Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: este adevarat ca....? din 15 mar 2005 21:40 de valentine
Donmnisorii de spermatozoizi sunt foarte jucausi si pot intra in domnul vagin....sau ceva de genu asta...oricum per total, DA este posibil sa ramana insarcinata...desi nu stiu daca si virginele pot ramane...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatii la locul de mu din 15 mar 2005 21:02 de Foxy
Da cu siguranta va trebui sa mai port inca o discutie serioasa cu el, ca prima a fost cam "dura".
Macar voi sti un lucru sigur;va merita efortul meu sau nu?
Va multumesc tuturor de sfaturi si va voi anunta ce am rezolvat,cu toate ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatii la locul de munca din 15 mar 2005 20:26 de ExoticDream
Suna un pic a santaj emotional.....! Data fiind situatia (plecarea ta), chiar daca e devreme intre voi ca proaspeti parteneri, o discutie deschisa se impune. Daca da inapoi si se eschiveaza...., inseamna ca nu te vrea, daca isi asuma riscul unei ...
Re: Votati barbatul (de ce nu?) din 15 mar 2005 20:18 de ExoticDream
Bucuresti
Barbatii de aici exceleaza in ceea ce priveste tandretea si romantismul, la care se adauga o mare disponibilitate.
Moldova
Pentru moldoveni romantismul, tandretea, umorul si sarmul conteaza foarte putin. In schimb, atributele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mda din 15 mar 2005 20:03 de valentine
Se stie ca totul se poate ignora mai putin prostia...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm simulta din 15 mar 2005 19:59 de valentine
:lol::lol::lol: nici ca fata nici ca baiat nu as face love cu mister trinchi...nici daca as stii ca rasa umana dispare daca nu fac love cu el...
Re: Re: Re: Re: Re: Relatii la locul de munca din 15 mar 2005 13:37 de Nekunoskuta
Pun la indoiala sentimentele lui. Gandeste-te: ce ti-ar face mai bine...sa fii departe gandindu-te ca acasa te asteapata cineva care te vrea sau sa fii departe gandindu-te cu tristete la el si la ce ar fi putut fi? In care caz crezi ca te-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm simultan! din 15 mar 2005 13:10 de Nekunoskuta
Mda...acum am inteles de ce vrei "war" cu trinchi. Dar oare nu stii ca cea mai frumoasa "love" e cea ce a fost candva "war"?
Ai grija(!)
:p:p:p:p:D
Re: Re: Re: Re: Re: Mda din 15 mar 2005 13:05 de trinchi
Heh nu postez cu 2 nikuri, poti sa te interesezi daca vrei cat despre ce fac eu in viata mea nu te priveste, cu tigarile m-ai nimerit cola nu am!
cat despre bagatul sub pielea fetelor prefer sa nu o fac pe net, viata reala ma atrage mai mult! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm simultan! din 15 mar 2005 12:41 de valentine
Si daca nu am cu cine sa fac love? :wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce e cu graba asta? din 15 mar 2005 10:44 de ExoticDream
Parerea ta despre tipologia barbatului roman care ar fi?
:):):)
Re: Re: Re: Tratamentul cu anticonceptionale din 15 mar 2005 10:12 de Nekunoskuta
Din alt subiect am inteles ca faci sex cu ea. Ar fi totusi mai bine sa mai asteptati macar pana la 18 ani sa inceapa sa ia anticonceptionale pentru ca nu e chiar indicat sa bage hormoni in ea de la o varsta atat de frageda.
Gandeste-te la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am fa din 15 mar 2005 10:02 de ExoticDream
Dupa parerea mea, este un comportament copilaresc, egoist si iresponsabil. Nu partea literara a povestirii conteaza, ci faptul ca din nici un rand pe care l-a scris nu reiese faptul ca ii pasa de ceea ce simte fata aceea! Au scapat brusc ...
Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea?? din 15 mar 2005 09:49 de ExoticDream
DU-TE CU PRIETENA TA LA DOCTOR!!! Tie iti arde sa profiti de faptul ca "e pe stop" (Dumnezeu stie daca nu cumva e hemoragie datorata exceselor tale de armasar!) si sa mai faci sex cu ea cand fata e terminata cel putin fizic??? Anunta-ne ...
Re: Re: Re: Re: probleme de penis :D nu radetzi din 15 mar 2005 09:43 de Nekunoskuta
Solutia cu medicul e singura in cazul de fatza. Chiar daca stie cineva de pe aici ce sa faci nu poti sti sigur ca merge si in cazul tau si risti sa patesti altceva. Doar un medic poate sa puna un diagnostic corect si sa-ti recomande un tratament.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la p din 15 mar 2005 00:10 de Chaos Theory
pana la instantza cred ca fata cu atatea sangerari va ajunge in curand la anemie si foarte probabil de urgentza in spital!ar trebui dusa la medic si treaba s-ar rezolva probabil urgent si fara prea mare tam-tam!ca sa nu mai vorbim de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la priet din 14 mar 2005 23:58 de Necunoscut
Am citit ca sunt unele anticonceptionale care provoaca sangerari intermenstruale.. poate asta ar fi motivul..
Oricum.. prea brutal esti... mergi si la medic daca vrei sa nu te trezesti ca te mai dau naibii parintii fetei in judecata ptr. viol sau ...
Re: Re: Tratamentul cu anticonceptionale din 14 mar 2005 22:52 de gaby211
Partea mai naspa e ca prietena mea implineste 18 ani in octombrie.O mai consulta vreun doctor daca e minora?
Sper sa nu ma sfatuiti sa astept pana face 18 :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Deranjeaza? din 14 mar 2005 22:28 de Cum on
In cazul in care
*** = ata atunci nu esti gay, in cazul in care *** = uie atunci esti gay.
Re: Re: Re: Re: Deranjeaza? din 14 mar 2005 20:43 de Infector
Man..daca iti dau la m*** mai mereu asta nu inseamna ca-s gay :)
(1-0 pt mine fraiere)
Pagina 3012 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||