Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sa ne gandim... din 5 mar 2005 21:41 de FireSoul
Da,se poate. De multe ori a face sex nu are implicatii sentimentale. E aiurea, e gretos, dar face parte din partea intunecata a omului. A iubi inseamna si a gresi, a ierta, a face compromisuri...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ne din 5 mar 2005 21:22 de Vampyrela
Asta nu este o solutie!
Re: DILEMAAAAAA!!!!!!!! din 5 mar 2005 21:18 de Vampyrela
Mai fata pana la urma e corpul tau, viata ta , si tu ar trebui sa stii ce si cand va fi normal si firesc sa faci un asemenea pas.
Decizia iti apartine!
Re: Re: explica-mi din 5 mar 2005 21:06 de Vampyrela
Doua pastile iei daca ai depasit 24 de ore de la contact.
Succes!
Re: explica-mi din 5 mar 2005 21:05 de Vampyrela
Daca ai luat pastila la un interval maxim de 72 de ore dupa contact,atunci totul e OK; daca nu....ma fa-ti un test de sarcina sau un control la ginecolog la 2 saptamani dupa contact.
Bafta!
Re: Parintii partenerului din 5 mar 2005 20:58 de Vampyrela
1. Indicat ar fi sa-i cunosti parintii cat mai tarziu,tocmai ca sa evitati tot felul de interventii sau pareri din partea lor.
Dar normal si firesc, daca iubirea e mare,restul nu mai conteaaza.
2. Niciodata nu ar trebui sa accepti asta; nu ...
Re: Parintii partenerului din 5 mar 2005 20:15 de wj
4. Mi-as baga pu la in parerea lor.
logest! din 5 mar 2005 19:24 de stres
am fol. logest timp de 6 luni,si am considerat ca ar fi cazul unei pauze deoarece am inceput sa am stari de voma si dureri de cap...acum am reinceput tratamentul..dar am baut o cana cu lapte batut la jumatate de ora... stie cumva cineva daca ii ...
Re: explica-mi din 5 mar 2005 17:42 de FireSoul
una e de ajuns. Postinor sunt pastile care nu se iau de mai mult de 2 ori pe an...cu atat mai mult nu se iau una dupa alta(la intervale mici de timp)
Re: explica-mi din 5 mar 2005 17:39 de Nekunoskuta
Problema "Postinor2" s-a discutat foarte mult pe aici. Pareri sunt multe, ai de unde citi dar mai bine ai citi prospectul, e mai in masura sa te clarifice.
Oricum...incearca sa cauti in arhiva.
Re: DILEMAAAAAA!!!!!!!! din 5 mar 2005 17:25 de bubu
parerea mea este sa astepti sa implinesti 18 ani cand nimeni nu va mai putea sa-ti conteste deciziile. si tot atunci vei fi mult mai matura din punct de vedere psihologic, si vei sti care sunt riscurile unei vieti sexuale. ma refer aici atat la boli ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ne gand din 5 mar 2005 17:17 de valentine
Daca te prind cu vreuna,
Ii tai parul ii rup gura,
Sa ma tina minte bine
Sa nu mai umble cu tine..
Re: Re: Re: Re: Re: Total off-topic. din 5 mar 2005 17:15 de valentine
:blink::blink:
explica-mi din 5 mar 2005 17:11 de ana
am facut-o,dar cu prezervativul dar cred ca s-a rupt,am luat doar o pastila de postinor.Dar as vrea sa fiu sigura ca nu am ramas insarcinata.si as vrea sa va intreb daca ar trebui neaparat sa o iau si pe a doua?a rog ajutati-ma
Re: a murit la intrare :( din 5 mar 2005 17:09 de bubu
Voi baietii va speriati din orice... si prietenul a patit-o de vreo 2 ori si nu a murit nimeni si nici nu l-am parasit doar pentru ca "l-a lasat la intrare". unul din motive ar putea fi ca erai prea excitat sau dupa o pauza prea lunga ...
Re: voi ati putea ierta asa ceva? din 5 mar 2005 17:00 de bubu
nu conteaza daca te-a inselat numai o singura data sau de mai multe ori. daca aveati probleme trebuia sa vina sa le discutati si atunci va decideati daca ramaneti impreuna sau nu. dar atata timp cat voi mai erati impreuna nici nu ar trebui sa se ...
Re: 1 - 8 martie - saptamana fetelor! din 5 mar 2005 16:53 de valentine
Huh, eu am cam ramas in urma ca nu am mai avut timp de lumea virtuala.....oricum LA MULTI ANI la toate fetele,femeile etc.
Re: voi ati putea ierta asa ceva? din 5 mar 2005 13:30 de LuiGiano
Nu stiu ce rezultate ar` da acel "ierta"...cunosc caz si`l stiu destul de bine, "s`au iertat"....si au continuat dar la certuri sau contradictii el ii aducea aminte tot timpul, deci sa ierti numai daca prin hipnoza tzi se ...
Re: Cunnilingusul din 5 mar 2005 13:16 de LuiGiano
Eu stiu ca cunnilingusul este ceva magnific, o putza curata, epilata...si care atunci cand dezmierzi clitorisul se misca in opturi..hehee..dar stiu ca o faq numai atunci cand sunt inebunit dupa EA si numai atunci, daca n`a reusit sa ma aduca`n ...
Re: o intrebre in special pentru fete din 5 mar 2005 01:29 de ana
daca te iubeste cu adevarato sa se abtina...dar ar trebui sa ai putin mai multa incredere in ea si daca ar fi sa se intample ceva..mai bine afli inainte sa faceti urmatorul pas,adica sa va casatoriti
Pagina 3020 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||