Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sa ne gandim...

din 2 mar 2005 11:29 de ExoticDream

Daca iubesti, nu iti inseli partenerul niciodata, pur si simplu atractia de orice natura fata de alte persoane dispare cu desavarsire, intreaga fiinta ii este dedicata doar partenerului! Pentru mine expresia "a face sex" este ...

din 2 mar 2005 11:28 de duran

teoretic , inseamna ,intr-adevar, k nu o/il iubesti..... practic.. lucrurile se mai schimba nitel:wacko:

Re: Re: Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 2 mar 2005 11:24 de ExoticDream

Nu trebuie ca parintii sa tina sub control "hormonii tropaitori", chiar si la 14-15 ani esti capabil sa judeci cu capul propriu si personal (ala cu creier, ca sa nu existe interpretari), ai suficient discernamant si poti decide daca ...

din 2 mar 2005 11:22 de Infector

Uite sincer .. Daca iubesc eu nu pot sa ma uit dupa alte femei, pur si simplu nu simt nevoia, n-as putea sa sarut pe alta sau ... dar sunt tipi care pot face asta si totusi isi iubesc partenera. Chiar daca se duc cu alta in sufletul lor cea de ...

Re: Re: Re: fantasme

din 2 mar 2005 11:22 de duran

eu ti-am mai spus odata si iti mai spun: daca tie nu ti se pare normal, asta nu inseamna k restul sunt anormali...deci , daka toti ar fi normali ,rezulta zero fantasme...iubirea nu rezlva toate trairile..zic!!:wacko:

Re: Re: Re: Cunosterea....

din 2 mar 2005 11:05 de ExoticDream

Pai a cunoaste inseamna a lua cunostinta de un obiect, fenomen etc. reflectat în constiinta, a stabili in chip obiectiv natura, proprietatile sale, relatiile dintre fenomene, a le da o interpretare conforma cu adevarul. Tu ai vrut probabil ...

Re: Re: fantasme

din 2 mar 2005 10:28 de ExoticDream

Poate sunt eu prea posesiva, dar dintre toate fanteziile posibile pe asta chiar nu cred ca as incerca-o.....nu mi-ar placea sa-mi vad iubitul facand sex cu altcineva! Daca nu l-as iubi, poate ar merge...., dar atunci ce naiba as cauta cu el?!? ...

Re: intrebare interesanta

din 2 mar 2005 08:16 de Demonul

E ceva normal sa suferi cand te desparti de o persoana draga,mai ales daca o iubeai..sunt multe explicatii care se pot da acestei suferinte,dar nu cred ca au vreun rost..asa este omul...cat despre sfaturi..trebuie sa gasesti ceva sa-ti ocupe cat mai ...

Re: Re: Re: o intrebre in special pentru fete

din 1 mar 2005 23:47 de Taqua

Auzi, ma scuzi, dar ce ai pazit in cei 2 ani si jumatate de relatie cu fata, de ne intrebi pe noi daca e posibil sa te insele. Stii macar cum o cheama? Nu vreau sa fiu rea, dar ma gandesc ca dupa o vreme, incepi sa te prinzi si tu de ...

din 1 mar 2005 23:45 de valentine

Pai nu stiu sa iti zic pt ca eu nu am iubit inca....da stii tu faza aia...de ce te superi nevasta ca am reclamatii, ca doar nu vrei sa ma culc cu barbatii...

Re: Re: Re: o intrebre in special pentru fete

din 1 mar 2005 23:45 de Nekunoskuta

Nu sunt deloc multe chestii...e neincredere. Nu crezi ca poate rezista fara sex, nu crezi ca poate sa nu-i asculte pe aia, nu crezi ca are incredere in tine. Nu pot sa cred ca nu o cunosti indeajuns incat sa stii daca anturajul o poate schimba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunnilingusul

din 1 mar 2005 23:44 de Infector

"muie" in limba tiganeasca inseamna "gura" ... soo ... termenul ala "urat" vine de la ... gura :p

Re: Re: nush c sa fak

din 1 mar 2005 23:33 de Taqua

Alo, e un pusti de 13 ani, draga...sa iti povestesc eu cum si la ce se gandeste?

Re: Re: o intrebre in special pentru fete

din 1 mar 2005 23:31 de aris

eu am incredere inea dar ma gndesc ca anturajul influenteaza foarte mult modul de gandire la o persona.mai ales ca sant multi soferi in aceea firma care sti cum gandesc.se poate sa-i bage in minte tot felul de chesti cum ar fi tu ce crezi ca ala sta ...

Re: o intrebre in special pentru fete

din 1 mar 2005 23:26 de Nekunoskuta

De ce mi se pare ca miroase a neincredere pe aici? :unsure: Cum sa nu se abtina 2 luni??? Ce daca in anturajul ei sunt si barbati? Crezi ca o femeie sare pe primul barbat pe care-l vede daca "are chef"? In fine...nu prea stiu ce sa-ti ...

Re: Re: Re: Cunnilingusul

din 1 mar 2005 23:18 de Nekunoskuta

Deci...pozitia 69...pai cum pot eu, care ma urc pe pereti de placere sa ma mai concentrez la ce fac? Mi se pare ceva tare superficial...mai bine pe rand, sa fii capabil sa urmaresti reactiile partenerului, sa te poti concentra la senzatiile pe ...

Sa ne gandim...

din 1 mar 2005 23:15 de Taqua

Poti sa iubesti, dar in acelasi timp sa iti inseli partenerul/partenera? Nu frecvent, poate doar ocazional, daca nu, macar o data si bine, dar pur si simplu sa se intample. Asta ar insemna ca nu il/o iubesti?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunnilingusul

din 1 mar 2005 23:08 de Taqua

Asa...si etimologia cuvantului "muiere" o cunoaste careva? P.S. Zau daca am inteles unde bateai cu intrebarea asta...;)

Re: Re: Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 1 mar 2005 22:46 de Taqua

In final, iata o parere cu care sunt intru totul de acord. Singura problema este ca nimeni nu ii trimite sa faca sex, cum spui tu, o fac din proprie initiativa. La o varsta la care nici macar nu se considera ca ar poseda discernamant ...

Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 1 mar 2005 20:19 de dulcik

Sunt de acord cu ce ai spus la inceput dar parerea mea este k nu parintii trebuie sa tine sub control hormonii "tropaitori".Mai bine le-ar face o educatie sexuala si sa ii faca sa inteleaga k la 14,15,16 ani nu sunt pregatiti psihic si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3026 din 3732
«   1 ... 3023   3024   3025   3026   3027   3028   3029 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare