Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Am nevoie de un raspuns din 23 feb 2005 11:02 de Nekunoskuta
Da, cred. Suferinta te intareste. Inca nu am intalnit pe nimeni care sa nu fi suferit din dragoste si daca exista acele persoane sunt cele mai fericite (conditia ar fi sa aiba 80 de ani si sa fie cu acelasi om de 60 de ani pt ca nu poti sa zici ...
Re: Re: Am nevoie de un raspuns din 23 feb 2005 10:50 de ExoticDream
Chiar crezi?!?!? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza? din 23 feb 2005 10:46 de MuLLatru
Ai dreptate! Depinde foarte mult de experienta. Parerea mea este ca te contrazici singura cu ultimele 3 randuri. Crezi e un fenomen atat de ras ca un baiat si o fata de aceeasi varsta, sau chiar barbatul sa fie mai mic cu 0...3 ni, sa fie la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu din 23 feb 2005 10:46 de Nekunoskuta
Subscriu la sfaturile legate de "fugitul in lume numai voi doi". Poti chiar sa-i zici in fatza "am un apartament inchiriat, hai sa ne mutam impreuna" sa vezi ce zice. Dar asta daca tu chiar crezi ca merita, ca te iubeste si are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza? din 23 feb 2005 10:35 de ExoticDream
Depinde de IQ si experienta. Daca esti slab dotat(a) la capitolul IQ, te poate domina si un pusti de 10 ani, chiar daca tu ai 30! Daca *ala micu'* (dominatorul) a invartit 20 de relatii si tu numai 1-2, e posibil sa aiba ascendent de Cassanova si ...
Re: Re: Re: Re: Love on internet2 din 23 feb 2005 09:12 de valentine
Si cum s-ar putea face asta ma rog? A intrat fortat in viata ei, sau cel putin a incercat...so e guilty baiatu....
Re: am nevoie de ajutoor....cat mai repede.... din 23 feb 2005 09:10 de valentine
Daca cedezi primul te ia de prostutz...daca nu cedezi ea nici atat nu o sa cedeze si nu o sa va mai "impacati", ca sa zic asa...asa ca alegi ce vrei, ori sa cazi un pikutz de prostutz...ori sa mai ai ocazia sa vb cu ea....
Re: Am nevoie de un raspuns din 23 feb 2005 00:03 de Nekunoskuta
In primul rand incearca sa reincepi sa te distrezi ca in trecut. Apoi gandeste pozitiv, gandeste ca vei intalni o fata care nu te va mai face sa suferi pt ca nu toate suntem la fel. Si pana una-alta...daca nu suferim din dragoste, ce viata am mai ...
Re: Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa f din 22 feb 2005 22:54 de Taqua
:p:p:p:p:p:p:p:p
Re: Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa f din 22 feb 2005 22:29 de Aluka
Welcome Camy!:)
Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac? din 22 feb 2005 22:21 de YLoveCamelia
prezinti "istorioara" ta de o maniera realmente penibila asta chiar daca sunt sentimente implicate care, prin definitie rerpezinta ceva frumos.
in alta ordine de idei apari ca un personaj cu trasaturi de caracter efeminate si care ...
Re: Am nevoie de un raspuns din 22 feb 2005 21:28 de Vampyrela
Singurul lucru pe care ti-l pot spune este sa incerci cat mai mult( daca ai posibilitatea) sa iesi cu prietenii , sa te distrezi cat poti si cum poti....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2005 19:10 de ExoticDream
Imi pare bine ca ne intelegem in cele din urma! Din pacate stiu cata suferinta este in spatele unei relatii si am cunoscut si suferinta din spatele unei casnicii (in familia mea), asa ca am constatat *pe viu* ca putine cupluri gasesc *cheia* ...
Re: Re: Re: Love on internet2 din 22 feb 2005 19:01 de ExoticDream
Sa fim seriosi, nu ai gresit atat de dramatic incat sa fie nevoie sa aduci ofrande nu stiu carei zeitati! Ai avut ghinion cu incurcatura de la discoteca si asta s-a suprapus peste suspiciunile pe care ea oricum le are in privinta ta, ca strain de ...
Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac? din 22 feb 2005 18:49 de ExoticDream
Nu cred ca se cineva se poate schimba (si inca radical) in 3 luni, dar este posibil ca dragostea ei pt tine sa se fi stins incetul cu incetul, poate incepand cu momentul in care nu ai implicat-o in problemele tale, poate din alte motive pe care ...
Re: E foarte simplu din 22 feb 2005 17:50 de Vampyrela
Ma bucur ca ma aproba si pe cineva la faza cu "degetelul":D:D:D
Re: SOS... i need help din 22 feb 2005 17:48 de Vampyrela
Da asa am scris, dar se pare ca nu ai inteles tu la ce ma refeream;)
Frigiditate exclusa din 22 feb 2005 17:43 de Claudiu
Asta-i prea de tot, figiditate pentru ca nu are orgasm? Daca sunteti la inceput nu va asteptati la minuni. Dureaza pana va cunoasteti si stiti ce va place la fiecare in parte. Preludiul este foarte important si sa stii ca poate dura chiar mai ...
normalitate din 22 feb 2005 17:37 de Claudiu
Stai linistit cu cei 14 cm pe care ii ai. Chiar si circumferinta este normala, chiar daca e putin cam mica. Deci te incadrezi in limitele normale. Stii ca un penis normal masoara intre 7 - 13 cm? Deci esti peste normal. Eu am 17, dar cu ce crezi tu ...
Lupta! din 22 feb 2005 17:03 de Claudiu
Eu te incurajez sa lupti in continuare, dar sa stii ca 3 luni pentru o fata e suficient sa-si schimbe parerile, mai ales ca relatia pe care a-ti avut-o voi a fost in timpul in care ea a fost o pustoaica. Poate ca atunci gandea altfel, te vedea pe ...
Pagina 3036 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
192 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||