Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: DUREAZA PREA PUTIN!

din 23 mar 2005 11:46 de TalpaYute

You're just sick!!!:p:p

Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul?

din 23 mar 2005 11:32 de chikita

eu vreau sa te intreb:u cate orgasme ai? ooo 2 orgasme...deja ai vointa...nu stiu de ce da' nu prea pare ca-mi vb din exp ci din auzite..eu zic ca astia sunt tare naivi si mai se si mandresc ca nu stiu cate orgasme a avut ptietenele lor cand de ...

Re: Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 10:51 de Chaos Theory

:D:D:D:D:D:D:D si acum serios... nu ti-e dor de vremurile alea?of copii ashtia....,vorba ta !nu stiu sa pretuiasca si sa prelungeasca un pic lucrul pe care nu-l vor mai avea niciodata in viatza..!

De ce unele femei mimeaza orgasmul?

din 23 mar 2005 09:35 de Nekunoskuta

Serios????? :blink: Ce rost are sa mimezi orgasmul? Sincer acum. Te pacalesti pe tine, il pacalesti pe el. Va trai mereu cu impresia ca te face sa te simti bine iar tu vei fi nesatisfacuta pentru ca de fapt nu simti aproape nimic cu el, mimezi. ...

Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 09:29 de Nekunoskuta

IN SFARSIT(!)(!)(!) Dupa zeci de posturi in care o incurajai ti-ai dat seama ca situatia e gri si nu merita. Bravo. Oare nu puteai face asta de la inceput (?) :unsure: Era destul de evident. Daca mai asteptai putin fata asta de 13 ani o facea cu ...

Re: Re: Re: Relatii la locul de munca

din 23 mar 2005 09:22 de Nekunoskuta

Chiar nu-ti dai seama ca nu te vrea(?) Cum sa spuna ca nu te va refuza cand vei veni daca veti fi ambii singuri??? Acum ce-l opreste? Iti spun eu: nu vrea sa aiba pe cineva la distanta, sa nu se poata distra asa cum vrea fiind ingradit de ...

Re: ce chestie ciudata

din 23 mar 2005 09:04 de trinchi

Nu as renunta la o relatie cand pentru prima oara avem probleme, daca vrei sa afli neaparat ce se intampla cu ea discutatzi problema asta! Acum mai intervine ceva oare nu tu esti cel care are probleme?

din 23 mar 2005 09:04 de trinchi

Nu as renunta la o relatie cand pentru prima oara avem probleme, daca vrei sa afli neaparat ce se intampla cu ea discutatzi problema asta! Acum mai intervine ceva, oare nu tu esti cel care are probleme?

Re: Re: Re: Am o mare"dilema"-help my...

din 23 mar 2005 08:53 de CristianH

Daca tie 2luni ti se par mult, pt un tip timid 2 luni poate insemna f putin (doar preludiul). Incearca sa-i dai de inteles ca esti pregatita pt mai mult. Ia tu initiativa din cind in cind, cind el nu indrazneste sa treaca mai departe, treci ...

Re: Re: Re: Relatii la locul de munca

din 23 mar 2005 08:49 de trinchi

Hmmm.... ciudat... adica ai fi un fel de "roata de rezerva pentru el" ceea ce nu placut deloc pentru unii. Eu unu as fi preferat sa ma aleaga, daca simte ceva pentru mine, inainte de plecarea despre care ziceai tu! Oricum alegerea iti ...

Re: Re: Re: Am o mare"dilema"-help my...

din 23 mar 2005 08:47 de squaw

Ce rabdare ai sa citesti atent....incepi sa ma enervezi...ce te mai atrage aici?:D

din 23 mar 2005 04:14 de Vampyrela

Totul tine de psihicul fiecaruia. Daca tie ti-a intrat asta in cap, nu stiu cine ar putea sa te convinga contrariul, dar noi incercam. Eu cred ca este doar o stare a ta, stare din care vei iesi la un moment dat. Tu esti singurul care stie ce e ...

Re: Re: Relatii la locul de munca

din 23 mar 2005 03:41 de Foxy

Sa incerc? Am renuntat deja, dar totusi el mi-a spus un lucru: daca atunci cand ma voi intoarce de acolo nu avem nici eu nici el pe cineva, nu ma va mai refuza. Deci? Nu se stie niciodata; doar atunci cand va veni ziua sa ma intorc vom sti ...

Re: Relatii la locul de munca

din 23 mar 2005 01:25 de rapperitza

Crede-ma ca si yo am trecut prin asta si nu e deloc placut...am vorbit cu el pe net,i-am marturisit ca imi plac,dar...nik...trebuie sa mentionez ca baiatul in cauza imi e coleg de clasa si mi-a fost foarte greu sa il uit...Dak chiar nu exista nici o ...

Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 01:04 de Nekunoskuta

Offffffffff Copiii astia(!)(!)(!) Eu la 15 ani ma gandeam ce fac daca ma saruta cu limba si tu o indemni sa-si inceapa viata sexuala(?):blink: Inteleg eu ca vremurile s-au schimbat dar totusi...sa fim seriosi...):(

Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 00:58 de rapperitza

fizic ma simt pregatita..mental...nu prea stiu ce sa zic...iar teoretic...ei bine,mai am anumite lacune ;)

plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 00:54 de alex1

3-4 ani ? Zicea ca are 13 jumate. Eu zic ca la 15 ar putea sa-i dea drumul, daca e pregatita mental -(fizic, in mod normal ar trebui sa fie pregatita, dar nu se stie niciodata ce poate oferi mama natura ).

din 23 mar 2005 00:53 de Dulcika

Bineiteles ca putea. Nu coteaza daca te-ai dezbracat tu sau nu, ci ca l-ai excitat foarte tare, lucru care l-a facut sa ejaculeze. Am trecut si eu prin asta insa m-am oprit la timp, iar acum imi pare bine caci de cateva luni mi-am gasit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 00:49 de rapperitza

El are 14 ani si si-a inceput viatza sexuala acum un an si ceva....,,toata treaba asta'' s-a intamplat in scara,la ora 23 :P...ar fi fost o ocazie destul de buna,dar era cam friguroasa scara si ma cam grabeam sa ajung in casa..a fost in orice caz o ...

din 23 mar 2005 00:39 de alex1

Nu ne-ai zis cati ani are el... E si el virgin ? N-are treaba erectia cu "dezbracatul" tau. Putea sa aiba erectie si numai daca l-ai fi atuns pe buze. ( Eu am patit-o odata, dar nu am ejaculat.. D'oh/// Eu insa nu am inteles ceva. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3005 din 3732
«   1 ... 3002   3003   3004   3005   3006   3007   3008 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare