Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Love on internet2 din 20 feb 2005 07:57 de Vampyrela
Fa-i o surpriza placuta aterizand in fata usii de la casa ei(daca stii unde sta), cu un buchet mare de flori si cere-ti iertare din nou.:love:
Re: SOS... i need help din 20 feb 2005 07:55 de Vampyrela
Totul se face cu multa munca si rabdare....:love::love::love:
SOS... i need help din 20 feb 2005 07:46 de Coo|io
va rog sa-mi raspundeti si mie la o chestie.Eu si prietena mea am hotarat sa o facem . Ea e virgina ,eu la fel .Ei ...sa-mi spuna cineva cum sa fac eu ca durerea ei sa fie mai mica.Si.... stiu ca se poate face hemoragie daca nu e facuta bine treaba ...
Re: Vreau sa stiu ... din 20 feb 2005 05:21 de valentine
Pai in primul rand nu te uita in gura alora de mai de sus care zic ca lasa ca e bine chiar daca e mic si nu stiu ce...ca ei nu stiu decat sa ridice moralul...ok...adevarul este ca da...e ca mic, dar ai atuul varstei, adica o sa iti mai creasca si ...
Re: Re: voi ati putea ierta asa ceva? din 20 feb 2005 00:47 de Anonim
depinde cat de mult esti in stare sa iti calci pe inima, cat o iubesti... cat si daca te mai iubeste... ce s-a intamplat intre voi daca dupa 5 ani te-a inselat... o discutzie sincera in care sa vedetzi dak putetzi trece peste sau nu...
sau exista ...
Re: Re: Re: Re: Re: VIN de V Day din 20 feb 2005 00:41 de valentine
Draga taune eu vreau sa iti spun parerea mea persoanal...adica din punctul meu de vedere daca ai iesi mai mult in lume ti-ai gasi o prietena...nu esti urat deloc!!! nu te mai luat dupa baietii de pe la bloc de la tine...eu cred ca sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Injuraturile - o s din 20 feb 2005 00:15 de ExoticDream
Nu am sustinut niciodata ca TOATE persoanele cu minte putina folosesc injuraturi! Sunt de acord ca exista oameni nu foarte inzestrati de natura la capitolul inteligenta care au un bun simt deosebit. Totusi, procentul celor cu IQ si nivel cultural ...
Re: orgasm dintr-o singura pozitie... din 20 feb 2005 00:09 de Eu...
:)
Re: Dating.. din 19 feb 2005 23:52 de ExoticDream
Cum adica esti cu ea, dar de intalnit nu va intalniti, iar la scoala nu poti fi cu ea?!? Fii mai explicit! Expresia aceea *am ramas taran* ce semnificatie are? Oricum....situatia nu pare incurcata, depinde ce motive are fata sa nu iasa in timpul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 feb 2005 23:42 de ExoticDream
Nu ai decat o singura optiune: asteapta pana la eventuala nunta fara sa faci presiuni asupra ei. Daca maretul eveniment se produce, sentimentele ei sunt clare, daca nu....inseamna ca poate ii vine mintea la cap si m ai exista o sansa pentru voi ...
Re: fantasme din 19 feb 2005 16:01 de Ionel
Da durane am avut si am fantezii neimplinite. Nu-mi place sa le expun aici. Sunt mai altfel decat cele normale, ca sa zic asa, desi eu le cosider sipe acestea normale. In orice caz nu sunt din cele care ar incalca legea.
Cred ca nu exista vre-un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Injuraturile - o solut din 19 feb 2005 15:42 de Ionel
Il aprob intru totul pe duran. Ce crezi Exotic, numai cei care au minte putina folosesc injuraturi si cuvinte obscene? Te inseli tare daca asta crezi. De multe ori acesti oameni, cu minte mai putina au un bun simt iesit din comun.
Poate cel care a ...
Re: Re: Pierderea erectiei-exercitii de marire din 19 feb 2005 13:21 de Ionut
Sunt atat de fericit!
intr-adevar dupa 2 zile totul a revenit la normal(se pare ca am avut un vas sanguin/artera rupt).
Acum am erectii ca-n adolescenta :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Avertisment pentru incepatorii ce fac PENIS ...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa stiu ... din 19 feb 2005 13:12 de vali2jan
Baiete, nu-ti face griji din asta. Invata sa fi barbat si vei vedea ca nu e un impediment.
Re: Re: Re: Re: Re: VIN de V Day din 19 feb 2005 13:06 de vali2jan
Daca nu e numai un subiect pentru acest forum, vreau sa-ti spun ca nu esti singurul in situatia asta. Ia uita-te in jur si vezi o multime de oameni urati fizic care au o familie. Si ce poate sa fie mai frumos si mai placut decat acest lucru. Nu de ...
Re: Re: Re: Vreau sa stiu ... din 19 feb 2005 12:33 de Mikii
Sa nu iei in seama niciodata marimea penisului in stare flashca. Ea depinde chiar si de temperatura. Marimea nu e totul intr-un act sexual. Depinde de modul cum o folosesti. Pozitia, preludiul, comportamentul in, inaintea si dupa timpul actului ...
Re: Love on internet2 din 19 feb 2005 12:12 de valy2jan
Poate in situtia ta numai o critica nu-ti lipseste.
Dar tot o sa-ti spun: ai procedat impotiva vointei ei si nu cred ca te va ierta, chiar daca vei putea sa iei legatura cu ea. Desi nu cred ca iti va mai raspunde pe internet. Daca totusi iti ...
Re: cum naiba sa rezist? din 19 feb 2005 11:58 de bebe
Omule, esti nebun de dragoste si nu vezi realitatea! Nu te merita, nu-ti merita iubirea. Chiar daca vei reusi sa o intorci la tine, vei avea reprosuri la fiecare obstacol ce-l veti intalni: cu ...(cel care vrea sa se casatoreasca ) nu s-ar fi ...
Re: Re: :: Re: Re: Re: Re: cum naiba din 19 feb 2005 11:49 de Ionel
Mi-ai placut foarte mult aici. Vroiam sa-i dau si eu un sfat, dar nu cred ca mai e cazul.
Re: Logest-avantaje sau dezavantaje? din 19 feb 2005 05:42 de dana
well...acum 1 luna mi-a prescris doctorul microgyn,fara a-mi face vreun test hormonal sa mai stiu io ce teste.L-am intrebat, normal,daca este sigur de el,si cum de nu-mi face nici un test. mi-a raspuns ca ei,doctorii stiu ce fac,iar daca tot s-a ...
Pagina 3040 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
225 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||