Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

va rog ajutatima nu ma lasati

din 2 mar 2005 15:54 de ciripel

VREAU SI EU NISTE SFATURI CA NU STIU CE SA MAI FAC EU SI PRIETENA MEA NE INTELEGEM SUPER DAR EA MAI ARE SI O SORA MAI MICA CA EA CU UN AN DAR SUNT AMDOUA IN ACEASI CLASA SI EU NU PREA O INGHIT CA ARE PREA MULTE ARFE IN CAP SI VORBESTE NUMAI IN ...

Re: Re: Re: cat dureaza?...

din 2 mar 2005 15:54 de Infector

O sa lipesc o poza d'a ta in DEX in dreptul cuvantului PATETIC

Re: credeti ca ma pot impaca?

din 2 mar 2005 15:52 de Vampyrela

Nu mai incerca....daca ea a facut pasul asta, inseamna ca nu l-a facut degeaba.....odata ce iubirea s-a stins nu mai ai ce face. Impaca-te cu ideea si incercati sa tineti o legatura destul de distanta si amicala. Bafta!

Re: Re: Re: Total off-topic.

din 2 mar 2005 15:49 de Infector

Bravo..ai castigat premiul "Cel mai jalnic post 2005" 1)Topicul se numeste Off-Topic 2)Expirat/a esti tu ca nu esti in trand se pare... nu se mai poarta ceaiurile dansate stiai? 3)Chiar esti atata de dus incat sa iti imaginezi ...

Re: Re: Sa ne gandim...

din 2 mar 2005 15:43 de ExoticDream

A-ti insela partenerul (in conditiile in care nu esti beat, drogat, cazut in cap etc.) nu poate avea decat o explicatie: fie esti o persoana extrem de slaba care nu rezista la tentatii sexuale, fie nu iti iubesti cu adevarat partenerul. In cel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sa ne gandim...

din 2 mar 2005 15:43 de trinchi

Eu nu sunt de acord cu acest mod de a iubi dar sa stii sunt multi care o fac!

Re: Re: Re: Re: Sa ne gandim...

din 2 mar 2005 15:30 de ExoticDream

Admiti ideea ca cineva poate iubi in acelasi timp doua persoane? Inca putin si ajungem la mormoni! ;) Aha....astea sunt pseudo-iubiri sau iubiri incomplete! Adica....eu cica te iubesc pe tine, dar ma stiu cam zblobie si nestatornica din ...

Re: Sa ne gandim...

din 2 mar 2005 15:26 de gaby211

Eu nu as face acest lucru nu pentru ca nu as putea dar imi iubesc mult prietena si o respect si daca as face-o cred ca m-ar mustra constiinta toata viata. Dar, (exista un "DAR" mereu) cunosc pe cineva care isi iubeste prietena si a ...

Re: Re: Re: Sa ne gandim...

din 2 mar 2005 15:21 de trinchi

Infidelitatea aia mare ar fi sa te indragostesti si de a doua persoana, cea din afara cuplului cu care el/ea isi inseala partenerul! Apoi uite hai sa iti zic sunt persoane care iubesc si nu cer daruire totala pentru ca nici ei nu pot sa ofere ...

Re: Re: Sa ne gandim...

din 2 mar 2005 15:09 de ExoticDream

Daca faci sex in afara cuplului se cheama ca executi o "mica infidelitate"? Care ar fi atunci una mare??? ):( Defineste iubirea aia in care nu ti se pare anormal sa o iei din cand in cand pe aratura! :lol:

Re: Sa ne gandim...

din 2 mar 2005 15:05 de trinchi

Nu sunt doua persoane care sa iubeasca la fel, asa ca pentru unii exista aceste mici infidelitati si pentru altii exista nu! :p:p:p

Re: Re: cat dureaza?...

din 2 mar 2005 14:56 de ExoticDream

O fi nemesis zeu, dar nu al sexului, ci al destinului (divinitate a ordinii si echilibrului universal, imparte dreptatea in cealalta lume), deocamdata insa spermatozoizii au aceeasi durata de viata ca si inainte de a se fi nascut el, iar daca el ...

Re: Re: Re: cat dureaza?...

din 2 mar 2005 14:27 de Infector

Frate ...da esti extraordinara ..daca a zis nemesis ceva tu o luai de buna. Daca zicea ca sexul oral se face cu degetele de la picioare tu il credeai nu? Gizas .... u have an obsesion!

Re: 1 - 8 martie - saptamana fetelor!

din 2 mar 2005 12:33 de kci

daca tot e vorba de saptamana femei atunci un gand bun femeilor care ma cunosc(si mai ales celor care nu ma inteleg).Primavara sa le aduca numai bucurii in sufletelul lor. :love::love::heart::/

Re: cat dureaza?...

din 2 mar 2005 12:21 de ExoticDream

Citat din nemesis (oct.2004) ca raspuns la o intrebare similara: "Spermatozoizii nu supravietuiesc in contact direct cu aerul! Din moment ce lichidul este uscat asta inseamna ca spermatozoizii sunt morti... si chiar daca unul mai este in ...

Re: 1 - 8 martie - saptamana fetelor!

din 2 mar 2005 12:18 de duran

incep eu... un gand bun pt cele fara de care viata noastra , a barbatilor ,nu ar mai avea avea rost!!! ..vorbesc serios:love::love: p.s. dar nici fara bar.........:lol::lol:

1 - 8 martie - saptamana fetelor!

din 2 mar 2005 12:00 de ExoticDream

In mod normal as fi initiat acest subiect ieri dimineata, dar am indraznit sa fac un mic experiment: am vrut sa vad cati dintre baietii care frecventeaza mica noastra comunitate virtuala se vor gandi sa lase un gand frumos fetelor....Rezultatul? Pana ...

Re: Re: Re: Re: Re: fantasme

din 2 mar 2005 11:43 de duran

nu trebuie sa mai si scrii....pluteste in aerul virtual al site-lui:D..era doar un sfat.... de la yn batran urzuz:D:D:D

Re: Re: Re: Re: fantasme

din 2 mar 2005 11:39 de ExoticDream

Dar unde am scris eu ca cei care ar accepta un threesome sau alte fantezii decat ale mele sunt anormali??? Am spus doar ca mie nu mi-ar placea, atat! Fiecare este liber sa viseze si traiasca absolut ceea ce vrea, nu-l las eu? Respect parerea ...

Re: Re: Re: Cunnilingusul

din 2 mar 2005 11:39 de duran

ai "facut" vreodata un 69? nu cred ,fiindca nu ai fii scris asa prostii..iarta-ma! la 69 dimpotriva ,nu te poti concetra la ce simti si la ce practici simultan,asadar situatie devine oricum numai incediara nu:blink:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3025 din 3732
«   1 ... 3022   3023   3024   3025   3026   3027   3028 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare