Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Problema cu pilule de urgenta!!!

din 28 feb 2005 00:34 de dulcik

Aceste pastile nu se iau in mod regulat.Nu ra mai fi trebuit sa faci sex neprotejat cu ea a doua zi.PAstilele Postinor2 sunt cele mai bune.Am luat si eu o data si nu s-a intamplat nimic adik nu am ramas.Normal trebuie sa ii vina ciclul cam la 5 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

din 28 feb 2005 00:28 de dulcik

Merci mult, m-am mai linistit

Re: Re: pls help me!!!!!!!

din 28 feb 2005 00:16 de Taqua

Well, nu prea mai tin foarte bine minte, dar cred eu ca pe la 11 ani imi ocupam timpul citind, iar baietii erau acea specie care isi lua bataie frecvent...de la mine. Dupa 11 ani, noroc cu pubertatea ca s-au facut dublii si n-am mai avut ...

Re: a murit la intrare :(

din 27 feb 2005 20:13 de Rapier

ar trebui sa stai de vorba fff serios cu dansa!poate a avut un atac....,poate vreun miros neplacut a lesinat-o... de te-a facut asa tare de rusine!sau poate chiar te-a vazut asa cum esti tu naturel si pur si simplu si-a zis :ia sa-l fac de ...

din 27 feb 2005 18:39 de Alex1

Adica prietenul tau avea 18 ani si tu 11 ? diferenta de 9 ani, si tu erai copila? Eu zic ca ala era pedofil, nu prietenul tau. Parerea mea, care nu sunt din localitate.

a murit la intrare :(

din 27 feb 2005 18:31 de alex1

Mi-a murit la intrare. A mers bine, am avut o erectie beton pana am penetrat-o, cand... mi-a murit in doi timpi si trei miscari. ( Era a doua oara cand o faceam in aceeasi noaptea ). Daca ati patit si voi, cum ati iesit din situatie ? ( Rog ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema cu pilule de urge

din 27 feb 2005 16:32 de Cynthia

Pai asta cu 2 ori p ean o stiu de la o asistenta medicala de la obstretica si ginecologie...eu zic ca ea stia f bine ce zice...cat despre procente:1. daca iei in mai putin de 24 ore..are o eficienta de 95% in prevenirea sarcinii 2. 25 to 48 ...

din 27 feb 2005 15:20 de Necunoscut

Ms mult esti o acadea B) . Am sa incerc sa imi rezolv problema asta.

Re: pls help me!!!!!!!

din 27 feb 2005 15:09 de ladyinblack

ma stai linistit daca fata vrea sa fiti impreuna nu aveti dcat si eu si sora mea am fost cu baieti de 18 ani primul mneu prieten avea 18 si eu 11 si am stat juma de an totu frumos si nu a zis nimeni nik daca ea vrea de ce nu la o adik e viata voastra ...

Re: DILEMAAAAAA!!!!!!!!

din 27 feb 2005 14:38 de Nekunoskuta

Interesanta dilema!!! :unsure: Daca eu zic ca e rau si altcineva zice ca e bine ce faci? Ma asculti pe mine? Nu cred.

Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

din 27 feb 2005 13:01 de CIRIPEL

in primul rand ca baieti nu elimina cateva picaturi de sperma inainte elimina un lichid transparent si lipicios , chiar daca sa rupt prezervativu nu cred sa fi ramas in tine daca ai zis ca a scoso inainte B)asa ca nu ati mai face grijii:)

din 27 feb 2005 11:45 de Nekunoskuta

treaba ta...numai sa nu fie cazul de vreun act sexual cu un minor, e infractiune.

din 27 feb 2005 11:16 de Infector

Frate esti prost sau esti prost? Ai postat de douaj' de ori

Re: HELPPPP :(((

din 27 feb 2005 11:15 de Infector

Sa n-afle ta-su ca i-ai crapat pepenele .. ca-i minora si o pui de mamaliga daca ai 18 impliniti :D

din 27 feb 2005 11:12 de Infector

are ... da' n-o sa mai aiba :D ...p'astia nascuti dupa 86 i-a atins inteligenta "cernobaliana" ca tare-s istetzi

Re: Re: insarcinata la ciclu

din 27 feb 2005 09:04 de dana

In cazul in care prietena ta are un ciclu regulat nu ai de ce sa-ti faci probleme pentru ca nu mai era ovul pentru a-l fecunda,insa daca nu are un ciclu regulat si nu i-a venit ciclul acum inseamna ca exista motive sa va faceti griji.Bafta!

Re: insarcinata la ciclu

din 27 feb 2005 07:08 de Coolio

re . metode sunt ... un test pt ex . dar cel mai bine crede-o . :) stie ce zice. + ca si-au dat si prietenel ei cu parerea .totul e sa nu-ti fi lasat ceva prin ea (daca intelegi ce vreau sa zic).daca nu . fii fara grija . crede-o ! bafta

Re: HELPPPP :(((

din 27 feb 2005 05:55 de valentine

Daca nu o sa profiti de mintea ei inca necoapta, mai pe romaneste daca nu o prostesti, totul este ok....si eu personal va urez relatie cat mai lunga

din 27 feb 2005 04:43 de Ingerash

Fata de 14 ani vrea sa faca sex cu baiat de 18!

din 27 feb 2005 04:42 de Ingerash

Are ceva daca o fata de 14 ani isi incepe viatza sexuala cu un baiat de 18 ani (?) (?) (?)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3030 din 3732
«   1 ... 3027   3028   3029   3030   3031   3032   3033 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare