Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Injuraturile - o solutie? din 15 feb 2005 18:24 de Vampyrela
Da ce te faci cand lucrezi intr-un mediu in care lumea te injura constant in tot felul de limbi si tu nu ai voie sa-i raspunzi cu nimic?
Re: help sunt ffff nedumerita din 15 feb 2005 17:36 de Vampyrela
Stai linistita ca si eu am avut aceleasi probleme...dureaza pana ti se regleaza menstruatia,asa ca ai rabdare.
Si daca ai fost cuminte nu ai de ce sa-ti faci griji...
Take care!
Re: help sunt ffff nedumerita din 15 feb 2005 17:04 de ExoticDream
Fluctuatiile in ciclul menstrual sunt normale aproximativ 12-18 luni de la instalarea sa. Ai doar 14 ani si in cazul tau nu cred sa fie probleme deosebite, din proprie experienta iti spun ca marja de 18 luni poate fi lejer depasita (eu am ...
help sunt ffff nedumerita din 15 feb 2005 15:20 de anonim
am o problema 14 ani si prima data mi-a venit acu 2-3 ani si am avut doar 5 sau 6 menstruatii in acelasi timp a doua a fost cu o intarziere de o luna apoi urmatoarele doua au venit la timp insa cu o diferenta de mai bine de 6 luni daca nu ma insel ...
Re: Iar problema de erectie din 15 feb 2005 15:10 de Rose
Problema baietilor este ca nu prea stiu sa faca sex. Cei mai multi cred ca daca au erectie si in final ejaculeaza au si facut sex....:lol: Parerea mea este ca trebuie sa invete sa faca sex, daca vor sa se simta super-extraordinar intr-o partida de ...
Re: Re: Re: Re: Re: HAPPY VALENTINE*S DAY!!! din 15 feb 2005 12:20 de trinchi
Nu m-as desparte in nici un caz intr-un cadru din cele descrise de tine mai sus, pentru mine nu exista o ultima noapte de dragoste, ci una de sex, apoi daca o pereche in care exista iubire si pasiune impartasita, traieste in alta lume, intr-o ...
Re: Re: Re: Re: HAPPY VALENTINE*S DAY!!! din 15 feb 2005 12:02 de ExoticDream
Cat de romantica poate fi o despartire? Te simti mai impacat cu tine insuti daca ii dai papucii dupa o noapte de *dragoste* de adio petrecuta in cel mai romantic cadru imaginabil sau pe aceeasi banca unde i-ai declarat prima data ca o iubesti? ...
Re: Re: Re: HAPPY VALENTINE*S DAY!!! din 15 feb 2005 11:40 de trinchi
Eu vroiam sa citesc ceva mai putin trist totusi societatea si lumea in zilele noastre pune accent numai pe despartire, durere tragedie, dar nimic romantic, nimeni care sa spuna ca sia gasit jumatatea, ca e fericit... cam asta e ceea ce vroiam eu! ...
Re: Re: Injuraturile - o solutie? din 15 feb 2005 11:38 de ExoticDream
Ce te faci daca te injura o persoana apropiata, una la care tii (un prieten, un iubit)?
:o:o:o
Re: Re: Re: VIN de V Day din 15 feb 2005 11:34 de ExoticDream
Daca tu iti doresti un top-model, probabil ca sansele sunt destul de mici daca nu *compensezi* aspectul fizic cu unul financiar (multe fete frumoase sunt lesinate dupa bani si inchid ochii la aproape orice *defect* ca sa puna mana pe ei!). Exista ...
Re: Re: HAPPY VALENTINE*S DAY!!! din 15 feb 2005 11:24 de ExoticDream
Din pacate, viata nu ofera prea des finaluri fericite povestilor....Nu stiu daca sa mai cred in karma....filosofia *what you give is what you get* nu functioneaza intotdeauna....Cand *give* mult si *get* nimic, te intrebi daca doar in romane si ...
Re: VIN de V Day din 15 feb 2005 11:23 de trinchi
Sa stii ca alcoolul spala singuratatea si plctiseala, dar in cantitatile astea s-ar putea sa iti spele si creierul! Asa ca ai grija ca nu e cea mai buna solutie! :(:(:(:(
SFAT: Un penis f f mic din 15 feb 2005 09:19 de CIRIPEL
FRATE IN TRADEVAR ESTE CAM MICA BINE CA SI EU NU ZIC CA SUNT ALA CU S... MARE DAR CAT DE CAT AM 17 CM SI AM DABIA 18 ANI DAR TU LA 20 CRED CA NU ESTI DE LOC DEZVOLTAT CA SI EU NU SUNT DEZVOLTAT AM 1.65 M SI NU CRED CA SUNT PREA DEZVOLTAT ASA CA CRED ...
O propunere ciudata din 15 feb 2005 09:09 de Executor
De 14 f , prietena mi-a impus ceva foarte weard, NO MORE SEX , daca vrem sa continuam relatia.Sunt confuz , in primul rand nu stiu daca reusesc , in al 2 rand nu stiu daca merita.Problema noastra vine de la faptul ca e frigida ,insa de kestia asta nu ...
Re: Re: Marimea sinilor conteaza????? din 15 feb 2005 04:13 de tony
daca ai probleme cu sani sunama 0721313551
Re: Marimea sinilor conteaza????? din 15 feb 2005 02:30 de oricare
Ar fi doua posibilitati:sa te placa fie ca ii ai mari fie ca ii ai mici sau sa nu te placa. In cazul intai nu cred ca exista vreo obiectie , iar daca se incadreaza in cea de-a doua categorie atunci nu este genul de om care sa te intereseze pentru ca ...
Re: HAPPY VALENTINE*S DAY!!! din 15 feb 2005 00:44 de valentine
Zici ca maine e prea tarziu daca iti spun? :D:D
Re: Re: Iar problema de erectie din 14 feb 2005 23:10 de oricare
De fumat nu fumez decat pasiv poate cand ma duc in un bar , club , cafenea..de baut beau insa putin si asta numai la ocazii (cat sa fiu un pic mai vesel dar doar atat)si cac sport de cativa ani (acum am 21). Marele meu semn de intrebare era legat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza? din 14 feb 2005 21:39 de taune120
Pai exact asa priveam si eu lucrurile,sa nu mai luat totul chiar asa in serios si sa facem vere sa ne fie si zilele mai vesele umpik(si daca nu-s ele asa de la tata Dumnezeu , sa-l ajutam si noi umpik)
Fa o gluma oricat de necajit ai fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaza? din 14 feb 2005 20:48 de penetru
Imi pare rau ca te dezamagesc,eu am 45 de ani,abia acum incep sa ma maturizez in comportament (dar cam incet :D),fac tot felul de tampenii cu masina sau fara,iubita mea are 25 de ani si o iubesc tocmai pentru ca este la fel de tampita si ...
Pagina 3045 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
243 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||