Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Orgasmatronul

din 8 feb 2005 17:40 de Necunoscut

mda.. si.. daca ai fi in cazul celor care nu au orgasm, ai apela la asa ceva? Din cate incerc eu sa te cunosc.. nu prea cred.. poate ma insel :,

Re: Re: Re: Orgasmatronul

din 8 feb 2005 17:31 de ExoticDream

E pe principiul: Cine n-are orgasm sa si-l cumpere (daca il tine)!!! ;););););););););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele l

din 8 feb 2005 17:30 de Necunoscut

Sunt un monstru! :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacri

din 8 feb 2005 17:26 de ExoticDream

Pentru binele prietenei noi (care se pare ca te iubeste) sper sa o poti uita la un moment dat pe cea veche, altfel nu vei reusi decat sa amagesti, iar fata asta noua va suferi....Vezi bine ca iti ofera virginitatea ei, nu se poate sa-i fii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualitatea

din 8 feb 2005 17:20 de Necunoscut

De fapt, cand citesc posturile voastre, vad ca aveti dreptate, ca ma comport cam copilareste... am sa-mi retrag ce am zis .. Dragi homosexuali, nu am absolut nimic cu voi, dar daca va prind pe strada va rup picioarele.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 8 feb 2005 17:12 de Necunoscut

Crede-ma, nici nu m-am gandit la chestia asta ... ce mi-ai spus`o (referitor la faptul ca daca as putea sa o mai iubesc dupa ce mi-a facut) ... nu cred ca as mai gandi, pe loc... si ai dreptate... poate dupa euforia primelor zile, as incepe sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacri

din 8 feb 2005 17:09 de ExoticDream

Ei, nici chiar asa! Nu poti fi chiar atat de *ermetic* incat sa fii perceput in sensuri opuse de catre persoane diferite! Se poate intampla doar daca....una dintre persoanele care te *evalueaza* este mai saracuta cu duhul si nu te *citeste* deloc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 8 feb 2005 17:03 de ExoticDream

Inteleg prea bine ceea ce ai simtit....sunt poteci pe care au mai pasit si altii....Aceeasi afirmatie in privinta unei impacari acceptate fara resentimente s-a facut si in alte cazuri....Totusi....chiar crezi ca, dupa euforia primelor zile de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 8 feb 2005 16:52 de Necunoscut

Deci sa-ti spun pe scurt.. fata asta si-a batut joc de mine asa cum nimieni, dar nimeni, nu si-a mai batut joc... m-a facut de ras in fata tuturor.. mi-a ras si in fata.. de multe ori, cand o vedeam pe strada ma intreba daca o mai iubesc.... si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 8 feb 2005 16:43 de Necunoscut

Nu exista fata pe care sa n-o uimesc... problema e ca nu intotdeauna pozititv... pe tine ... !?

Re: Re: baietzi inaltzi

din 8 feb 2005 16:08 de Necunoscut

Arghhh.. damn, mie`mi plac fetele inalte ! daca 175 +

Re: Re: Re: Re: ce faci singur de ziua indragostil

din 8 feb 2005 15:58 de ExoticDream

Proverb: *Daca vrei sa-l cunosti pe dusmanul care-ti poate face cel mai mult rau, priveste atent ... in oglinda!* Tu uita-te in oglinda ta, iar eu trag cu ochiul tot acolo, ce sa-i faci daca avem acelasi dusman?!? :(:(:(

Re: Re: ce faci singur de ziua indragostilor

din 8 feb 2005 15:37 de Infector

Daca te pune dracu sa ma suni anu asta sau sms ceva ...mama ce capace iti dau! Sa nu zici ca n-ai stiut ... distruso!

Re: ce faci singur de ziua indragostilor

din 8 feb 2005 15:35 de Infector

Frate , d'aia nu mai dormeam noaptea ... ma gandeam la voi astia singuri si plangeam in perna de mila Ce mare frectie de zi e si asta frate? Ce intrebare ... ce faceti pe 14 feb ... TRAIM ce p+++ sa facem!

Re: Re: Valentine's Day - dedicatii

din 8 feb 2005 15:32 de Infector

Pai da ..daca n-ai cocosel ..dormi cu puiut ... Ce pasarica ta!

Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 8 feb 2005 15:28 de ExoticDream

Daca toti cei care sufera din dragoste s-ar sinucide, planeta asta ar fi aproape goala! Intreaba si tu pe prieteni mai mari decat tine....nu cred sa gasesti multi care sa nu fi trecut macar o data prin asa ceva. Asta este viata, ne da crampeie de ...

Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 8 feb 2005 15:20 de ExoticDream

Wow!!! Ma uimesti! Le zici asa de bine! Mai rar un baiat care sa mai iubeasca pe cineva dupa un an de la despartire....Sfaturile tale mi se par OK (poate mai putin faza cu fetele faine, nu stiu daca baiatul are nevoie de asta acum), tonul pe ...

din 8 feb 2005 15:15 de ExoticDream

Ma trezesc devreme (noroc cu ceasul, ca altfel e jale!), NU ma uit sa vad daca am primit un SMS/tel de *Happy Valentine's Day*, NU ma gandesc la nimeni anume, plec la examen (unde uit de tot si toate, sper ca nu si materia!), NU revin acasa prin ...

din 8 feb 2005 12:37 de trinchi

Foarte simplu, hai sa iti zic ce fac eu: Deci o sa ma trezesc dimineata(14 e luni) pe la 6.30 imi fac o ceafea, bag ceva tigari si plec la munca! La 15.00 scap de la munca ma duc acasa imi fac ceva sa mananc, dupa ce servesc masa ma bag sa ...

ce faci singur de ziua indragostilor

din 8 feb 2005 12:33 de kci

ce faceti daca sunteti singuri in aceasta zi?daca persoana iubita nu poate fi langa voi sau daca aceasta persoana nu exista.:(

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3052 din 3732
«   1 ... 3049   3050   3051   3052   3053   3054   3055 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare