Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Am nevoie de un raspuns din 28 feb 2005 13:51 de ExoticDream
Nu neaparat o noua relatie ar fi leacul, ci gasirea unor activitati care sa-i ocupe in mod interesant si placut timpul in care s-ar gandi (inutil) la ea. In cazul unei noi relatii.....ai spus un mare adevar: te poate multumi doar ceva echivalent ...
Re: credeti ca ma pot impaca? din 28 feb 2005 13:35 de ExoticDream
Te-a parasit pentru altcineva....mie asta imi spune ca fie ceva s-a intamplat intre voi, fie pur si simplu i s-a terminat iubirea pentru tine si vrea altceva nou. Suna oribil, dar din pacate foarte putini oameni sunt capabili sa iubeasca mult ...
Re: bile din 28 feb 2005 13:35 de Infector
Bilele nu sunt "bile"
Este o bara metalica ce traverseaza "corpul" penisului si se termina cu un cap mai proeminent ce functioneaza pe principiul filetului..exact ca si in limba ..adica pot sa am azi un cap roz, maine ...
Re: Re: voi ati putea ierta asa ceva? din 28 feb 2005 13:25 de ExoticDream
Compromisurile nu sunt bune, ele pot rezolva problema pe termen scurt (a gresit, l-ai iertat, speri in sufletul tau ca a invatat ceva din experienta respectiva si nu va mai gresi, il ai din nou langa tine, te bucuri de dragoste, dar....de uitat ...
Re: Re: Re: DRAGOSSTEA CURVA!!!! din 28 feb 2005 13:12 de ExoticDream
Dragostea NU ESTE asa cum spui tu, din cauza dezamagirii pe care o traiesti esti tentat sa arunci vina pe sentiment in sine in loc sa te gandesti ca persoana careia i-ai daruit dragostea ta nu a fost capabila sa o inteleaga si sa o merite! E mai ...
Re: Re: Re: DRAGOSSTEA CURVA!!!! din 28 feb 2005 13:06 de Infector
Adibas, Puna, Mike, Kenwelo, G&D ... menele style
"Dusmanii moare,
Ca toale adevarate ca tine n-are"
... haus, haus, haus
:D
Re: voi ati putea ierta asa ceva? din 28 feb 2005 13:03 de Jasmin
Buna! Parerea mea e ca, cel mai simplu pe lumea asta e sa dai sfaturi si sa judeci. Adevarul e ca, din afara, se vede intotdeauna altfel.Am sa incerc sa nu fac asta.
Experienta m-a invatat sa nu mai fiu atat de convinsa in privinta limitelor ...
Re: Re: Re: Re: Pierceing...sexy or not din 28 feb 2005 12:59 de Infector
Parerea ta ... totusi .. in limba e tare dragutz crede-ma! Si in plus daca te plictisesti in metrou sau la cursuri sau acasa poti sa te joci cu el .. tzacane :)
Re: Problema cu pilule de urgenta!!! din 28 feb 2005 12:47 de ExoticDream
Mare TAMPENIE ai facut dandu-i prietenei tale progestativ cu polonicul! Dupa ce ca dati frau liber instinctelor si nu va ganditi nici un pic la consecinte, nu sunteti capabili nici macar in ceasul al 13-lea sa reparati raul facut! Postinor 2 NU ...
Re: Re: Problema cu pilule de urgenta!!! din 28 feb 2005 12:16 de okidoki
Mai am una pe Yahoo Messeger care zice ca daca o fata ia postinor 2 trebuie sa ii vina ciclul exact dupa o saptaman!!! Mah ce mama dracului !!! zice acolo in prospect ca 60% au ciclul normal, si ca la restul poate intarzia!!! Eu nu mai ...
voi ma omorati!!! din 28 feb 2005 12:11 de okidoki
Mai am una pe Yahoo Messeger care zice ca daca o fata ia postinor 2 trebuie sa ii vina ciclul exact dupa o saptaman!!! Mah ce mama dracului !!! zice acolo in prospect ca 60% au ciclul normal, si ca la restul poate intarzia!!! Eu nu mai inteleg ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!! din 28 feb 2005 10:56 de harryson
Gandestete bine daca au fost acele 2 picaturi,pt ca din 2 picaturi sunt sanse reale.
Re: Re: DRAGOSSTEA CURVA!!!! din 28 feb 2005 10:42 de harryson
Deocamdata numai CURVA!!!! o pot descrie pt. k soarta mi-a facut felul si nu mai am asa incredere in anumite persoane,ar trebui sa imi dea Domnul cu fulgeru ca sa imi revin si eu putin. :blink:
Re: Re: DRAGOSSTEA CURVA!!!! din 28 feb 2005 10:35 de harryson
Tu crzi ca le sti pe toate,harryson am pus la intamplare,si daca chiar te intereseaza cu ce ma imbrac eu,itzi pot insira niste firme adevarate,da cred ca nu e cazul.
Re: Re: HELPPPP :((( din 28 feb 2005 10:27 de Un boy
OK B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!! din 28 feb 2005 09:28 de trinchi
Si acum ar fi cazul sa te agiti iar pentru ca exista sanse de a ramane insarcinata chear daca sunt ele foarte mici!
:p:p:p:p
Re: HELPPPP :((( din 28 feb 2005 09:20 de trinchi
Diferenta de varsta nu cred ca este o problema atat timp cat va iubiti! Si daca vrei sa o pui cu ea vorbeste-i despre ce inseamna, despre ce implica sex-ul/dragostea/relatia! :):)
Re: DRAGOSSTEA CURVA!!!! din 28 feb 2005 09:08 de trinchi
Da, poate fi si curva, depinde numai de persoana de care esti indragostit!
Daca ai gasi si pe cineva sa stie sa aprecieze si sa simta acelasi lucru pentru tine atunci ai observa ca nu e deloc asa cum o descrii tu!
:p:p:p
Re: a murit la intrare :( din 28 feb 2005 09:01 de trinchi
Nu inteleg cum a putut sa iti "moara" dupa ce ai penetrat-o! Ce ar fi trebui sa face-ti? Eu zic cam asa: va prefaceati ca nu sa intamplat si incepeati un nou preudiu numai ca de data asta trebuia sa va implicati amandoi un pic mai mult! ...
Re: Ce e cu graba asta? din 28 feb 2005 03:05 de shiminika
La 14,15,16 ani,iti incepi viata sexuala,doar pentru ca si colega ta de banca doar ce a facut-o,si nu vrei sa fii mai prejos.Pare o prostie,dar pentru pustoaice pare ceva normal sa nu fie mai prejos.Si totul se intampla din cauza lipsei ...
Pagina 3029 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
189 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||