Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: ce faci singur de ziua indragostilor

din 9 feb 2005 11:12 de ExoticDream

Inteleg! In cazul asta iti sugerez o felicitare electronica (exista pe Internet numeroase locuri in care gasesti unele romantice, cu versuri, sau funny, depinde cum e persoana pe care o iubesti), poate chiar un mic dar daca se poate (pachetel in ...

Re: Re: Re: ce faci singur de ziua indragostilor

din 9 feb 2005 11:00 de trinchi

Eu am o rezolvare foarte usoara, cel putin eu sunt inpotriva relatiilor astea la distanta, si pe net, si bla bla, asa ca as renunta foarte simplu si as cauta altceva! ;););)

Re: Re: ce faci singur de ziua indragostilor

din 9 feb 2005 10:56 de ExoticDream

Chiar merita sa arunci compu'/telefonul pe geam doar pentru ca acel cineva nu mai are loc in sufletul sau pentru tine? Stai linistita, daca nu te mai iubeste sau daca ceea ce a fost candva intre voi nu a insemnat mare lucru pentru el, nu-ti va ...

Re: Re: Re: Re: Oare

din 9 feb 2005 10:56 de trinchi

E normal sa vrei sa fie mai bine si din ce in ce mai bine si..... sa fie fanatstic... supra omenesc, dar sa stii practica e mama invatatului, asa ca daca ar exista o buna comunicare in timpul actului sexual(sex oral aici) si partenerul le-ar ...

din 9 feb 2005 10:51 de iulyan

bine,bine oameni buni,mai exista un dar...dar daca persoana draga inimii voastre este departe la n km,atunci ce faceti? mai ales daca nu puteti fi impreuna in nici un mod:D:D:D;)

din 9 feb 2005 10:42 de ExoticDream

Tu stii de acum ca vei fi bolnavioara pe 14??? Anyway.....daca nu iubesti sau nu poti avea aproape pe cineva anume, luni va fi o zi banala...., o zi pe care o vei decreta ca fiind una obisnuita si pe care vei dori sa o vezi incheiata cu viteza ...

Re: Re: Re: Oare

din 9 feb 2005 10:36 de ExoticDream

Totul vine de la sine si va fi OK mai ales daca n-aveti experienta nici unul, dar pentru o calitate imbunatatita este nevoie de niscai documentare....! *Primele dati*, ideea de ceva nou materializata in excitatia simtita de cel care beneficiaza ...

de ce?

din 9 feb 2005 09:52 de trinchi

De jumatate de ora citesc posturile de pe topic-ul asta, oare chear nu mai exista si persoane care vad despartirea ca pe un lucru bun? Daca nu te-a iubit, e mai bine ca sa terminat pana nu a fost prea tarziu, ganditi-va cum era daca va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualitatea

din 9 feb 2005 05:34 de Vampyrela

E bine ca am facut progrese....nu-i mai impusti le rupi picioarele;)dar nu mai spune ca nu ai nimic cu ei ca nu te credem.

Re: ce faci singur de ziua indragostilor

din 9 feb 2005 05:24 de Vampyrela

O sa dorm si oa sa stau in pat toata ziua si toata noaptea ca sunt bolnavioara:(

Re: pls raspundetimi cat mai repede...teste de sar

din 9 feb 2005 05:17 de Vampyrela

La doua saptamani dupa contact,dar tu trebuia sa iei pastila de dupa ,nu e nici asta sigura dar merita sa incerci,dar acum cred ca e prea tarziu,daca vrei sa fi sigura du-te la o farmacie si spune-i farnacistei sa-ti dea pastila asta si o sa-ti ...

Re: Re: Re: Valentine's Day - dedicatii

din 9 feb 2005 04:57 de Vampyrela

Si ce daca nu am? treaba mea, nu te priveste pe tine....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ultime

din 9 feb 2005 04:54 de Vampyrela

De ce? Nu ar trebui sa fi "un monstru".....si ascult-o pe ExoticDream ca zice bine ce zice. Ca nu stii cat de rau poate fi pentru ea daca dupa ce ti s-a daruit trup si suflet tu sa-i dai cu piciorul....poate nu imediat, mai tarziu,ca nu ...

Re: sex oral

din 8 feb 2005 23:38 de Necunoscut

lol.. du-te bah, ca ne sperii...

Re: sex oral

din 8 feb 2005 21:02 de angst

Poate va ajuta si asta: http://sex.rocrack.org/corina.htm Daca aveti rabdare sa cititi. B)

sex oral

din 8 feb 2005 20:40 de io

va pot ajuta fetelor si practic daca e nevoie.eu stiu cum sa va dezinhib.

Re: pls raspundetimi cat mai repede...teste de sar

din 8 feb 2005 20:04 de honey7

Cel mai sigur raspuns il primesti dupa ce au trecut 2 saptamani (minim) de la raportul sexual. Am trecut si eu prin asta si am intrebat medici, insa oricate teste ai face imediat dupa raportul sexual sau zilele urmatoare, nu vor fi concludente ...

din 8 feb 2005 20:00 de honey7

Exact cum a zis si ExoticDream, ma voi trezi, voi merge la examenul de Tehnici de Comunicare, il voi lua, voi merge cu colegii la o cafea dupa aceea si voi veni acasa sa invat pentru urmatorul examen. O zi obisnuita din sesiune, nimic altceva. Si ...

Re:

din 8 feb 2005 19:56 de honey7

Problema nu se pune de sarcina in primul rand, ci de BTS (boli cu transmitere sexuala). Lichidul seminal poate sa contina HIV, ca sa nu mai spunem de herpes, etc. Deci nu e nevoie sa ramai insarcinata ca sa patesti (doamne fereste) ceva ...

din 8 feb 2005 19:40 de uk

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3051 din 3732
«   1 ... 3048   3049   3050   3051   3052   3053   3054 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele