Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea??

din 10 mar 2005 16:22 de ExoticDream

Era un proverb..... "Barbatii au si creier, au si penis, dar nu le pot folosi decat pe rand." Penis mic, mare, au cam toti, la partea cu creierul ma mai gandesc..... :p:D:lol:

Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea??

din 10 mar 2005 16:08 de ExoticDream

Din categoria "Daca dragoste nu e, macar sange sa fie!".........ne-ai prezentat varianta HORROR a (post)dezvirginarii nebunei dracului (pardon, prietenei tale)! Cine intra pe site-ul asta si sta mai prost cu inimioara s-ar putea sa se ...

Re: Re: Get it on ..

din 10 mar 2005 15:44 de ExoticDream

"A real life" inseamna ceva mai mult decat nopti pierdute prin baruri si cluburi, ingurgitand bautura cu toptanul, intr-o companie dubioasa, intr-un vacarm de nedescris care face imposibila orice tentativa de comunicare (who, the fuck, ...

Re: Re: Re: inghit sperma?

din 10 mar 2005 14:52 de ExoticDream

Ma abtin sa-ti dau raspunsul pe care l-ai merita, avand in vedere vocabularul nu tocmai ortodox pe care il folosesti pentru a-ti arata "superioritatea" fata de userii acestui forum, oameni care poate nu gandesc la fel ca tine in aceasta ...

Re: Re: inghit sperma?

din 10 mar 2005 14:29 de spartan

ma abtin sa dau raspuns tuturor, dar tie tin neaparat sa ti-l dau. Hai sa zicem ca tipa care a pus intrebarea e inocenta, dar ma intreb cat de stupid poate fi unul care raspunde in asa maniera.Care o fi diferenta intre o curva si prietena ta. Iti ...

din 10 mar 2005 14:08 de okidoki

Mei tu nu ma intelegi!!!! cand a sarit sangele nu era virgina!!!! am facut-o cu o saptamana inte!!! 2 zile la rand, aproximativ 8 ore, si atunci nu a sarit sangele... din ea!!! atunci am excitat-o frumos si din astea!!! si ii placea la nebuna ...

Re: Ce i-am facut la prietena mea??

din 10 mar 2005 09:34 de baiatu

Du-te dracu de prost daca-i virgina nu bagi ca animalul ba idiotule. O iei si tu frumos :x si incet nu ca animalul. Ca nu mai suntem omu din pestera. (!)

Re: Re: Re: Re: Re: explica-mi

din 10 mar 2005 09:28 de trinchi

Ai dreptate dar sa stii ca nu e indicata folosirea lui mai mult de doua ori pe an! Daca te duci si cinsulti un medic sigur o sa te convingi ca am dreptate! ;););););)

Re: E adevarat ca... ?

din 10 mar 2005 09:24 de trinchi

Nu e neaparat dai in cateva zile e posibil sa aiba sau nu niste sangerari depinde de la persoana la alta si la capacitatea ei fizica de a rezista socului creat de postinor2! Oricum nu recomand folosirea lui e prea nociv! ;););););););)

din 10 mar 2005 08:59 de Nekunoskuta

La alt subiect erai expert in Postinor2, acum ai uitat tot ce stiai? La medic cu ea si apoi investeste niste bani in prezervative.):():():(

Re: inghit sperma?

din 10 mar 2005 08:39 de Nekunoskuta

Prietenul tau vrea si tu te grabesti sa accepti...hmmmm...cu dorintele tale cum ramane? Daca si tu vrei e ok, nu intereseaza pe nimeni ce faceti voi in intimitate, daca nu vrei ce rost mai are intrebarea ta? Zii ca nu vrei si gata.

din 10 mar 2005 08:30 de Nekunoskuta

Mey...tu esti vreun obsedat ceva sau crezi ca saraca fata e vreun obiect sexual? Cum poti sa te comporti asa cu o virgina(?)):( 8 ore??? Cand abia ai dezvirginat-o????? Esti dus rau de tot(!) Normal ca puteai sa-i rupi ceva in ea, ai auzit de ...

Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea??

din 10 mar 2005 00:43 de Necunoscut

LoL... okidoki mircaru ? :)) In fine bah, ce limbaj.. ah, la pizda i se mai zice vagin, in loc de i`am tras`o ai putea sa zici am facut sex cu ea.. in fine mai ai de lucrat cate putin, dar merge. Oricum, nu cred ca aveai ce sa spargi in ea.. ...

Re: Re: Re: inghit sperma?

din 10 mar 2005 00:33 de Necunoscut

Acu` pe bune, daca eu as avea o prietena (ca nu mai am :D) si daca as iubi`o, nu i`as cere asa ceva.. mi se pare chiar tampita aceasta "cerere".. in fine... vezi sa nu te`nneci. Sa ne zici si 9 cum a fost ;)

din 9 mar 2005 23:36 de Infector

Frate esti crizat? Ai mai pus un topic .. du-te cu nevasta-ta la doctor si lasa dreaq forumu asta naspa ca n-o sa te ajute!

E adevarat ca... ?

din 9 mar 2005 23:12 de okidoki

Daca o fata ia Postinor2 , trebuie sa ii vina ciclul peste o saptamana???

din 9 mar 2005 23:00 de okidoki

Mah ... care ma ajuta??

Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea??

din 9 mar 2005 22:57 de Seth

Regret daca te simti...dar nu tie iti era adresat comentariu... :p:p:p

din 9 mar 2005 22:55 de Infector

am scris corect bai , ce zici tu acolo!

din 9 mar 2005 22:49 de Seth

Alea, care este! Sa mor daca stiu in ce categorie sa te trantesc...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3017 din 3732
«   1 ... 3014   3015   3016   3017   3018   3019   3020 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare