Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Placerea durerii....

din 22 mar 2005 13:40 de Nekunoskuta

Banuiesc ca prin "durere" in sensul mesajului tau te referi la sado-masochism pentru ca o palma data cand trebuie acolo unde trebuie ;) nu strica nimanui. Nu-mi place durerea intr-o relatie sexuala, nu din cauza durerii propriu-zise ci ...

Placerea durerii....

din 22 mar 2005 12:35 de trinchi

Nu sunt putini cei care gasesc in durere o placere cand vine vorba de jocuri erotice si chear momemntele in care fac sex/dragoste! As vrea sa va intreb catzi dintre voi au incercat sa guste din acest fruct, daca au simtit ceva mai special in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relati

din 22 mar 2005 09:31 de Nekunoskuta

Macar ai aflat cum sta treaba. Acum ti-ai dat seama ca de fapt nu e asa cum credeai tu, chiar daca ziceai ca-l stii de un an si te place. Las' ca trecu tu peste asta, nu e un capat de lume, vine urmatorul care te va merita. :heart:

Re: Re: Pt barbati: Va preocupa sanatatea partener

din 22 mar 2005 04:24 de Vampyrela

Tu baga-i in cap ideea asta: sa lase rusinea la o parte si du-te cu ea la un doctor; e cel mai bine asa.Si explica-i un lucru, daca ia niste anticonceptionale care nu i se potrivesc, sau numai de dragul de a scapa de doctor,poate avea consecinte ...

Re: cum fac o felatie?

din 22 mar 2005 02:47 de valentine

Imi trimiti mie un mail si se rezolva :D

Re: cum fac o felatie?

din 21 mar 2005 23:46 de TalpaYute

Programul TV Spicy ar putea sa te ajute...Dupa ora 00.00, de luni pana duminica, poti sa te documentezi cat poftesti...Asa am auzit. :ninja:

Cum fac o felatie?

din 21 mar 2005 23:31 de loredana

acum 1 luna mi-am inceput viata sexuala si as dori sa-mi surprin prietenul dar mi-e frica sa nu iasa bine...vreau sa iasa perfect dar pt asta ar trebui sa vad un filmulet sau ceva pt a invata...daca stiti un site unde pot invata...eu am cautat dar ...

Re: Re: Re: cum sarut???

din 21 mar 2005 00:46 de Guest

Vorbesti din experienta?

Re: Re: cum sarut???

din 20 mar 2005 22:22 de Infector

si daca are mustata si i se lipeste ciunga-n par? let's see how u handle this one smart'ass :blink:

Re: Re: Re: Re: cum sarut???

din 20 mar 2005 20:12 de Vampyrela

Ce a vrut el sa spuna cu asta? Sa-ti explic.....esti de nerecunoscut, ce-ai patit? Aaaa, cred ca stiu......vrei sa faci impresie buna ca sa obtii ceva de la cineva:D Sac, te-am dat de gol:D bafta in cuceriri "impresarule":lol:

Re: Re: Re: cum sarut???

din 20 mar 2005 19:55 de valentine

Nu stiu daca seman sau nu...eu doar mi-am expus opinia asupra intrebarii baietului...

Re: Re: despre orgasme

din 20 mar 2005 19:52 de valentine

:lol::lol::lol::lol::lol: iti zic eu. 5 ore, intre 7 si 12 orgasme :lol::lol:

Re: Re: este adevarat ca....?

din 20 mar 2005 19:39 de Cynthia

raspuns serios:DA,se poate ,pentru ca sperma poate patrunde in vagin.Si chiar daca o fata e virgina ,himenul este perforat mai mult sau mai putin.prin gaurelele din el se scurge sangele menstrual asa ca e f probabil ca spermatozoizii sa patrunda pe ...

Re: Re: diferenta de varsta

din 20 mar 2005 15:01 de Nekunoskuta

Deci...doar sexul conteaza(?) Vii aici si spui sarmanilor copii ca pot avea o relatie in care diferenta de varsta e mare daca au o relatie sexuala excelenta(?) Sau doar atat ai inteles din lunga mea convorbire cu exotic(?)

Re: despre orgasme

din 20 mar 2005 09:46 de Nekunoskuta

De curiozitate, daca nu sunt prea indiscreta si daca vrei si poti sa ne spui...de cate orgasme e vorba si cat dureaza actul sexual?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi

din 20 mar 2005 01:10 de valentine

hmmm fara a vrea sa il copiez pe ChaosTerry...dar nu crezi ca te contrazici singura? Uite... iti suna cunoscut postul asta? :"O mai poate duce asa mult si bine si nu pateste nimic. Lasa fata sa se simta bine." .......... :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 mar 2005 01:04 de ExoticDream

1. Daca esti intr-o relatie online si exista toate "ingredientele" (sentimente, comunicare, intelegere), e greu ca unul din parteneri sa-l pacaleasca pe celalalt ca il iubeste si ii este fidel in timp ce realitatea din terenul lui sa fie cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi

din 20 mar 2005 01:00 de Nekunoskuta

In primul rand fata nu trebuie sa stea ca papusa. In al doilea rand nu esti femeie asa ca nu-ti da cu parerea despre 7 ore de sex neintrerupt, chiar daca ai avut 50 de orgasme :D E chiar epuizant, crezi ca organismul unei femei are o astfel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastr

din 20 mar 2005 00:58 de shiminika

shi cat despre aceasta capsunica...cred ca este o tipa un pic debusolata,care nu stie ce sa faca si are nevoie de ajutor...iar noi totzi ar trebui sa o ajutam sa nu faca un pas pe care l-ar putea regreta mai tarziu,indiferent daca acest pas este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi

din 20 mar 2005 00:54 de valentine

Crezi ca fata ar sta ca papusa cateva ore daca calitatea ar fi de un nivel mic?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3007 din 3732
«   1 ... 3004   3005   3006   3007   3008   3009   3010 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare