Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am shi eu o intrebare

din 12 mar 2005 20:44 de Infector

Cu se sa te ajutam noi ba [Cenzurat de ExoticDream]

Am shi eu o intrebare

din 12 mar 2005 20:11 de 1Timid

Nu mi se mai scoala!Daca ma masturbez mi se scoala shi ejaculez dar in timpul actului sexual ....Ma putetzi ajuta?Orice sfat ar fi binevenit!

Re: salut

din 12 mar 2005 17:25 de Nekunoskuta

Te inteleg ca auzi si citesti peste tot ca sexul e frumos si bun dar nu ai varsta si maturitatea necesara sa intelegi tot ce implica. Totul nu se reduce la o miscare si o descarcare si inca nu poti intelege asta. Poate acum zici ca noi de pe aici ...

Re: Penis curbat, normal?

din 12 mar 2005 17:18 de Nekunoskuta

Nu e de rau si am auzit ca ar provoca senzatii mishto partenerei. Se cheama sindromul "cuiului indoit" si poate trece asa cum a aparut. Nu stiu cat se pooate accentua sau daca se accentueaza. Mai bine ai consulta un medic sa fii tu ...

Re: E adevarat ca... ?

din 12 mar 2005 14:10 de gianina

NU.Poate aparea o sangerare dupa 2-3 zile,dar ciclul vine la data normala...si fara dureri anormale(cel putin in cazul meu)

Re: Re: Re: Penis curbat, normal?

din 12 mar 2005 14:00 de gruia

din cate stiu eu daca ai avea o viata sexuala regulata atunci ti-ar disparea aceasta problema foarte nasoala, totul e sa faci sex(dragoste)incet, ca sa nu ii provoci norocoasei dureri

Re: Am si eu o intrebare, va rog

din 12 mar 2005 13:10 de bubu

impotriva BTS prezervativul e "sfant". in rest exista o groaza de pastile si metode de prevenire a unei sarcini :love:

Re: Sexul oral: act normal sau perversiune?

din 12 mar 2005 13:03 de bubu

daca ambilor parteneri la place sexul oral e ceva normal dar daca unul dintre ei nu este de acord iar celalalt insista iar celalalt cedeaza atunci e perversiune

din 12 mar 2005 12:58 de bubu

mai ai rabdare vreo cativa ani, macar vreo 2-3 . ca daca se intampla sa o lasi insarcinata pe prietena ta va va "pupa" medicul pe amandoi, ca sa nu mai zic de parinti, care va vor pedepsi pe viata :p

din 12 mar 2005 12:24 de Chaos Theory

dar de ce esti asa disperat mai bebe?:D:D

din 12 mar 2005 11:44 de anyahsa

Nu ma considera rautacioasa, dar nu vrei sa mai copilaresti putin? Ai doar 14 ani, iar sexul nu "pleaca" nicaieri. O sa ai destul timp sa te gandesti la asta... poate chiar o sa te saturi la un moment dat...

Sex la 14 ani?

din 12 mar 2005 11:24 de sexpert@as

am 14 ani si ma tot gandesc daca e bine sa am contact sexual la varsta asta...sunt disperat ajutatima

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inghit sperma?

din 12 mar 2005 10:46 de diana

sunteti jalnici si jalnice....eu oricum am facut-o nu a fost prea usor,dar il iubesc si el pe mine si asta conteaza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inghit sperma?

din 12 mar 2005 10:35 de Dr.Porck

Mah baiatule se vede ca nu ai vazut pizda decat la televizor...iar daca vrei sa te cred ca in scoala generala si in liceu iti petrecei pauzele dintre ore dand la fetite sa suga, mai ai de asteptat.:D:D:D

Re: Sexul oral: act normal sau perversiune?

din 12 mar 2005 09:47 de Chaos Theory

sa-ti aduc aminte ceva : "Multi barbati simt ca prin inghitirea spermei termini actul sexual si accepti ceva din ei în tine, este o comuniune intre trupul lui si trupul tau. Daca il iubesti, acest lucru ti se va parea firesc ...

Re: help

din 11 mar 2005 22:32 de Nekunoskuta

Poate esti paranoica:D...cam multe incertitudini "crede", "nu exclud". Sanse dunt dar cred ca de 0.001%. Pentru linistea ta fa-ti un test de sarcina.

Re: Re: help

din 11 mar 2005 22:17 de Infector

Aaaa... ce post contrafacut ... ;) De o calitate indoielnica ... puteai sa dai o replica mult mai funny

Re: late period

din 11 mar 2005 20:32 de dulcik

Este absolut normal mai ales dak esti stresata si te gandesti mereu la asta.Incearca sa nu te mai gandesti atat de mult.Dak intarzie mai mult de 10 zile mai bine te duci la un medic dar nu cred k o sa fie cazul.

Re: E adevarat ca... ?

din 11 mar 2005 20:28 de dulcik

Eu cand am luat mi-a venit dupa 5 zile si asa a mai patit o prietena dar in prospect scrie k trebuie sa vina la data normala.Oricum nici eu nu recomand folosirea lui decat in cazuri de urgenta maxima.

Re: late period

din 11 mar 2005 20:25 de infector

sa mai cresti! asta trebuie sa faci!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3015 din 3732
«   1 ... 3012   3013   3014   3015   3016   3017   3018 ... 3732   »

loading...