Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ajutorrr!!!

din 9 feb 2005 12:54 de iury

cu alta ocazie fiti mai precauti voi nu ati aflat de metodele de prevenire a sarcinii... in caz contrar de va inferbantati folositi pilula de a doua zi succes!

Re: Re: toate fetele romantice?

din 9 feb 2005 12:52 de trinchi

Ma mira cum puti sa aruncati cu NU asa, oare nu toata lumea se naste la fel, oare u toti gandim, oare nu toti avem sentimente, va spun sincer ca si o prostituata iubeste si stie sa fie romantica chear daca nevoia o impinge sa faca ceea ce face, oare ...

Re: Re: Ajutorrr!!!

din 9 feb 2005 12:51 de iury

B)

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 9 feb 2005 12:50 de ExoticDream

Mi-a placut ideea de om *clasic*!!! ;););)

Re: Re: toate fetele romantice?

din 9 feb 2005 12:45 de Necunoscut

Asta am zis si eu... daca ai raspuns sincer, inseamna ca gandim la fel... restul.. iti dai tu seama ce vreau sa zic... daca nu msg me ;))

Re: Re: Re: Re: de ce?

din 9 feb 2005 12:30 de Necunoscut

Deci, cred ca tu esti oracol.... :| Uite ce este ciudat... la mine.. daca ai fi baiat... si ai sta cateva zile cu mine, ai vedea ce fac, cum na comport, ce muzica ascult, cred ca ai zice ca sunt ANTI Romantici... si totusi, nu pot sa zic ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 9 feb 2005 12:29 de ExoticDream

Nu mai da vina pe soarta, un mare rol il avem noi insine in felul in care ne traim viata. *Tepele* le luam daca plutim cu capul in nori si dam prea mult credit oamenilor care nu il merita, daca ne e prea lene sa cunoastem intai omul si abia apoi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 9 feb 2005 12:29 de trinchi

Nimic nu iti e scris, e vorba numai de alegerile pe care le faci! :)

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 9 feb 2005 12:21 de Necunoscut

Mda... sunt senior :)) Back 2 reality... pot sa zic.. ca orice as incerca.. sa ma "protejez" de tepe, tot le voi lua... daca asa imi este scris..

Re: Re: Re: Re: Valentine's Day - dedicatii

din 9 feb 2005 12:20 de ExoticDream

Din toate gandurile romantice, delicate, tandre, frumoase, care fac obiectul acestui thread, singurul care ii preocupa pe unii este eterna pasarica....Cine deschide un topic privind romantismul baietilor??? :x:x:x

Re: Re: Re: Re: Valentine's Day - dedicatii

din 9 feb 2005 12:15 de Infector

Daca nu plangi tot degeaba

Re: Re: Re: de ce?

din 9 feb 2005 12:13 de ExoticDream

Daca asa iti este firea (buna), nu e nevoie sa te prefaci ca esti mai bun decat ea, pur si simplu te comporti normal. Oricat te-ar rani, oricat venin ar picura in sufletul tau (stiind ca ai fost sincer si i-ai spus ca ai iubit-o si o mai iubesti ...

Re: Re: Re: toate fetele romantice?

din 9 feb 2005 12:06 de Necunoscut

Deci, parerea mea sa o zic... daca va intereseaza.. bineinteles. Fetele sunt romantice sau nu in functie de mediul in care traiesc. De exemplu o fata de familie buna, care are educatie este romantica.. dar una care traieste intr-un mediu ...

Re: de ce?

din 9 feb 2005 12:06 de ExoticDream

Despartirea este singurul lucru bun in cazul in care partenerii nu se potrivesc! Doare pentru ca iubirea este uneori perversa si se naste fara sa-ti intrebe ratiunea.... Casatoria, copilul....acestea sunt chestii la care nu te gandesti la ...

Re: Felatie

din 9 feb 2005 12:02 de king

cauta revista LQ nr. din decembrie, si vei gasii tot ce ai nevoie...are chier si un cd ,in care iti arata cum ,ce ,cand sa faci:blink:daca nu o gasesti ti-l trimit eu

Re: Re: Re: de ce?

din 9 feb 2005 12:00 de Necunoscut

Mda.. intr-un fel ma consider castigat dupa toata chestia asta.. si... ma gandesc.. ca de acum nu mai am cum sa o patesc..

Re: Re: de ce?

din 9 feb 2005 11:54 de trinchi

Ma sunt unele lucruri mai frumoase si atunci daca si-a batut joc de tine aratai ca tot ea a pierdut, fii mai bun si incearca sa iti aduci ainte de momentele frumoase si uitale pe cele urate, oricum banuiesc ca deja dupa un an e destul de clar ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci singur de ziua ind

din 9 feb 2005 11:53 de ExoticDream

Tu ai avut parte de tot ce inseamna iubire....inclusiv partea cu adormitul cu fiinta draga in brate si cafeaua/cacaoa/ceaiul baut impreuna dimineata, crezi ca toate relatiile sunt asa? Exista atatea lucruri pe care ti le doresti, la care visezi ...

Re: de ce?

din 9 feb 2005 11:48 de Necunoscut

Da trinchi, cred ca ai dreptate... dar ... sincer in cazul meu, daca ma gandesc mai bine, la cum si-a batut joc de mine... e pacat sa am o "first love" de genul asta... cat despre casatorie.. NU are cum.. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Oare

din 9 feb 2005 11:24 de ExoticDream

Sentimente + comunicare + practica + documentare => SUCCES!!! Nu ne nastem invatati, e bine sa mai tragem cu ochiul la un documentar sau intr-o carte, sigur mai prindem cate ceva care ne poate fi util! ;););););););););););)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3050 din 3732
«   1 ... 3047   3048   3049   3050   3051   3052   3053 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare