Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: E ok sa mai astept? din 3 mar 2005 17:21 de taune120
Eu te invidiez...
Serios!!!
NU sexul e totul.
Cand vei gasi fata potrivita sa-i spui totusi ca esti virgin.
Daca minti va fi naspa :) pt ca nu-ti va iesi chiar totul si vei avea umpik nevoie de ajutor(n-avea grija ca 100% te vei ...
Re: Re: Re: E ok sa mai astept? din 3 mar 2005 16:29 de Vampyrela
explica-i de problema ta cu care te confrunti si incercati sa o rezolvati amandoi; daca ea nu te va intelege inseamna ca nu te iubeste asa cum iti spune.
Bafta!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E ok sa mai astept? din 3 mar 2005 15:23 de Nekunoskuta
Voi gandi ca un baiat si-ti voi spune simplu: culca-te cu ea!
Fa-o acum cat ai o fata care vrea asta caci vad ca asta e problema ta principala, ca esti virgin. Daca nu o faci acum vei gasi pe alta, o sa astepti un an, doi sa o iubesti, sa vrea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: E ok sa mai astept? din 3 mar 2005 15:14 de DiamondCrown
Are 22 de ani.Inteleg ce spui,dar tot am un sentiment aiurea.Daca mi-as putea indeplini o dorinta,aceea ar fi sa o pot iubi acum,dar cand devine prea apropiata imi amintesc de prima mea prietena si brusc atmosfera se distruge,nu mai vreau nimic ...
Re: Re: Re: Re: E ok sa mai astept? din 3 mar 2005 14:39 de DiamondCrown
La 15-16 ani o fata se lasa greu cand e vorba de sex?Nu e normal?Poate-s de moda veche,dar nu cred ca sexul este cel care trebuie sa apropie doi oameni,ci invers,faci asta pt ca ai ajuns sa te simti aproape de cineva.Mie nu-mi plac fetele care ...
Re: Re: Re: E ok sa mai astept? din 3 mar 2005 14:29 de Nekunoskuta
Zici ca nu vrei sa o pierzi si ca in timp poate o vei iubi. Daca ea vrea, tu parca ai vrea, de ce nu o faceti? Sexul va va apropia si mai mult. Gandesti exact cum ar trebui sa gandeasca o fata la 15-16 ani si nu stiu daca e bine. Simtiti-va bine ...
Re: din 3 mar 2005 13:45 de DiamondCrown
Tocmai ca nu ii port iubire,nu fac calcule,dar stiu ce inseamna s aiubesc si acum nu simt asa,imi place de ea,dar iubire nu e.Zici sa alung gandul asta si sa iau ce mi se ofera?
din 3 mar 2005 13:25 de Infector
Ocaziile se razbuna ..daca mai stai mult sa faci calcule cate kile de iubire ii porti si alte alea...se duce la garla si asta...si cu urmatoarele tot asa sa faci ca o sa ajungi la la 30 tot aja..zici ca faci da o freci...
Gizas!
Re: Re: E ok sa mai astept? din 3 mar 2005 13:14 de DiamondCrown
Am cunoscut o fata,ma simt atras de ea,dar nu o iubesc,ar fi prea devreme(ne stim de 3 sapt),nu sunt adeptul relatiilor scurte si dese si nu am cum sa fortez sentimentele.Totusi ea mi-a declarat ca ma iubeste,face gesturi care incearca sa ma ...
Re: Re: Re: am o veste proasta fiilor din 3 mar 2005 12:59 de ExoticDream
Adevarat si fals! Daca vei avea "contacte" doar ca sa-ti eliberezi hormonii, probabil ca nu va fi mare diferenta fata de o masturbare in baita (unde nu e sentiment, mai nimic nu e), dar daca vei face dragoste cu o fata la care sa tii, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunnilingusul din 3 mar 2005 12:26 de ExoticDream
Asa cum am precizat, pozitia 69 era descrisa in cartea respectiva ca fiind de incercat de catre cuplurile cu ceva experienta sexuala si nu de catre incepatori, tocmai datorita dificultatilor de concentrare. Cei mai multi useri care intra pe acest ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunnilingusul din 3 mar 2005 12:16 de Nekunoskuta
Asa-i, dar de ce dai sfaturi (din carti) de genul aluia cu pozitia 69 daca practic nu stii cum e si ce simti. E imposibil sa te concentrezi la ce faci SI la ce primesti.
Din carti se aleg sfaturi stiintifice, nu cele care au o nota subiectiva. Poate ...
Re: Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 3 mar 2005 11:41 de ExoticDream
Pana nu te lovesti cu capul de prag, degeaba te atentioneaza unii si altii, prietenul lui nu va crede nimic pana cand nu se va convinge singur ca fata aceea nu i se potriveste. Din nefericire, cu cat se prinde mai tarziu, cu atat va suferi mai ...
Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 3 mar 2005 11:16 de Nekunoskuta
Destul de ciudat faptul ca dupa un an jumate parintii ei nu au incredere in tine sa va lase sa iesiti si singuri. Ori le faci o impresie proasta ori "aia mica" le-a spus numai lucruri "bune" despre tine :) Ce pot sa zic...o ...
Re: Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 3 mar 2005 10:29 de ExoticDream
NU VORBI cu ei daca nu stii ce fel de oameni sunt!(!)
Exista parinti deschisi, obiectivi, care ar avea rabdare sa te asculte si chiar ar intelege si te-ar ajuta, dar exista si parinti incuiati (genul "EU stiu totul, numai EU am dreptate, ...
Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 3 mar 2005 10:23 de mappy
Nu vreau sa par rautacioasa..dar nu m-am mai distrat de mult citind un simplu mesaj..oh well,a fost tare faza cu "troznitul"..:D:D:D:D
Re: Complexul "bad breath" din 3 mar 2005 02:30 de xyz
Incearca faza asta;
Seara, dimineata si dupa fiecare masa, dupa ce te speli ffff bine pe dinti, foloseste ata dentara (doar spalatul nu e suficient). In plus, "racaie"-ti limba cu o lingura.
Daca nu se intampla nimic inseamna ca ...
Re: Complexul "bad breath" din 3 mar 2005 01:41 de gaby211
Daca tu nu-ti dai seama cand ai "bad breath" si iti spun altii nu cumva inseamna ca asa e respiratia ta de obicei??
Am cunoscut pe cineva cu problema asta si era de la stomac (nu mai stiu ce boala).Si sanatatea danturii poate afecta ...
Re: Re: am o veste proasta fiilor din 3 mar 2005 01:28 de gaby211
Stiu eu, Stiu eu
Daca te masturbezi iti creste par in palma :lol:
Glumesc, dar avea dreptate cine zicea ca atunci cand vei avea contacte sexuale nu vei simti prea multe (nu chiar nik).Sfatu meu e ca odata pe zi e prea mult.
Re: am o veste proasta fiilor din 3 mar 2005 01:15 de Ymir
mars ma de aici..nu mai speria oamenii..incultule
Pagina 3023 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||