Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Penis curbat din 10 feb 2005 16:56 de bebe
Ha, ha, ha! Gluma buna! Penis curbat din cauza masturbarii!:D:D:D;):D
Pa ce, mai, se masturbeaza in menghina?
(?)(>)
Re: Risti si castigi! din 10 feb 2005 16:26 de ExoticDream
Cine, eu si valentine? You are so funny!!! :lol:
Acum daca *ma inteleg bine* cu mai multi useri, inseamna ca sarbatoresc Valentine*s Day cu toti, in paralel sau in serie?!? Poate suna ca pe vremea bunicii, dar eu ma gandeam ca unul este de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Valentine's Day - dedicatii din 10 feb 2005 16:19 de Vampyrela
Pai dc sa plang? Nu merita lacrimile mele.
Re: Re: Re: Re: de ce nu? din 10 feb 2005 15:54 de bebe
Ii raspundeam lui kci. Eu cred ca daca faci sex anal cu o femeie, il faci pentruca esti atras de acea femeie nu de fundul ei. Deci nu poti sa spui ca daca faci sex anal cu o femeie poti ajunge homosexual. Asta am vrut sa spun.
poti ramane insarcinata cu infectie la ovare????? din 10 feb 2005 14:51 de bj
poti ramane insarcinata cu infectie la ovare????? daca are loc contact...sau mai exact 2.... neprotejate...in a 15-a /16-a zi de dupa inceputul menstruatiei...?????
Re: Re: Re: Re: Hartelijk gefeliciteerd!!! din 10 feb 2005 12:32 de ExoticDream
In cazul tau mai am timp, nu? Ai oricum topicul cu Sf. Valentin, dar daca simti nevoia sa-ti deschid topic special....ma mai gandesc!!!
;););)
Risti si castigi! din 10 feb 2005 12:22 de trinchi
Dupa cum ziceam si mai demult vad ca va intelegeti foarte bine, de ce nu va srabatoriti ziua indragostitilor imreuna! :)
Si daca am avut o idee buna sa imi ziceti si mie cum a fost! :p:p:p:p
Re: Re: Penis curbat din 10 feb 2005 11:42 de valentine
Pai in primul rand nu vad de ce ai face in legatura cu acest subiect...pt ca e normal....este curbat datorita masturbarii si pozitiei in care sta in pantaloni...u know....daca nu il stii numa in jos...il tii mai spre dreapta, mai spre ...
Re: Orgasmatronul din 10 feb 2005 11:31 de valentine
sau gandit de muuuuuuuuulti ani ambele maini.....:D
Re: Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi din 10 feb 2005 10:56 de valentine
ce nick are pretena lui?....si ce ai aflat sa sinucis sau nu?
P.S monica nu ma asteptam sa mor, singuru topic mai klumea unde chiar era nevoie de sfaturi nu de conversatii personale, tocmai tu ai inceput cu discutii intre 2 persoane....
Re: Re: Re: Hartelijk gefeliciteerd!!! din 10 feb 2005 09:58 de Infector
FataCuParuMatura ... daca nu stiai s-a inventat telefonul ... poti sa-i zici "La Multi Ani"...de puscarie ... cui vrei tu la tel nu treb sa deschizi untopic ca asa te freaca pe tine.
PS: Te simt cum ma-njuri in gand ... saraco!
Re: Sunt speriata! din 10 feb 2005 09:49 de Infector
No more drugs for this girl here!She's delirium!
Re: Anticonceptionale... din 10 feb 2005 09:02 de LEILA25
Buna,
Nu stiu ce este cu pastilele asta. Eu am luat Laurina si am patit acelas lucru. Mie mi-a venit mai devreme cu 2 saptamani. Si am renuntat sa mai iau . In plus ma simteam foarte rau de la ele. Aveam stari de oboseala..Tu ai facut analize ...
Valentine's Da din 10 feb 2005 01:35 de inuendo
sa se ridice la cer sa fure inger daca vrea, da sa fie ce vrea :)
Re: Sunt speriata! din 10 feb 2005 01:28 de inuendo
[
1. La contactul cu saliva, spermatozoizii mor?
nah..e ...se mai foloseste ca obtii sex oral..
2. Cat traiesc spermatozoizii in apa? (citisem undeva ca pot inota pana la vagin si ca traiesc aprox 2 minute?)
traiesc si 8 ore in fluidul ...
Re: Re: Re: Penis curbat din 9 feb 2005 23:09 de Necunoscut
Ahahahahahahaah, damn, asta a fost buna ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualitat din 9 feb 2005 22:44 de Necunoscut
Deci poti sa zici ce vrei, nu apelez des la bataie, da` daca prind un gay, ii rup picioarele.
In rest, n`am nimic cu nimeni.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un penis f f mic din 9 feb 2005 22:36 de Necunoscut
Ah, si am uitat ceva.. NU am facut nici o referire la tine etc.
Daca te adresai mie, scuze.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un penis f f mic din 9 feb 2005 22:35 de Necunoscut
Am si eu o rugaminte.
Data viitoare cand mai faci o referire dinasta, te rog eu, zi si cui. Daca imi zici mie asa ceva, nu e bine, iti zic eu.
Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi din 9 feb 2005 22:22 de Necunoscut
Este grava problema, dar ce vrei sa-i faci? Este decizia lui pana la urma, daca o face sau nu.. noi am incercat sa-i explicam ca nu e bine, si sa-l convingem sa nu o faca. Eu chiar am vorbit cu prietena lui pe mIRC... si ma tot interesez de ...
Pagina 3048 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
209 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||