Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa f

din 23 feb 2005 13:49 de valentine

total corecta semnatura ta..."nu cred ca intelegi"....

Re: bile

din 23 feb 2005 13:21 de valentine

Pai bilele...se pun in general la racorica...adica cand te procopsesti cu bratari la mana...se zice ca produc o senzatie mai intensa femeilor cu care intretii relatii sexuale, intrucat stimuleaza punctul g care e "sus", ca sa zic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de un raspuns

din 23 feb 2005 13:18 de valentine

buhuhu....vedeti ca aveti mesagerie personala.....vb acolo, daca tot vrei sa faceti fan-club....sa nu uitati sa-mi spuneti si mie sa fiu Presedintele....(cu P mare ca merit si eu respect nu?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantas

din 23 feb 2005 13:15 de valentine

):():():():():():():():():():():():( astea se numesc discutii personale ):():():():():():():():( si pt asta exista mesageria personala :love:

Re: Descarcarea : /

din 23 feb 2005 13:10 de valentine

Pai cel mai bine ar fi sa te desparti de prietena a ta actuala daca nu mai ai nici un fel de sentimente chestii dastea pt ea...si sa ii propui lui bya sa incercati ceva...poate poate....da stii ce imi place la tine? ... faza cu, ca "ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on internet2

din 23 feb 2005 13:05 de valentine

Am si eu cunostinte care au fost prin turcia si nu este nici o chestie de a nu fi vazute prea bine relatiile pe internet....da ce face daca fata o tine sus si tare cu flitu...?...cred ca ii scriu un mail lu ala...sa ma plateasca ca pun ...

Re: Descarcarea : /

din 23 feb 2005 12:57 de trinchi

E bine ca te indragostesti dar fa-o si tu mai rar! :p:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nuditate

din 23 feb 2005 12:45 de trinchi

La asta ma refeream! (Problema e ca imi doresc un copil dar nici macar insurat nu sunt ):.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nuditate

din 23 feb 2005 12:41 de Nekunoskuta

Hmmmm...sincer...nu stiu la ce chestie "mic rautacioasa" te referi, eu nu am avut o astfel de intentie. Dar am citit postul tau anterior si nu am nik de zis...si eu sunt de acord cu nuditatea in gasca, mai ales cand e vb de prieteni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nuditate

din 23 feb 2005 12:31 de trinchi

da ai dreptate cu toata treaba asta sa nu iutam totusi ca un copil incepe si gadeste foarte devreme, chear si la nastere trece prin ceam mai mare drama, apoi daca e asa cum zici daca la varsta de 3 ani au dobandit cunostintele "este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasme

din 23 feb 2005 12:21 de ExoticDream

Deschide(m) altul daca vrei sa vorbim despre cunoastere!!! :):):)

Re: Re: Re: Re: Re: Nuditate

din 23 feb 2005 12:17 de Nekunoskuta

No offence taken. lasa-ma insa sa-ti citez dintr-o carte de specialitate - se cheama "Mama si copilul". "Intre 3 si 6 ani incepe si perioada cuvintelor si expresiilor grosolane, triviale. Copilul le pronunta cu o satisfactie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasme

din 23 feb 2005 12:16 de ExoticDream

Hai sa nu mai discutam despre cunoasterea de sine in acest topic pentru ca se supara cel care l-a initiat, aici este vorba despre fantasme! Poate ca intr-un anumit sens cunoasterea cu adevarat a cuiva este o fantasma, o iluzie??? Poate nu reusim ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasme

din 23 feb 2005 12:00 de trinchi

Oare e cineva care poate sa inteleaga sentimentele? Din cate stiu eu te agiti degeaba, cunoasterea tine de ratiune si sentimentele de instinctul animal deci daca ai sa reusesti sa ma anunti si pe mine! :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Nuditate

din 23 feb 2005 11:48 de trinchi

Daca tu ai inceput sa te fomezi ca om in jur de 4-5 ani nu vreu sa ma gandesc dar ai mintea unu copil! No offece! ;););)

Re: Re: vreau sa raman gravida

din 23 feb 2005 11:44 de cristina

Descarcarea : /

din 23 feb 2005 11:31 de claudiudr

nvm this post ... Deci ... am mai vorbit eu de asta ... m-am indragostit de prietena iubitei mele ,caci mierea dintre mine si iubita mea s-a cam dus ...ea fiind si la mare distanta de mine si eu de ea (cam 250 km ne despart)... Mierea a fost la ...

help sunt ffff nedumerita

din 23 feb 2005 11:10 de MuLLatru

Eu zic sa stai linistita. NU o sa te omoare chestiaasta. Stii tu... "ce nu te omoara, te face mai puternica". NU te duce la doctor. O sa te indoape cu anticonceptionale si e pacat de tine. Esti frageda. Despre cel care a zis ca nu ...

Re: cum naiba sa rezist?

din 23 feb 2005 11:09 de claudiudr

:(:(:(:(:(stiu si eu :(:(:(:( nu prea au vorbele mele mare importanta ...Da ai putea sa nu o lasi sa se marite cu el , daca se tot cearta cu ai ei acasa ...i-ao la tine acasa ,sa stea cu tine ...defapt nush :(:( sau ai putea ..stii u ,cand se ...

Re: bile

din 23 feb 2005 11:07 de Kostinel

daca iti bagi suficiente o sa iti ridici oraganul cu crick-ul!:D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3035 din 3732
«   1 ... 3032   3033   3034   3035   3036   3037   3038 ... 3732   »

loading...