ca spermatozoizii sa patrunda pe ...
Re: Re: diferenta de varsta din 20 mar 2005 15:01 de Nekunoskuta
Deci...doar sexul conteaza(?) Vii aici si spui sarmanilor copii ca pot avea o relatie in care diferenta de varsta e mare daca au o relatie sexuala excelenta(?) Sau doar atat ai inteles din lunga mea convorbire cu exotic(?)
Re: despre orgasme din 20 mar 2005 09:46 de Nekunoskuta
De curiozitate, daca nu sunt prea indiscreta si daca vrei si poti sa ne spui...de cate orgasme e vorba si cat dureaza actul sexual?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi din 20 mar 2005 01:10 de valentine
hmmm fara a vrea sa il copiez pe ChaosTerry...dar nu crezi ca te contrazici singura?
Uite... iti suna cunoscut postul asta? :"O mai poate duce asa mult si bine si nu pateste nimic. Lasa fata sa se simta bine."
.......... :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 mar 2005 01:04 de ExoticDream
1. Daca esti intr-o relatie online si exista toate "ingredientele" (sentimente, comunicare, intelegere), e greu ca unul din parteneri sa-l pacaleasca pe celalalt ca il iubeste si ii este fidel in timp ce realitatea din terenul lui sa fie cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi din 20 mar 2005 01:00 de Nekunoskuta
In primul rand fata nu trebuie sa stea ca papusa.
In al doilea rand nu esti femeie asa ca nu-ti da cu parerea despre 7 ore de sex neintrerupt, chiar daca ai avut 50 de orgasme :D E chiar epuizant, crezi ca organismul unei femei are o astfel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastr din 20 mar 2005 00:58 de shiminika
shi cat despre aceasta capsunica...cred ca este o tipa un pic debusolata,care nu stie ce sa faca si are nevoie de ajutor...iar noi totzi ar trebui sa o ajutam sa nu faca un pas pe care l-ar putea regreta mai tarziu,indiferent daca acest pas este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi din 20 mar 2005 00:54 de valentine
Crezi ca fata ar sta ca papusa cateva ore daca calitatea ar fi de un nivel mic?
Pagina 3007 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||