Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
va rog ajutatima nu ma lasati din 2 mar 2005 15:54 de ciripel
VREAU SI EU NISTE SFATURI CA NU STIU CE SA MAI FAC EU SI PRIETENA MEA NE INTELEGEM SUPER DAR EA MAI ARE SI O SORA MAI MICA CA EA CU UN AN DAR SUNT AMDOUA IN ACEASI CLASA SI EU NU PREA O INGHIT CA ARE PREA MULTE ARFE IN CAP SI VORBESTE NUMAI IN ...
Re: Re: Re: cat dureaza?... din 2 mar 2005 15:54 de Infector
O sa lipesc o poza d'a ta in DEX in dreptul cuvantului PATETIC
Re: credeti ca ma pot impaca? din 2 mar 2005 15:52 de Vampyrela
Nu mai incerca....daca ea a facut pasul asta, inseamna ca nu l-a facut degeaba.....odata ce iubirea s-a stins nu mai ai ce face.
Impaca-te cu ideea si incercati sa tineti o legatura destul de distanta si amicala.
Bafta!
Re: Re: Re: Total off-topic. din 2 mar 2005 15:49 de Infector
Bravo..ai castigat premiul "Cel mai jalnic post 2005"
1)Topicul se numeste Off-Topic
2)Expirat/a esti tu ca nu esti in trand se pare... nu se mai poarta ceaiurile dansate stiai?
3)Chiar esti atata de dus incat sa iti imaginezi ...
Re: Re: Sa ne gandim... din 2 mar 2005 15:43 de ExoticDream
A-ti insela partenerul (in conditiile in care nu esti beat, drogat, cazut in cap etc.) nu poate avea decat o explicatie: fie esti o persoana extrem de slaba care nu rezista la tentatii sexuale, fie nu iti iubesti cu adevarat partenerul. In cel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sa ne gandim... din 2 mar 2005 15:43 de trinchi
Eu nu sunt de acord cu acest mod de a iubi dar sa stii sunt multi care o fac!
Re: Re: Re: Re: Sa ne gandim... din 2 mar 2005 15:30 de ExoticDream
Admiti ideea ca cineva poate iubi in acelasi timp doua persoane? Inca putin si ajungem la mormoni! ;)
Aha....astea sunt pseudo-iubiri sau iubiri incomplete! Adica....eu cica te iubesc pe tine, dar ma stiu cam zblobie si nestatornica din ...
Re: Sa ne gandim... din 2 mar 2005 15:26 de gaby211
Eu nu as face acest lucru nu pentru ca nu as putea dar imi iubesc mult prietena si o respect si daca as face-o cred ca m-ar mustra constiinta toata viata.
Dar, (exista un "DAR" mereu) cunosc pe cineva care isi iubeste prietena si a ...
Re: Re: Re: Sa ne gandim... din 2 mar 2005 15:21 de trinchi
Infidelitatea aia mare ar fi sa te indragostesti si de a doua persoana, cea din afara cuplului cu care el/ea isi inseala partenerul!
Apoi uite hai sa iti zic sunt persoane care iubesc si nu cer daruire totala pentru ca nici ei nu pot sa ofere ...
Re: Re: Sa ne gandim... din 2 mar 2005 15:09 de ExoticDream
Daca faci sex in afara cuplului se cheama ca executi o "mica infidelitate"? Care ar fi atunci una mare??? ):(
Defineste iubirea aia in care nu ti se pare anormal sa o iei din cand in cand pe aratura! :lol:
Re: Sa ne gandim... din 2 mar 2005 15:05 de trinchi
Nu sunt doua persoane care sa iubeasca la fel, asa ca pentru unii exista aceste mici infidelitati si pentru altii exista nu!
:p:p:p
Re: Re: cat dureaza?... din 2 mar 2005 14:56 de ExoticDream
O fi nemesis zeu, dar nu al sexului, ci al destinului (divinitate a ordinii si echilibrului universal, imparte dreptatea in cealalta lume), deocamdata insa spermatozoizii au aceeasi durata de viata ca si inainte de a se fi nascut el, iar daca el ...
Re: Re: Re: cat dureaza?... din 2 mar 2005 14:27 de Infector
Frate ...da esti extraordinara ..daca a zis nemesis ceva tu o luai de buna. Daca zicea ca sexul oral se face cu degetele de la picioare tu il credeai nu?
Gizas .... u have an obsesion!
Re: 1 - 8 martie - saptamana fetelor! din 2 mar 2005 12:33 de kci
daca tot e vorba de saptamana femei atunci un gand bun femeilor care ma cunosc(si mai ales celor care nu ma inteleg).Primavara sa le aduca numai bucurii in sufletelul lor.
:love::love::heart::/
Re: cat dureaza?... din 2 mar 2005 12:21 de ExoticDream
Citat din nemesis (oct.2004) ca raspuns la o intrebare similara:
"Spermatozoizii nu supravietuiesc in contact direct cu aerul! Din moment ce lichidul este uscat asta inseamna ca spermatozoizii sunt morti... si chiar daca unul mai este in ...
Re: 1 - 8 martie - saptamana fetelor! din 2 mar 2005 12:18 de duran
incep eu...
un gand bun pt cele fara de care viata noastra , a barbatilor ,nu ar mai avea avea rost!!!
..vorbesc serios:love::love:
p.s. dar nici fara bar.........:lol::lol:
1 - 8 martie - saptamana fetelor! din 2 mar 2005 12:00 de ExoticDream
In mod normal as fi initiat acest subiect ieri dimineata, dar am indraznit sa fac un mic experiment: am vrut sa vad cati dintre baietii care frecventeaza mica noastra comunitate virtuala se vor gandi sa lase un gand frumos fetelor....Rezultatul? Pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: fantasme din 2 mar 2005 11:43 de duran
nu trebuie sa mai si scrii....pluteste in aerul virtual al site-lui:D..era doar un sfat.... de la yn batran urzuz:D:D:D
Re: Re: Re: Re: fantasme din 2 mar 2005 11:39 de ExoticDream
Dar unde am scris eu ca cei care ar accepta un threesome sau alte fantezii decat ale mele sunt anormali??? Am spus doar ca mie nu mi-ar placea, atat! Fiecare este liber sa viseze si traiasca absolut ceea ce vrea, nu-l las eu? Respect parerea ...
Re: Re: Re: Cunnilingusul din 2 mar 2005 11:39 de duran
ai "facut" vreodata un 69? nu cred ,fiindca nu ai fii scris asa prostii..iarta-ma!
la 69 dimpotriva ,nu te poti concetra la ce simti si la ce practici simultan,asadar situatie devine oricum numai incediara nu:blink:
Pagina 3025 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||