Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 feb 2005 21:59 de tavius57

am revenit la subiectul asta... Deci, daca esti intradevar implicat in situatia expusa,in loc sa te plingi si daca ai ceva sincer si adevarat pentru fata asta, ofera-i protectia ta si o alta varianta a viitorului.Esti in stare?...

Re: Re: Re: voi ati putea ierta asa ceva?

din 20 feb 2005 21:26 de tavius57

Nimeni nu are drepturi asupra altei persoane.Deci: -cauta sa afli motivele pentru care s-a intimplat lucrul asta.Sigur sunt citeva care-ti apartin.Trage niste invataminte pentru viitor. -incearca sa ai o discutie cu ea in care s-o privesti putin in ...

Re: Re: Re: Re: Re: pentru doamne

din 20 feb 2005 20:34 de Kostinel

nu va suparatzi matale daca cer si io sa imi explici ce inseamna "pana aici" in contextul de mai sus?asta asha ca tot sunt io dus..!"pana aici" e cumva poanta aia veche de cand lumea :aici se sfarsheshte internetul?:D:D:D

Re: Re: Re: Re: pentru doamne

din 20 feb 2005 20:31 de Kostinel

ionelushule intreba dualis de tine acum 5 minute pe messenger!ma intreba daca te-ai schimbat cumva!si io i-am raspuns ca Nu,tot asha ai ramas!:D:D:D

Re: Re: Vreau sa stiu ...

din 20 feb 2005 20:29 de the gamer

ms ca mi-ai spus adevarul !!! respect

Re: Re: Re: Re: SOS... i need help

din 20 feb 2005 20:02 de Mikii

Mai sa fie! Ce degetel (cat de mic) trebe\\\' sa aiba baiatul ca sa n-o dezvirgineze cand il baga in vagin sa vada lubrifierea. Eu stiu ca sunt mult mai rare cazurile cand dezvirginarea reuseste din prima, decat invers. Mai baiete, doua sunt ...

Re: Re: Re: Re: pentru doamne

din 20 feb 2005 19:44 de Mikii

Lasati-l mai in pace, ca e dus. Daca nu a reusit sa-si gaseasca pana aici si pana la aceasta varsta o partenera are ceva defectiuni pe la etajul superior. Sau poate vrea s-o faca pe .... prostul (grandul) pe acest forum.

Re: Re: Re: pentru doamne

din 20 feb 2005 19:40 de bebe

Man, aici discutam daca poti sa-ti f... partenera, dupa ce o gasesti. Pana atunci la matrimoniala.

Recomandare

din 20 feb 2005 19:25 de vali2jan

SEXUL · Sexul, bun la toate Daca doriti sa va simtiti in forma, sa dormiti profund, sa indepartati oboseala si stresul, sa slabiti, va anuntam ca exista un panaceu. Indreptati-va direct spre dormitor, pentru ca dormitorul este cel mai ...

Re: Re: pls Raspuneti-mi

din 20 feb 2005 19:18 de Ionel

"O sarcina apare in urma fecundarii ovulului, de catre spermatozoid, numai in zilele din jurul ovulatiei : 3 - 4 zile inainte si 1 - 2 zile dupa aceasta. Statisticile arata ca la un ciclu stabil de 28 de zile, ovulatia apare in ziua a 14-a, ...

din 20 feb 2005 18:32 de Ionel

nu aberezi angst, sunt niste sfaturi bune. Singurul lucru e ca noi nu cunoastem cum au decurs relatiile intre demonul se fata. Apoi cum vor fi reprosurile ulterioare cand relatia cu mama va fi rea?

Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac?

din 20 feb 2005 18:16 de Ionel

Da, se poate schimba foarte mult. Sa te fereasca pronia cereasca de un dusman provenit dintr-un prieten tradat. Reluarea unei relatii de dragoste se poate face "cu succes" ca sa zic asa in foarte putine cazuri. Altfel e ca o mamaliga rece ...

Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac?

din 20 feb 2005 17:57 de oviliv

Am inceput acum 4 ani o relatie cu o fata.Ea avea atunci 16 ani si ceva iar eu 19.Totul a decurs frumos ,eu am plecat la facultate la Bucuresti,iar a ramas in orasul din care eram si eu,nu vreau sa dau nume orasului.Primii doi ani am facut destul de ...

Re: pls Raspuneti-mi

din 20 feb 2005 17:27 de Ionel

Mai baiete, inainte de a face sex, citeste o carte de specialitate. Apoi asculta-ti prietena ca stie ce zice. Inregistraza-te. Unii useri pot sa-ti spuna mai mult prin mesaj privat.

Parfum cu feromoni

din 20 feb 2005 14:54 de mishu

nu am vazut pana acum nici un astfel de subiect.am o intrebare.a testat cineva asa ceva?daca da,chiar e adevarat? :P

din 20 feb 2005 13:44 de angst

vroiam doar sa-ti spun ca ideea cu razbunarea e o idee proasta. ar trebui sa renunti la ideea asta, fie ca o iubesti fie ca nu. pe de alta parte, eu o inteleg si pe ea. sunt cazuri in care parintii chiar au o influenta covarsitoare asupra ...

Re: SOS... i need help

din 20 feb 2005 10:29 de Infector

Morfina... B)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza?

din 20 feb 2005 08:44 de Vampyrela

Bun.... si daca ar fi invers? Fetele de 17-18 ani dupa baieti de 14-15 ani?De asta ce mai zici?

Re: Re: Re: SOS... i need help

din 20 feb 2005 08:08 de Vampyrela

OFfffffff, nu e mare filozofie.... in fine. Totul e sa reusesti sa o aduci la culmea excitatiei....atunci daca ai ea e sigura ca vrea asta,si-ti dai seama ca e destul de excitata (cu un degetel introdus in vaginul ei daca e destul de mult ...

pls Raspuneti-mi

din 20 feb 2005 07:59 de Coo|io

salut ... prietena mea ma tot bate la cap sa o facem cu protectie .(a little baloon) asa ...si eu parca nu as vrea ..nu vad nimic placut cu acel balon. cum sa fac !? adik ... sa o facem dupa ce ii trece perioada de "Stop"?! apoi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3039 din 3732
«   1 ... 3036   3037   3038   3039   3040   3041   3042 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare