Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 feb 2005 12:37 de Taqua
Eu vreau...daca esti amabil. Engleza stiu si la poze pot sa ma zgaiesc...:p
Serios acum...
Re: un vechi prieten.. din 25 feb 2005 11:55 de Taqua
Dar unde te grabesti asa? Ai o viata intreaga in care vei putea face sex, bucura-te acum de farmecul iubirii adolescentine...
Zic si eu...;)
Re: un vechi prieten.. din 25 feb 2005 11:05 de Nekunoskuta
Nu vreau sa fiu rea dar sfatul meu e urmatorul: ai doar 16 ani, sunteti impreuna de 1 luna jumate si va intelegeti destul de bine...eu zic sa mai astepti pt ca nu cred ca ceea ce simti tu e dragoste si nici el nu cred ca simte asa ceva, sunteti ...
Re: un vechi prieten.. din 25 feb 2005 10:55 de trinchi
hmmm, daca tu vrei si ii zici cred ca el va reactiona bine, o sa se simta foarte bine si sunt sigur ca si el vrea! Dar af fi mai bine sa fii sigura de sentimentele lui, sa stii ca te iubeste!
Daca o sa fie un preludiu destul de lung cred ca ...
Re: Re: Mi-e "teama"...de ea... din 25 feb 2005 10:49 de Nekunoskuta
Te cred ca suferinta a fost mare, nu pot spune ca inteleg pt ca mi-ar fi imposibil, doar tu stii prin ce a trecut. Dar stai si te gandeste bine...merita sa tratezi toate femeile ca pe respectiva, merita toate neincrederea ta. Gandeste-te cat ...
un vechi prieten.. din 25 feb 2005 10:45 de anonima16
am 16 ani si sunt cu un prieten care il cunosc de mica.. mi se pare putin cam ciudat cateodata.. dar si imi place foarte mult de el...:love:suntem impreuna de 1luna jumate si ne intelegem destul de bine.. insasi eu mi-as dori sa fac dragoste cu el.. ...
Re: uitarea pilulei din 25 feb 2005 09:48 de Infector
Si daca uitai sa iei 3 zile apoi luai 4 pastile ... gizas...
Poate data viitoare uiti sa te f*** ... asa e cel ami sigur
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunost din 25 feb 2005 09:00 de trinchi
Avand in vedere ca asta e subiectul MEU cred ca pot sa il animez asa cum vreau! Apoi daca am fost intrebat am raspuns ce sa fac daca in momentele respective eram doar 2 useri online, trebuia sa citim la nesfarsit aceleasi cuvinte?
Multumesc ...
Re: Mi-e "teama"...de ea... din 25 feb 2005 08:38 de trinchi
Pai daca tu vrei sa ramai singur e treaba ta, probabil ca nu esti nici primu nici ultimu care ajunge in situatia asta! Nu e greu sa ai inceredere dar nici usor sa treci peste ceea ce ai simtit!
Bafta!
Re: Re: Cate ture este satisfacator din 25 feb 2005 02:01 de melany
:Dbai cristianh esti tare ,sa mor:Dhai ca l-ai lamurit daca chiar faci asa fata care itzi este alaturi ar trebui sa profite de potentialul tau teoretic...vad ca stii tu ceva si practic tre sa fie hmm ....yammy a cate trei reprize pe ...
Re: E ok sa mai astept? din 25 feb 2005 01:48 de melany
hallo!!!!bai tu glumesti ce dracu,virgin la 21 de ani????este doar o gluma sa intrigi atatzia tineri de pe chat???:blink:io te sfatuiesc sa nu-tzi mai faci atatea planuri pt prima ta noapte de dragoste treci la lucruri mai serioase:Dvezi sa nu-tzi ...
Re: Orgasm simultan! din 25 feb 2005 01:21 de melany
:blink::blink:mmm.ce-i ala???:Dmai greu sa ai unu normal,dar unu simultan tre sa ai o viatza sexuala regulata si sa te atraga foarte mult iubitul tau?!
Re: E ok sa mai astept? din 24 feb 2005 23:39 de Nekunoskuta
Ar fi frumos sa mai astepti si apreciez ca vrei sa faci dragoste nu sex. Dar...iti inchipui ca asteptarea se poate prelungi si sigur o sa ajungi la un moment dat sa nu mai poti sa astepti. Te sfatuiesc sa-ti faci o prietena si sa faci sex cu ea ...
Re: Re: Pierceing...sexy or not din 24 feb 2005 23:30 de Nekunoskuta
Ahaaa...stai ca am vb doar de baieti...la fete imi place cercelul in buric si in nas daca e finutz si-i sta bine. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 feb 2005 23:23 de Infector
Mai bine te lasi de CD si iei cartile lu Bebe Sexologul sau imi dai mailul tau si iti trimit io KamaSutra varianta scanata (.jpg) si ceva carti .pdf
Sa nu ziceti ca-s bulangiu :)
Re: Re: Pierceing...sexy or not din 24 feb 2005 23:19 de Infector
:) imi place cum gandesti :p
Re: Pierceing...sexy or not din 24 feb 2005 23:16 de Nekunoskuta
Mishto daca ii sta bine persoanei respective. Imi plac cerceii in spranceana dar doar la baieti iar cel din limba mi se pare tare sexy. Nu-mi plac deloc cele in buza. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Us din 24 feb 2005 23:14 de |mortall
Vreau sa cumpar un cd, dar daca iau teapa cred ca voi lua o "guma" si voi sterge site-ul de pe fata web-ului.B)
Re: Orgasm simultan! din 24 feb 2005 23:02 de Nekunoskuta
Exista si am avut o singura data (din pacate) aceasta placere, a fost destul de intens insa nu m-a facut sa ma simt chiar in al 10-lea cer. Oricum noi femeile nu avem voie pe acolo pt ca va inselam cu primul inger. :p
Orgasm simultan! din 24 feb 2005 20:14 de trinchi
Cati dintre voi au avut marele noroc de a avea parte de asa ceva? Oare chear exista si daca chear exista te face sa te simti in al 10-lea cer?
(?)(?)(?)(?)(?)
Pagina 3032 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
219 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||