Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: expertilor..si nu numai din 13 feb 2005 00:16 de ExoticDream
Sa inteleg ca ma invidiezi?
Ce sa fac si eu, toata viata mea n-am facut altceva decat sa mint nebuneste in cautarea unui iubit doldora de bani, case (cu piscina si jacuzzi obligatoriu), masini sport rosii decapotabile ultimul racnet (de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: expertilor..si nu numai din 13 feb 2005 00:04 de ExoticDream
Daca tu ai impresia ca ma intereseaza ce imagine am in fata celor din jur, te inseli amarnic, nu ma cunosti absolut deloc, eu sunt eu si ma comport asa cum simt,iar daca tu sau altii nu sunteti capabili sa intelegeti nu vad de ce mi-as mai pierde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2005 23:39 de ExoticDream
La prima intrebare....as zice ca nu poti sa-ti gasesti pe cineva pentru a sarbatori acea zi, nu este ca si cum ar trebui sa mergi neaparat insotit la o petrecere si ai invita o persoana pe care o cunosti mai mult sau mai putin. Valentine*s Day ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2005 22:24 de Vampyrela
De ce vrei sa-ti cauti tu si nu mai ai unde?:lol:
Re: Re: vreau sa raman gravida din 12 feb 2005 22:09 de Vampyrela
Ha ha ha! Ce caraghis esti, macar da si tu un sfat clumea nu mai umple forumul cu idiotenii;)
Re: Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simtiti din 12 feb 2005 18:46 de trinchi
Pai dupa cum tu ziceai ca esti virgina, nu imi mai aduc bine aminte sau am inteles aiuera, m-am gandit ca probabil nu a fost un tip care sa ti-l provoace, si daca da tu ce i-ai oferit in schimb?
Daca nu a fost un tip nu am vrut sa fiu nesimtit ...
Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice? din 11 feb 2005 21:12 de LatinSexyGuy
Gandeste-te la o fata care traieste intr-o familie saraca si care fortata de imprejurimi si de tentatii ajunge sa se prostitueze ... cat romantism crezi ca o sa mai arate fata respectiva?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 feb 2005 21:08 de LatinSexyGuy
Vine Valentines Day ... exista pe aici cineva singur care a incercat sa isi caute in partener(a) pt aceasta zi , pe internet?Sau daca exista cineva care poate sa fie in legatura cu persoana iubita in aceasta zi doar prin intermediul internetului?
Re: Re: Re: Re: Re: expertilor..si nu numai din 11 feb 2005 20:10 de xxxxx
Mesaj de pace plin de minciuni?
Poate e scris pentru "public", nu pentru mine.
Nu pot sa promit ca nu voi avea nimic de spus daca afirmatiile tale vor fi tot departe de realitate.
Si tu ai putea face un mic efort de a minti mai putin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice din 11 feb 2005 17:46 de Hannibal
Raspunsul perfect la intrebarea in cauza. Majoritatea celor care se leaga de romantism apeleaza la argumente de-astea si sunt ofensati cand vad ca o fata nu e data pe spate de un trandafir, o cina nu stiu cum... bla bla. Parerea mea e ca orice ...
Re: Re: Re: Re: expertilor..si nu numai din 11 feb 2005 13:53 de ExoticDream
Multumesc pentru complimentele mereu noi (acum sunt o fiinta lipsita de bun simt, amuzanta si infatuata)! Imi pare rau ca nu ai dorit sa solutionam aceasta *problema* in MP si trebuie sa scriu aici.
Nici viata mea (reala) nu este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hartelijk gefeliciteerd!!! din 11 feb 2005 13:03 de ExoticDream
Sunt cel mult o zana (desi pana acum am fost asociata cu ideea de vrajitoare!) cu puteri limitate, tu da glas celor 3 dorinte si mai vedem!!!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Hartelijk gefeliciteerd!!! din 11 feb 2005 12:27 de valentine
Daca tot esti tu zana mea...numi indeplinesti si mie una dintre cele 3 dorinte???
Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simtiti cand din 11 feb 2005 12:24 de ExoticDream
Daca ai inteles, cum ramane cu postul tau de mai sus???
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: O problema mare si ciudata. din 11 feb 2005 12:09 de ExoticDream
Oracolul a vorbit:
Secretia de care te temi este absolut normala, ea se datoreaza excitatiei pe care i-ai produs-o partenerei si nu este altceva decat lichid de lubrefiere. Foarte putine persoane stiu sa faca diferenta dintre lichidul de ...
Re: Risti si castigi! din 11 feb 2005 12:09 de valentine
Ai o idee beton...pacat ca nu poate fii pusa si in practica :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce din 11 feb 2005 11:52 de trinchi
Sunt constient de faptul asta! Nu e nevoie sa explici! :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simt din 11 feb 2005 11:50 de ExoticDream
Nu asta era ideea. Ma refeream la faptul ca si o virgina poate cunoaste ce este acela un orgasm, intelegi? Daca nu, iti explic, doar e site de educatie sexuala, nu?!?
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simtiti din 11 feb 2005 11:43 de trinchi
Da, nu a precizat dar daca se numeste sexpert atunci nu e vorba de sex, relatii, dragoste si tot ce are legatura cu asta! Asa ca nu era greu sa iti dai seama!
:p:p:p:p
Re: poti ramane insarcinata cu infectie la ovare?? din 10 feb 2005 21:12 de mm
inflamatia ovarelor se numeste anexita.poate fi afectat unul sau ambele ovare.
daca in perioada aceasta unul dintre ovare a pus in libertate un ovul(chiar daca au inflamatie) si ai avut ghinioul sa ejaculezi in vagin, stiind ca spermatozoidul ...
Pagina 3047 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
209 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||