Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Anticonceptionale...

din 9 feb 2005 22:14 de Ana

E prima data cand iau anticonceptionale si am niste simptome ciudate... As dori sa stiu daca este normal... Am luat din prima zi a cilcului si astazi, a 9-a zi, tot nu mi s-a oprit sangerarea. De obicei tinea maxim pana in ziua a 7-a. De cand iau am ...

Re: Re: O problema mare si ciudata.

din 9 feb 2005 21:43 de Necunoscut

Multumesc frumos.

Re: Sunt speriata!

din 9 feb 2005 21:42 de xxxxx

Cred ca doar nemesis ar putea sa dea explicatii pertinente la aceasta enigma nerezolvata despre viata subacvatica a spermatozoizilor, gusturi, degustari, mere padurete, "natura" statica sau surprinsa in miscare(a de du-te -vino) ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice

din 9 feb 2005 21:20 de Necunoscut

Bine pusa intrebarea de la inceput.. chiar asta ma gandeam sa postez (cu alte cuvinte bineineles... Putem spune ca romantismul (in dragoste ma refer, nu la curentul literar) este relativ... adica? (poate va intrebati) Pai... ganditi-va.. ...

Sunt speriata!

din 9 feb 2005 18:59 de Degetica

So, sa incep cu inceputul.. Acum doua luni am inceput sa iau pilule contraceptive (Marvelon). Perioada de "pauza" a venit exact de revelion deci am sarit peste ea, incepand o alta placheta cu pastile. Pe la sfarsitul acesteia am inceput sa ...

Re: Re: de ce nu?

din 9 feb 2005 17:18 de valentine

inpenetrabil din greseala ma refer....ca daca vrei sati bagi ceva in el nu am nimik impotriva.....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualitatea

din 9 feb 2005 17:16 de valentine

:D:lol::lol::D si eu la fel :D

Re: O problema mare si ciudata.

din 9 feb 2005 17:08 de deea

ma sfatul meu e sa stai linistit e ceva cu totul normal e o secretie vaginala pe care o au fetele in perioada cand nu au menstruatie si faptul ca era mai abundent este normal pt ca ai excitat-o acea secretie chiar are un rol bun deoarece permite ...

Re: O problema mare si ciudata.

din 9 feb 2005 17:03 de deea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice?

din 9 feb 2005 16:35 de Swann

Dar ce inseamna sa fii romantic? Daca o fata nu este impresionata de faptul ca prietenul ei ii daruieste flori (poate nu-i plac), daca nu admira rasaritul de soare si nu agreeaza plimbarile prin parc...asta inseamna ca nu e ...

Re: Re: Re: de ce nu?

din 9 feb 2005 16:27 de bebe

Pai, tie iti place doar fundul la prietena ta, altceva nimic? Sau de la o femeie? Pai atunci poate iti place si un fund de catea sau caine.;)

Re: Re: Penis curbat

din 9 feb 2005 16:23 de Ionel

Mai, nemes22, ultima postare la acest subiect a fost in aprilie anul trecut. De ce l-ai adus din nou in discutie? Tu stii cati de multi barbati au penisul curbat, stramb, indoit intr-o parte: sus, jos, spre stanga, spre dreapta? Si nu se plang, il ...

Re: Penis curbat

din 9 feb 2005 16:07 de nemes22

Totusi sa revenim la subiect . Am si eu aceeasi problema si sunt curios si eu sa aflu cauzele exacte si daca se poate face ceva in legatura cu acest lucru pentru ca si pe mine ma scoate din minti uneori. Multumesc anticipa!

Re: Re: Re: Viata pe un peron

din 9 feb 2005 15:53 de valy2jan

Eu zic: cea mai buna filozofie - in dragoste - este filozofia vietii traite. Daca mergi cu capul in norii filozofiei, risti sa dai in gropile mocirloase ale realitatii unde vor dispare si aburii filozofali, dar si becurile (lumina naturala, in ...

Re: Re: de ce nu?

din 9 feb 2005 13:43 de kci

nu as face asa ceva pt ca un fund e tot un fund,iar daca ajunge sa-ti placa poate de la fundul prietenei tale ajungi la fundul prietenului tau. :x:x:blink::(

Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simtiti cand

din 9 feb 2005 13:36 de iury

totul depinde daca poti sa spui ce simti(!)...si totul depinde de cum traeste acel moment persoana respctiva...pt mine e ca un "zbot infinit"...parte mai rea e cand trebue sa ajung pe pamant:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice?

din 9 feb 2005 13:22 de iury

romantismul unei persoane tine de sufletul acestuia...deci daca nu are sentimente pt tine,e putin probabil ca va incerca sa fie romantic(!)...numai dragostea naste romantism...cei care vor sa iubeasca cu adevarat...sau cei ce stiu ce e ...

Re: de ce nu?

din 9 feb 2005 13:21 de trinchi

Eu un zic sa incerci daca o sa iti placa bine daca nu iarasi bine! :p:p:p

Re: Re: Re: Re: toate fetele romantice?

din 9 feb 2005 13:13 de trinchi

Deci educatia, personalitata, mediu si celelalte asa cum zici tu influenteaza dezvoltarea si nu aparitia si disparitia acestui romantism de care vorbim! Plus difera de la persoana la persoana, se maifesta prin alte gesturi, vorbe, cadouri etc.! ...

Re: Re: Re: toate fetele romantice?

din 9 feb 2005 12:57 de ExoticDream

Raman la parerea mea: NU toate fetele sunt romantice si NU toti baietii sunt romantici. Depinde de educatie,personalitate, mediu etc., dar.....asa cum nu (mai) cred ca in orice om exista un sambure de bunatate, tot la fel nu cred ca toti ne ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3049 din 3732
«   1 ... 3046   3047   3048   3049   3050   3051   3052 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare