Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Iar problema de erectie din 16 feb 2005 15:35 de ExoticDream
Nota 10+!!! Un raspuns excelent!!! Multi (baieti/fete) ar trebui sa ia aminte....sexul este mult mai mult decat banalul/trivialul IN/OUT si pana acumulezi experienta si chiar si dupa aceea lectura unei carti de profil nu strica! Ar fi atat de ...
Re: Re: Re: HAPPY VALENTINE*S DAY!!! din 16 feb 2005 15:26 de FireSoul
Nu primesti ce vrei, ci doar ce ai nevoie.
Re: Re: Re: Iar problema de erectie din 16 feb 2005 15:23 de Rose
Imi cer scuze daca am depasit putin problema, poate ca la tine e si o problema de circulatie asa cum presupui, dar poate e bine sa faci pauza de sex citeva zile bune si intre timp cauta solutia pt. problemele de circulatie. Sint sigura ca totul se va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist? din 16 feb 2005 13:20 de FireSoul
Ai putea sa o iei la tine, sa va mutati am2 undeva... Ai putea sa-i explici ca nu se poate sa mearga pe drumul ala...Sau ai putea sa mergi mai departe, lasand in urma adevarata(zici tu) iubire pt ca ai considerat ca nu ai suficienta putere sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist? din 16 feb 2005 11:47 de demonul
Sunt de aceeasi parere cu tine..nu am de ce sa ma supar,doar ca pur si simplu ca cazut intr-o stare de depresie extrem de tampita,incat crede ca degeaba mai continua lupta ca nu ajungea la nici un rezultat...stiu ca ii este greu...de 4 luni ...
Re: Re: Re: Re: cum naiba sa rezist? din 16 feb 2005 11:05 de Vampyrela
Scuza-ma ca-ti spun, dar e cam proasta daca la varsta asta asculta de ma-sa:o
Re: Re: Re: cum naiba sa rezist? din 16 feb 2005 10:25 de demonul
Are 25 de ani
Re: Re: cum naiba sa rezist? din 16 feb 2005 09:54 de Swann
Daca se casatoreste cu altul e clar ca nu te iubeste...Daca te-ar iubi cu adevarat, nimeni nu ar putea sa o convinga , nici chiar maica-sa....dar cati ani are?
Re: cum naiba sa rezist? din 16 feb 2005 09:15 de Vampyrela
Greu , foarte greu, dar daca tu stii ca ea simte ceva pt. tine si ca exista posibilitatea sa se intoarca la tine....nu mai sta pe ganduri.
Nu renunta asa usor la ea, lupta pentru marea ta iubire...nu se stie nicodata cand vei mai gasi o astfel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudat din 16 feb 2005 09:04 de Vampyrela
"well" iti uram multa bafta:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata din 16 feb 2005 07:23 de Executor
Well pan la urma am luat o decizie , mai raman cu ea si am rabdare.Nu era faza ca eu nu pot sa ma abtin , ultima oara m-am abtinut 6 luni s-o ... Dar ma gandeam daca merita,ma iubeste , si eu o iubesc , daca va indoiti de asta .Well o vad in oki ei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata din 16 feb 2005 01:07 de Suparatu
Pe scurt :desparta-te de ea daca zici ca-i naspa in ambele moduri(cu ea si fara ea)!
Vei vedea ca nu o sa mai fie daca gasesti o fata pe placul tau !!!
La ce ai scris tu acolo numai sa te desparti este solutia , zic eu ca-i bine !!!
...
Re: Re: Re: cum naiba sa rezist? din 16 feb 2005 00:56 de Suparatu
Si de ce a batut-o ca ai fost tu cu ea , ca i-ai fost alaturi ...... ca pana la urma esti cam confuz !!!!!!!?????
S-a despartit de tine, i-ai fost alaturi nu-i tot una !!!!!!!
Halal prieten mai esti !!!!!!!
Daca pentru tine a batut-o sau ...
Re: Re: cum naiba sa rezist? din 16 feb 2005 00:49 de Suparatu
Daca masa este nebuna , sa stii ca se cam ia .......
Oricum gandeste-te si tu daca merita sa ramai cu ea !!!
Fata l-a inselat pe bataus cu tine , este ceva.... dar oare merita ???
Din moment ce asculta de masa dati si tu seama ce poate cum ...
Re: cum naiba sa rezist? din 16 feb 2005 00:01 de Necunoscut
Frate, naspa situatie, sincer.
Parerea mea este ca prietenul tau joaca foarte bine teatru... totusi incearca sa-i deschizi ochii mamei fetei, ca nu este ceva normal sa decida ea pentru fiica ei cu cin e sa se casatoareasca.. in fond si la urma ...
Re: Re: Iar problema de erectie din 15 feb 2005 23:06 de oricare
Nu am facut sondaje printre femei pentru a observa daca barbatii stiu sau nu sa faca sex si daca m-as apuca sa scriu parerea mea despre ceea ce fac eu ar suna ciudat pentru ca ar fi un punct de vedere foarte subiectiv. Asa ca ocolim ...
Re: help sunt ffff nedumerita din 15 feb 2005 21:30 de Adi
:))))))))))
Esti ceva ruda cu Vanghelie?
Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata din 15 feb 2005 18:52 de Vampyrela
Acum depinde si de tine cat de mult ti tu la ea si cata rabdare poti avea.....daca exista iubire, atunci sigur se vor rezolva problemele voastre(bineinteles cu toata bunavointa voastra);
daca simti ca nu mai merge...incearca sa vorbesti si tu cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata din 15 feb 2005 18:47 de valentine
Asta inseamna ca nu va intelegeti, ganditi atlfel si nu sunteti pe aceeasi lungime de unde...so cred ca va despartiti nu?...daca tu nu poti sa stai fara...
Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata din 15 feb 2005 18:39 de Executor
Si daca se incapatzaneaza , si nu o sa mai vreie never ?!
Pagina 3044 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
242 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||