Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Vreau sa stiu ... din 18 feb 2005 10:35 de Vampyrela
Aha 17.
Pai o ai?
Foloseste-o cum trebuie si restul nu mai conteaza, mai ales daca persoana cu care vei trai impreuna te va iubi sincer:love:
Re: Vreau sa stiu ... din 18 feb 2005 10:33 de Vampyrela
Pai ce varsta ai tu?
Re: numai iubirea.... din 18 feb 2005 10:29 de Vampyrela
Eu zic ca acea persoana se gandea exact la "iubire=sex", iar tu daca nu esti adepta sexului de ocazie , eu zic sa stai in banca ta si sa nu faci greseala asta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasme din 18 feb 2005 10:26 de Vampyrela
Iti zic eu ca nu are cum sa o cunoasca....ca nici pe el insusi n-a ajuns sa se cunoasca la varsta lui:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa r din 18 feb 2005 08:55 de trinchi
Nu cred ca procedezi bine aici, las-o inpace, iti zic sincer idiferenta doare cel mai tare! Daca ai facut filmul ala pastreazal pe vremea aceea ea insemna ceva pentru tine, nu te serge la fund cu amintirile frumoase pastreazale si uitale pe cele ...
Re: Re: Re: Re: Re: fantasme din 18 feb 2005 08:48 de trinchi
Eu am 21 de ani si nu ma cunosc prea bine nici pe mine, daca tu ai mai mult si o cunosti pe sorata esti foarte bun! :p:p:p:p
Re: numai iubirea.... din 18 feb 2005 08:41 de trinchi
Daca el crede ca iubirea se reduce numai la sex se inseala, asta nu e iubire, apoi daca a suferit in dragoste chaer inaintea relatiei voastre eu zic sa te ganesti bine, tostusi daca vrei iubire ar trebui sa gasesti pe cineva care sa fie in stare ...
Re: Re: Vreau sa stiu ... din 18 feb 2005 08:33 de trinchi
Orice dimensiune e normala, eu zic ca daca stii cum sa il folosesti nu conteaza marimea sau diametru!
Apoi daca ai sa te uiti un pic in urma la posturi ai sa vezi ca o tipa maritata zicea ca sotul ei are nici mai mult nici mai putin de 10 cm si ...
Re: O propunere ciudata din 18 feb 2005 01:15 de florinel2004
.nu ai cum. renunta!stiu ce vorbesc.
Re: Re: Re: Re: fantasme din 17 feb 2005 23:33 de duran
Nu e vorba de ce daruim ,ci ce primim in schimb....si oricum iubirea se transforma in timp , devenind altceva mult mai stabil decit iubirea atat de ridicata in slavi...aici experienta are cuvintul.
deci revenind ,intreb: ce facem daca erosul ...
Re: Re: Re: fantasme din 17 feb 2005 22:59 de Vampyrela
Cat de bine oare poti sa cunosti un om ca sa-ti dai seama ca merita dragostea ta?.......ca nici dupa ce triesti o viata intreaga cu un om nu poti spune ca-l cunosti cu adevarat...
Re: Despre orgasm din 17 feb 2005 22:52 de Vampyrela
Re: Re: Re: HAPPY VALENTINE*S DAY!!! din 17 feb 2005 22:18 de valentine
Pai daca tot am vazut ca se posteaza versuri...am zis sa postez si eu :D
Re: Re: numai iubirea.... din 17 feb 2005 19:32 de mimi
*Doar iubirea*? Iubirea este TOTUL......daca este sincera, pura, totala! Inainte de a accepta sa mergi acolo unde *te asteapta*, convinge-te ca este intr-adevar vorba de iubire, cuvintele pot minti atat de ...
Re: Re: numai iubirea.... din 17 feb 2005 19:28 de mimi
*Doar iubirea*? Iubirea este TOTUL......daca este sincera, pura, totala! Inainte de a accepta sa mergi acolo unde *te asteapta*, convinge-te ca este intr-adevar vorba de iubire, cuvintele pot minti atat de usor......
Tocmai aici e ...
Re: Re: O propunere ciudata din 17 feb 2005 18:14 de Executor
Dea ... well , ea o ajuns la concluzia ca nu mai merita sa stam impreuna , cik nu m-am comportat cum trebuie ,insa na recunosc am facut presiuni , si inainte sa ajungem la o intelegere(despartirea) ,mi-am cerut scuze .In fine momentan nu am ce sa ii ...
Despre orgasm din 17 feb 2005 18:01 de Claudiu
In primul rand ca sa ai orgasm ca femeie trebuie sa comunici foarte bine cu partenerul tau. Trebuie sa-i spui exact cum te simti mai bine. Si asi sa-ti spun un secret. Stii de ce ai orgasm cand esti deasupra? Pt ca exista stimulare mai intensa si tu ...
Re: Pierderea erectiei-exercitii de marire din 17 feb 2005 17:48 de Dr. Pork
o sa-ti revi...oricum lasa exercitile astea tampite...daca vrei sa mai ai sula...multumestete cu ce ai. Sunt multi care s-au nenorocit in felul asta ca sa adauge 1 cm
Urgent la medic din 17 feb 2005 17:43 de Claudiu
Mai tu ai stat pana la varsta asta cu un penis de 9 cm?? Pai ce-ai crezut ca odata o sa-i ploua la radacina si o sa creasca ca ciuperca dupa ploaie la 17-18 cm???
S-ar putea sa ai cateva probleme hormonale. Cum erectia cum stai?? Te-ai masturbat ...
Fii optimista. din 17 feb 2005 17:14 de Claudiu
Daca vrei sa scapi de stres, mergi la medic sa-ti prescrie anticonceptionale hormonale, pt ca acestea iti regleaza foarte bine ciclul menstrual. Gandeste-te ca e mai bine sa fii informata de un medic cu privire la ceea ce ti se intampla.
Pagina 3042 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
224 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||