Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2005 21:59 de tavius57
am revenit la subiectul asta...
Deci, daca esti intradevar implicat in situatia expusa,in loc sa te plingi si daca ai ceva sincer si adevarat pentru fata asta, ofera-i protectia ta si o alta varianta a viitorului.Esti in stare?...
Re: Re: Re: voi ati putea ierta asa ceva? din 20 feb 2005 21:26 de tavius57
Nimeni nu are drepturi asupra altei persoane.Deci:
-cauta sa afli motivele pentru care s-a intimplat lucrul asta.Sigur sunt citeva care-ti apartin.Trage niste invataminte pentru viitor.
-incearca sa ai o discutie cu ea in care s-o privesti putin in ...
Re: Re: Re: Re: Re: pentru doamne din 20 feb 2005 20:34 de Kostinel
nu va suparatzi matale daca cer si io sa imi explici ce inseamna "pana aici" in contextul de mai sus?asta asha ca tot sunt io dus..!"pana aici" e cumva poanta aia veche de cand lumea :aici se sfarsheshte internetul?:D:D:D
Re: Re: Re: Re: pentru doamne din 20 feb 2005 20:31 de Kostinel
ionelushule intreba dualis de tine acum 5 minute pe messenger!ma intreba daca te-ai schimbat cumva!si io i-am raspuns ca Nu,tot asha ai ramas!:D:D:D
Re: Re: Vreau sa stiu ... din 20 feb 2005 20:29 de the gamer
ms ca mi-ai spus adevarul !!! respect
Re: Re: Re: Re: SOS... i need help din 20 feb 2005 20:02 de Mikii
Mai sa fie! Ce degetel (cat de mic) trebe\\\' sa aiba baiatul ca sa n-o dezvirgineze cand il baga in vagin sa vada lubrifierea.
Eu stiu ca sunt mult mai rare cazurile cand dezvirginarea reuseste din prima, decat invers.
Mai baiete, doua sunt ...
Re: Re: Re: Re: pentru doamne din 20 feb 2005 19:44 de Mikii
Lasati-l mai in pace, ca e dus. Daca nu a reusit sa-si gaseasca pana aici si pana la aceasta varsta o partenera are ceva defectiuni pe la etajul superior.
Sau poate vrea s-o faca pe .... prostul (grandul) pe acest forum.
Re: Re: Re: pentru doamne din 20 feb 2005 19:40 de bebe
Man, aici discutam daca poti sa-ti f... partenera, dupa ce o gasesti. Pana atunci la matrimoniala.
Recomandare din 20 feb 2005 19:25 de vali2jan
SEXUL
· Sexul, bun la toate
Daca doriti sa va simtiti in forma, sa dormiti profund, sa indepartati oboseala si stresul, sa slabiti, va anuntam ca exista un panaceu. Indreptati-va direct spre dormitor, pentru ca dormitorul este cel mai ...
Re: Re: pls Raspuneti-mi din 20 feb 2005 19:18 de Ionel
"O sarcina apare in urma fecundarii ovulului, de catre spermatozoid, numai in zilele din jurul ovulatiei : 3 - 4 zile inainte si 1 - 2 zile dupa aceasta. Statisticile arata ca la un ciclu stabil de 28 de zile, ovulatia apare in ziua a 14-a, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2005 18:32 de Ionel
nu aberezi angst, sunt niste sfaturi bune.
Singurul lucru e ca noi nu cunoastem cum au decurs relatiile intre demonul se fata. Apoi cum vor fi reprosurile ulterioare cand relatia cu mama va fi rea?
Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac? din 20 feb 2005 18:16 de Ionel
Da, se poate schimba foarte mult. Sa te fereasca pronia cereasca de un dusman provenit dintr-un prieten tradat. Reluarea unei relatii de dragoste se poate face "cu succes" ca sa zic asa in foarte putine cazuri. Altfel e ca o mamaliga rece ...
Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac? din 20 feb 2005 17:57 de oviliv
Am inceput acum 4 ani o relatie cu o fata.Ea avea atunci 16 ani si ceva iar eu 19.Totul a decurs frumos ,eu am plecat la facultate la Bucuresti,iar a ramas in orasul din care eram si eu,nu vreau sa dau nume orasului.Primii doi ani am facut destul de ...
Re: pls Raspuneti-mi din 20 feb 2005 17:27 de Ionel
Mai baiete, inainte de a face sex, citeste o carte de specialitate.
Apoi asculta-ti prietena ca stie ce zice.
Inregistraza-te. Unii useri pot sa-ti spuna mai mult prin mesaj privat.
Parfum cu feromoni din 20 feb 2005 14:54 de mishu
nu am vazut pana acum nici un astfel de subiect.am o intrebare.a testat cineva asa ceva?daca da,chiar e adevarat? :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2005 13:44 de angst
vroiam doar sa-ti spun ca ideea cu razbunarea e o idee proasta. ar trebui sa renunti la ideea asta, fie ca o iubesti fie ca nu.
pe de alta parte, eu o inteleg si pe ea. sunt cazuri in care parintii chiar au o influenta covarsitoare asupra ...
Re: SOS... i need help din 20 feb 2005 10:29 de Infector
Morfina...
B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza? din 20 feb 2005 08:44 de Vampyrela
Bun.... si daca ar fi invers? Fetele de 17-18 ani dupa baieti de 14-15 ani?De asta ce mai zici?
Re: Re: Re: SOS... i need help din 20 feb 2005 08:08 de Vampyrela
OFfffffff, nu e mare filozofie....
in fine. Totul e sa reusesti sa o aduci la culmea excitatiei....atunci daca ai ea e sigura ca vrea asta,si-ti dai seama ca e destul de excitata (cu un degetel introdus in vaginul ei daca e destul de mult ...
pls Raspuneti-mi din 20 feb 2005 07:59 de Coo|io
salut ...
prietena mea ma tot bate la cap sa o facem cu protectie .(a little baloon) asa ...si eu parca nu as vrea ..nu vad nimic placut cu acel balon.
cum sa fac !?
adik ... sa o facem dupa ce ii trece perioada de "Stop"?!
apoi ...
Pagina 3039 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
229 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||